KiniaJ Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam wszystkich serdecznie. Bardzo sie ciesze, że w jednym miejscu można znaleść ludzi, którzy maja podobne gusta motoryzacyjne i służa dobra rada. Daltego postanowilam sie dołączyć Audi to moje pierwsze autko, dokladnie Audi A4 B6, 1.9 TDI, 130KM, 2001. Ładna czarna perelka. Niestety nie wiem jaki typ silnika czy AVF czy AWX czy jeszcze co innego, jak to można sprawdzić? W profilu mam AWX ale to bardziej intuicyjnie to wpisalam:) Moja główna lokalizacja to Kraków, ale pochodze z Radomia gdzie bywam weekendowo. pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia na spotach i zlotach. Kinga
Cuber Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witaj na forum jesli masz skrzynie 5 tke to zapewne AWX jesli jest 6-stka to AVF Zapraszamy na spociki krakowskie co niedziele do galerii kazimierz o godzinie 18-stej parking kolor niebieski
tomaszu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Kinga, witaj na forum. Zapraszam do działu SPOTY RADOMSKIE. :th: Może uda Ci się czasem zawitać w Radomiu na spocie, nie tylko w Krakowie...
ZBIKU76 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam,ZBIKU76 , posiadam AUDI A4 Avant 96kW 02r
jarko Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl
marekkaniaaudi Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 jestem właścicielem samochodu audi a4 1.8 '95r
Rekomendowane odpowiedzi