drarek Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam. Jestem od kilku dni posiadaczem samochodu: Audi A4 Avant 1,9 TDi Tiptronic rocznik 2001 Mam nadzieję, że ten zakup to dobry wybór i że autko będzie się sprawowało bez większych problemów. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy
angela Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Witamy i zapraszamy na spoty do wawy.......
Kaśka Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam i tak jak Angee zapraszam na spociki warszawskie
klaymen Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów !!! :-) Od sierpnia tego roku śmigam sobie moim najnowszym nabytkiem: A4 B6 3.0 V6 [ASN] 220HP ;-) Zbliża się zima i nie mogę się już w sumie doczekać jak to jest jeździć autkiem z napędem 4x4 - pierwsze wrażenia są super ;-). Pozdrawiam - klaymen ;-)
Gość MorgothV8 Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Wiatamy w klubie Taaaa to jest to co lubimy
rojbert Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Witajcie, jestem nowy na tym forum i chciałbym się przywitać. Kilka dni temu zanabyłem A4 tdi i w związku z tym sie tu pojawiłem i z pewnością będę miał dużo pytań na temat tego auta jestem nowy na tym forum ale wcześniej czynnie brałem udział w innych forach motoryzacyjnych (www.autokacik.pl i www.vwgolf.pl) mam nadzieję ze dużo ciekawych rzeczy sie tu dowiem pozdrawiam serdrecznie Rojbert
yahoo69 Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 witam wszystkich uzytkownikow.jestem z okolic torunia..od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 Avant B5 1.9 TDI 110 ps z marca 1996r........Mam na imie marcin i mam nadzieje ze bedziemy sobie pomagali w roznych sprawach.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi