Gość cloo Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No witamy Ładniutki, nie ma jak AVANT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy82 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 i od razu na wstepie musze powiedziec ze nie jestem zadowolony z mojego audi :no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkor Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Niedawno sprowadziłem sobie z Niemiec piękne A4 Avant. Mam nadzieję, że jest to mniej awaryjne auto niż mój wcześniejszy pojazd - Nissan Primera 2.0 TD. Mam już dość ciągłego oddawania samochodu do warsztatu i wydawania grubej kasy na naprawy. W razie potrzeby liczę na pomoc Szanownych Forumowiczów i z góry dziękuję. pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witamy i zapraszamy na spocik we wtorek w Fort Wola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 :hi:witam jestem nowy,ciesze sie ze moglem do was dolaczyc.Mam nadzeje ze niedlugo bede tez darl asfald jakas a4 obecnie mam b4 z2.0 silniczkiem zagazowana,ale w planach b5 2.8 pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Serwus. Widzę, ze grupa londyńska mocno się rozrasta A czemuż to jesteś niezadowolony z tego Twojego paździocha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulig Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam, Chcialabym sie z Wami przywitac na forum. Pozdrawiam Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witamy RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witamy kolejna kobiete na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio79 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 witam wszystkich.. nazywam się Paweł i cieszę się że jestem tu z wami na tym forum . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi