Grzehus Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam, w garażu stoi zielony AFN 1,9 TDi '98 na podwórku A3 1,9 TDi '97 (nie wiem jaki typ silnika ale z wiruskiem z Niemiec już przyjechała, podobno ma 150 ps). Wcześniej nieśmiertelna B3 DZ 1,8 (112 Ps) '89. Teraz chętnie bym przerzucił się na ale czekam na dobrą okazję Pozdrawiam wszystkich
Qbas77 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 czesc mam na imie Kuba i mieszkam w Gdańsku-od miesiaca posiadam A4 B6 Avant 2004 wersja Tdi silnik AVF.wczesniej byl Seat,BMW ale teraz dopiero trafilem do domu:).na forum trafilem...bo mata łeb Panowie i widze,ze panuje tu duzo zyczliwosci i jest sporo ciekawych ludków pozdrawiam
lukaszr Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
lukaszr Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
cahe Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Hej ;-). Mam na imie Maciek i jestem miłośnikiem motoryzacji, szczególnie w wydaniu . Nie mam jeszcze swojej własnej ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie to się zmieni... i nie ukrywam, że liczę na Waszą pomoc i wiedzę dot. spraw związanych z zakupem, a potem pewnie eksploatacją . pozdrawiam!
pborus1 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam wszytkich klubowiczów jak i posiadaczy :audi:A4 Z tej strony Darek Sosnowiec Posiadam Audi A4 avant 1.9 tdi Pozdrawiam
bartrap Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Od trzech lat posiadam popolicyjną A4 Avant z silnikiem AFN 1.9 110KM. Pozdrawiam Bartek
Rekomendowane odpowiedzi