Gość spedyt Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ughi Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfer Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Hej Wszystkim Pozdrawiam wszystkich klubowiczów A4 Od niedawna jestem posiadaczem A4 avant rok 2000 1,9tdi 85kw Mam nadzieje że przyjmiecie mnie w swoje szeregi i pomożecie w razie problemów których mam nadzieje będzie jak najmniej, czego życzę sobie i wszystkim Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trujson Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 WITAM. A PROBLEMOW BEDZIE NAPRAWDE MALO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witam znakomity silniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 powitać nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_West_ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witam i pozdrawiam wszystkich urzytkownikow forum, od paru dni jestem posiadaczam Avanta A4 1,9 TDI 115 KM 2000 rok. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wester Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 no hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witaj _West_, czekamy na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iceman Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_ioo Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witam wszystkich. mam na imie mariusz, mam 31 lat.posiadam audi a4 1.8 SE automat, rok 2000.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam temat masz juz odblokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witam kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom81 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkor4 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam Mam na imie Darek mieszkam w słynacym z piwa grodzie o nazwie Żywiec od konca marca jestem posiadaczem Audi A4 1,9 TDi 2003r to kolejny po golfie II , golfie III i borze samochód z silnikiem wysokopreznym z ktorego mam nadzieje bede zadowolony. Pozdrawiam Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory88 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Czesc. jestem Grzesiek i posiadam Audi A4 1.8 T od ktorej dawno marzylem i dlugo szukałem :biggrin: mieszkam w małej miejscowosci pomiedzy Dębica a Jasłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi