prokot Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam wszystkich serdecznie Jestem prokot i jeszcze nie mam a4 ale poszukiwania już trwają a poluje na B6 2.5 TDI Q w sedanku, jak tylko cos sobie sprawie zaraz się z Wami podzielę zdjęciami. Pozdrowienia z Rachowic koło Gliwic
adikrakow Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 jako, że jestem tu nowy witam wszystkich Adrian z Krakowa się kłania, moja ślicznotka: avant srebrny metalic 2.5V6 AFB obecnie 180KM, poprzednio B4 1Z 128KM(dawał radę)...
schiller Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 witamy w klubie i życzę owocnych poszukiwań...
Seba07 Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam wszystkich, Na początku miało być A3 ale z racji założenia rodziny musi być coś innego A4 avant myślę że będzie w sam raz... Tak więc zaczynam poszukiwania, poczytam sobie co_nie_co o tym co mnie może zaskoczyć... Pozdrawiam i być może do zobaczenia niebawem
zawadzkm Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam forumowiczów. [tu sie tylko witamy, swoje pytanie zadaj w odpowiednim dziale] - schiller
Buczo Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam wszystkich. Stalem sie posiadaczem A4czki i najwyzszy czas sie przywitac, bo dzieki forum dowiedzialem sie wiele rzeczy o audi. Autko z 1999 roku, silnik 1.8 Turbo, z ciekawym wyposazeniem (bezowa skora, klimatronik, bose, abs, wspomaganie, cos tam jeszcze sie znajdzie).
Kaśka Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam kolegę na forum klubu i zapraszam na spoty warszawskie.
Rekomendowane odpowiedzi