T-żółw Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Serwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Serwus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brattanek Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Planuje kupic A4 B6 1.9 disel do 45tys zobczymy czy znajde infromacje na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czowa Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ave. Forum przeglądam od jakiegoś czasu. A4 kupiona kilka dni temu. Na razie mały problem z checkiem, spadł jakiś wężyk z króćca przy dolocie ale się zrobi. Kilka fotek. Gleba będzie jak nic, bo tam można 2 głowy wsadzić. Miał być manual, ale jest Tiptronic na szczęście ze zmianą w kierownicy. A tu dla czujących bluesa. 4 buty i wiatrak na wydechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelc Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademek.b-stok Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Serwus foty wrzuć do działu moja A4 B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Witam wszystkich posiadaczy Audi A4 Sam od 5 miesięcy jestem właścicielem pięknej A4 1,9 TDI AVANT [AFN/110 kucy - na razie ] i postanowiłem w końcu się zarejestrować także witam i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibizab Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 posiadam a4 avant 1.8-125KM :a4fan:auto ok nic dodać nic ująć POZDRAWIAM wszstkich posiadaczya4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 witamy i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 witamy, zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_gie Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam serdecznie szanownych Forumowiczów!! Nazywam się Marek, jestem z Bełchatowa. Obecnie jestem na etapie poszukiwań moich Forum znam i czytuję od dosyć dawna a do rejestracji zmusił mnie niejaki Woncki. Na pewno pierwsze moje posty będą dotyczyły zakupu A4 w stosownym dziale. To tyle na razie. A korzystając z okazji życzę Wam wszystkim pomyślności w nowym roku!! Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachoo Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam, znamy się mało więc może powiem kilka słów o sobie. Ja ... jak to ja, co tam opowiadać ... poprostu wysoki, przystojny, bogaty, oczytany, znajacy jezyki, szarmancki, kulturalny, inteligentny, spokojny, na poziomie, miły, uczciwy, grzeczny, z marzeniami, godny zaufania, wyjątkowy, ambitny, oddany i skromny. W posiadaniu niuni (a4 1.9 '97 Q AFN, podobno 185 tys przebiegu, sprowadzone ze slonecznej Italii) od listopada 2007. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławosz(+) Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 witam, mam a4 AFN 110KM w avancie z 96r czytam forum od niedawna i chłonę wiedzę :> Pozdrawiam i najlepszego z nowym rokiem Sławosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi