Mocaw Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Na imię mam Krystian. Jeżdzę A4 z początku '96 z silnikiem 1.8. Pozdrowiam
marek222 Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 witam wszystkich forumowiczy jestem marek i pochodze z miejscowości szczecinek posiadam a4 1,9 tdi 110 rok 97 pozdrawiam
arkady Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Chciałem Wasz wszystkich powitać, jestem nowy. mam na imię Arek, mieszkam w Wawce , szukam Audi A4. mam obecnie focusa 2.0 ale czas już na zmianę. szukam sedana A4, B6, raczej benzynkę, nie jestem zresztą do końca zdecydowany bo dieslem nie jeździłem. wóz ma być cichy i szybki fajne macie forum, zabieram się do przeszukiwań.
sisi1977 Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 witamy serdecznie!!!dobrze trafiłeś,zapraszamy do tematu "zakup kontrolowamy"i tam pomozemy i doradzimy w sprawie zakupu Twojego nowego autka
tomal Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Witam :biggrin: Na imie mam Tomek mieszkam w okolicy Jeleniej Góry Moje autko to A4.1.8 ,95r. Bardzo fajnie,że taki klub powstal Ajeszcze lepiej być wtym gronie POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Grzechotnik Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Witaj Przyjacielu A4-ek w gronie miłośników A4-ek...
Rekomendowane odpowiedzi