Gość son_czwa Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam serdecznie! Jak masz ochotę i chcesz dowiedzieć się coś więcej o A4 zapraszamy za Spoty Częstochowskie, info znajdziesz w dziale Zlociki i Spociki, Spoty Częstochowskie Pozdrawiam i zapraszam! :th:
tropico Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 witam wszystkich na forum, mam na imię Bartek, jestem ze Sz-na, poruszam się A4-ką kombi 2.5TDI z 2003r pzdr,
artmach Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witam wszystkich posiadaczy A4. Zarejestrowałem się już kilka tygodni temu, ale od 4 dni jestem szczęśliwym posiadaczem A4 Pozdrawiam Artur
schiller Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 witamy w klubie BTW nie ... kombi tylko Avant
tom.b Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 witam wszystkich uzytkownikow forum.jestem szczesliwym posiadaczem od wczoraj a4 1.9 tdi(130) 2003 w automacie(chyba to jest tiptronic lub multitronic w kazdym razie ma automat i 6 biegow).mysle ze w razie moich ewentualnych aczkolwiek niechcianych problemow moge liczyc na pomoc. jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi