waveraider Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Hejka, mieszkam kolo Lublina. Obecnie próbuje swego szcześcia w Londynie Kupilem sobie A4 B5 żeby mieć czym do pracy jeźdźić i jak większość użytkowników aut, mam ze swoim problemy :/ mylśle że po to własnie jest to forum, żeby je rozwiązywać. Pozdrawiam wszystkich z Lublina, gorącego miasta przez większość roku - nie wliczając wakacji :-[.
ArturArtur20 Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 . . . Jestem nowy na forum i szkoda ze wczesniej tu nie wpadalem bo mozna sie dowiedziec naprawde sporo interesujacych rzeczy . . . moge sie pochwalic ze smigam sobie audi a4 2.6 v6 95r i chce znalezc na forum instrukcje paru zabiegow przy autku
marcintgr Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Witam wszystkich! Narazie jestem szczęśliwym posiadaczem A3 ale mysłe że za nie długo bedzie coś większego czyli
karol2984 Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Witam wszystkich jerzdze ADR 1.8 96'
Rekomendowane odpowiedzi