Gość wladi Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Dzień dobry, jestem Wladi. Jestem nowym użytkownikiem tego forum i zamierzam się dzielić ze wszystkimi moimi doświadczeniami, może będę w stanie komuś pomóc.
gregor393 Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Witam wszystkich audi maniaków przypadkowo trafiłem na tą stronkę, czytając parokrotnie forum wciągnęło mnie to na tyle że postanowiłem się zalogować i jeżeli będę miał zaszczyt to przystąpić do Waszego klubu. Mam na imię Grzesiek obecnie mieszkam bardzo blisko Jeleniej Góry. Kupiłem sobie jakieś pół roku temu a4 sedan z 95 roku z silniczkiem podstawowym 1,6. Wcześniej miałem też audi tylko 80 i znacznie starsze(fajne jak na owe czasy). Teraz myślę że nie zamieniłbym tego auta na żadną inną markę. POZDRAWIAM WSZYSTKICH WłAśCICIELI TYCH CZTERECH KółEK
Norbi TDI Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Witam podstawowy silnik to 1.8 ale to inna bajka
Sek Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Witam wszystkich na tym forum, jestem tu nowy i jeszcze nie mam swojej a4 ale wiem napewo ze bedzie 1,9tdi AFN, jakby ktos mial jakas do sprzedania chetnie zobacze najlepiej z okolic warszawy.
Rekomendowane odpowiedzi