sfinks Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek954 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam wszystkich serdecznie od 3 dni jestem posiadaczem pierwszego w zyciu audi A4 1.6 avant rok 99. Mam 28 lat mieszkam w londynie i pozdrawiam wszystkich forumowiczow. A to moje cacko http://img405.imageshack.us/img405/7012/dsc00787pq0.jpg http://img405.imageshack.us/img405/5312/dsc00788nf1.jpg http://img405.imageshack.us/img405/4329/dsc00794cr5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 witamy pokarz w tym dziale http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/board,16.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3k Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam, na forum zarejestrowałem się już dość dawno, jednak wtedy tylko poglądowo. Na początku zaliczyłem wtope tzn. nie zawitałem na początku do działu Newbie, ale teraz po zakupie A4 B6, chcąc zasięgnąć wielu informacji i brać czynny udział na forum lub jeśli na to zasłużę również w klubie, próbuje naprawić błąd i serdecznie witam kolegów i koleżanki, którzy tak jak ja na co dzień użytkują cudowną A4kę. P.S. : Wkrótce pokaże moje auto w dziale "Moja A4". Bo jak na razie, to świeżyzna auto i brak dobrych zdjęć. Posiadam tylko te z miejsca zakupu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam ...ja z niedaleka Dęblin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betoniaraxxx Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam wszystkich, mam naimie Pawel ( ksywa beton ) pochodze z Konina( woj. Wielkopolskie), aktualnie zamieszkuje w Londynie. Własnie zakupiłem audi A4 1.9 TDI sport-combi i dzięki niej własnie trafiłem na waszą stronke. Poszukiwałem informacji na temat mojego autka i natrafiłem na was w google. Mam nadzieje, że nie raz bedziemy mogli sobie nawzajem pomóc, z góry dzięki wszystkim za wyrozumiałość i pozdrawiam. A to moj skarb. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 siemasz ! witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Serwus. Kolejny Londyńczyk :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOLF666 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 avant 19 tdi (110 kM) :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzeci2 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam wszystkich, Od tygodnia jestem właścicielem Audi a4 Avant 2.8 30v quattro, skrzynia automat (tiptronic), rok produkcji 1997. Samochód sprowadziłem osobiście ze Szwajcarii. Przebieg 224 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi