wit.s Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Cześć Kolego. No to z Olsztyna na zlot masz niedaleko. Świetna okazja dla Ciebie do obejrzenia OOOO w różnych konfiguracjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek25 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVader Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Kupiłem ostatnio A4 B6 ale białe i zastanawiam sie nad zmianą koloru lub przynajmniej pomalowania spodu auta(progi, dolne części zderzaków) również na biało, choć spód auta jeest ciemny oryginalnie to przy białym kolorze wygląda auto jakby w skarpetkach jeździło :>. Co sądzicie o białym audi?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 witamy w klubie a pytanie zadaj w innym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witaj w , zrób kilka fotek i zamiesc w dziale moja A4 wtedy zadawaj pytania a dostaniesz zapewne odpowiedzi. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun0 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smallpop Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 CZESC. JESTEM UZYTKOWNIKIEM A4 Z KRAKA A4 JEZDZE OD NIEDAWNA I MAM PROBLEM Z NAVI MAŁĄ BO NIE MAM PŁYTKI POLSKIJ...GDZIE JA TAKIE CACKO DOSTANE, MOZE KTOS WIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oneeye Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem w posiadaniu tego co chyba wszyscy tu mają .. A4 AVANT AFN DHF 1996r. Zielona jak żaba. Fotki wkrótce w profilu.. :th: :th: Przesiadłem się z solidnej B4 i jak na razie jestem zadowolony, szczególnie z silniczka.. Bujnąłem sie w TDI .. pewnie ktos napisze ze są lepsze nie wiem, nie jeździłem innymi ten mi w zupełności zaspokaja potrzeby, w dodatku w parze z małym POWER BOX'em czasem lubie zarżeć jak te pare koni więcej :P Pozdrawiam grupe trzymającą władzę na tym forum oraz wszystkich userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcus Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Cześć, bardzo dobry wybór TDI POWER :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam witam, Od niedawna jestem bardzo szczęśliwym użytkownikiem w wersji Avant 1.9 TDI (110PS) w związku z czym chciałbym przywitac wszystkich A4lovers Siema i pozdrawiam Kolkov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi