KAMI Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 witamy i zapraszamy na spociki krakowskie W przyszlym miesiacu troche "podpicuje" samochodzik i z pewnoscia bedzie mozna mnie spotkac na spocikach i na 1/4
Lukas Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 powitać Mam nadzieje ze to usatysfakcjonuje szanownych moderatorow i o to im chodzilo w kwestii regulaminu dokladnie
Elberoth Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Witam wszystkich. Od 2001 roku jestem posiadaczem szarego Audi A4 B6 1.8T (kupiłem jeden z pierwszych egzemplazy B6 jaki trafił do Polski). Auto posiadało seryjną moc 150KM (silnik AVJ), która w wyniku szeregu modyfikacji została zwiekszona do 230KM/380Nm (oczywiście są to dane zmierzone na hamowni). Do tej pory udzielałem sie głównie na forum Streetracing.pl (numer użytkownika 004 :biggrin: ) oraz na zagranicznych forach poświęconych Audi - AudiWorld, Vortex i Audizine. Na tym ostatnim byłem nawet moderatorem w latach 2002-2004 - jako jedyna osoba spoza stanów zjednoczonych. Przed założeniem forum streetracing.pl, w latach 2001-02 udzielałem się równiez na forum tuning.info.pl, w tym w zakładce Audi Klub - jeżeli sa tu jeszcze klubowicze z tamtych zamierzchłych juz bądź co bądź czasów - serdecznie pozdrawiam. Czuwaj !
gryger Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 witam artur z Raciborza. nie dawno nabyłem audi a4 avant 1.8t+gaz. interesuje sie troche tuningiem i ogólnie autkami.mam nadzieje że mi pomożecie troche wrazie jakichś problemów.dziękuje pozdrawiam
Kunio Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 elo widzialem ostatnio Twoje audi na Górczewskiej, chyba Twoja druga połowa nim jechała, śmiga babka
cayenne Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 No i dopiero do nas teraz przychodzisz? Wybaczmy mu,bo nie wiedział co czyni
poziek Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Osobiście chiałbym przywitać I tunera Audi A4 B6 w Polsce Elb liczymy na twoja wiedzę w zakresie tuningu ekstremalnego :twisted:
mike74mk Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 witam wszystkich forumowiczow ,od miesiaca jestem posiadaczem A4 1.6 Z 98R......ciesze sie ze trafilem do szacownego grona posiadaczy audikow i licze na Wasza pomoc przy rozwiazywaniu ewentualnych problemow.
Andrew Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Witam mam nadzieję przyszłych kolegów.od miesiąca jestem włascicielem Audi A4 Avant z 2002 roku,zawsze chciałem mieć Audi i tak już chyba zostanie.
Rekomendowane odpowiedzi