Radeksc Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Onyks znajomy malował swoje w Kato na ul. Oswobodzenia 50, cena bardzo fajna a i samo malowanie też w porządku. Ewentualnie Deloch w Sosnowcu, widziałem kilka kompletów od nich i nie było się do czego doczepić.
stanley Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Gdzie warto oddać felgi do renowacji ? Chciałbym je jedynie wypiaskowac i pomalowac. . Z jakimi kosztami może się to wiązać ? za polakierowanie metodą proszkową w dowolny kolor, niezależnie od wielkości felgi w cenie ok 200-250zł Robiłem już u nich trzy kpl felg http://www.blacharstwo.slask.pl/
turzol Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Ewentualnie Deloch w Sosnowcu, widziałem kilka kompletów od nich i nie było się do czego doczepić. Ja ich nie polecam. Malowałem u nich zimówki 1,5roku temu. Na dwóch widzę że zrobiły się spękania lakieru - takie pajączki. Zawiozłem do reklamacji ale stwierdzili że na powłokę lakieru jest 12miesiecy gwarancji.
Fifiński Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam, Poleci ktoś w okolicy Chorzów/Katowice kogoś kto by obejrzał ogólnie auto i zobaczył czy wszystko gra i ewentualnie naprawił ? Próbowałem 3 razy uderzyć do Horneth'a ale za każdym razem miał oddzwonić i do tej pory cisza ... Dzięki !
Horneth Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Bo nie mam nr tel - gdzieś go posiałem a nicku nie pamiętałem z forum. Podeślij na pw jeszcze raz swój nr
turzol Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Gdzie oddać skrzynie manual do naprawy? Ma ktoś sprawdzonych fachowców?
afroo. Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 13 minut temu, turzol napisał: Gdzie oddać skrzynie manual do naprawy? Ma ktoś sprawdzonych fachowców? http://www.synchrocar.pl/
turzol Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 6 godzin temu, afroo. napisał: http://www.synchrocar.pl/ Obdzwoniłem chyba z 15 warsztatów w okolicy i ten, którego poleciłeś jako jedyny wiedział co to jest w ogóle i jak działa TORSEN. Na jutro jestem umówiony, dzięki
pajda Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Gdzie oddać skrzynie manual do naprawy? Ma ktoś sprawdzonych fachowców?Co to ci się dzieje?
turzol Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 1 minutę temu, pajda napisał: Co to ci się dzieje? Łożyska w skrzyni do wymiany, wał do roboty. I takie tam kilka tysi w plecy
pajda Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Łożyska w skrzyni do wymiany, wał do roboty. I takie tam kilka tysi w plecy [emoji4] Tys jest synek zboczony. Moje auto miało pół miliona i nie miało takich problemów jak twoje! A ty chyba nie masz co z kasą zrobić i szukasz co by tu wymieniać
turzol Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 7 minut temu, pajda napisał: Tys jest synek zboczony. Moje auto miało pół miliona i nie miało takich problemów jak twoje! A ty chyba nie masz co z kasą zrobić i szukasz co by tu wymieniać Widocznie moj nie byl pod kocem trzymany
shogu Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 Dnia 01/11/2016 o 09:16, Onyks napisał: Gdzie warto oddać felgi do renowacji ? Chciałbym je jedynie wypiaskowac i pomalowac. . Z jakimi kosztami może się to wiązać ? Miro-Mal w Dabrowie gorniczej
A4-Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zna ktoś na Śląsku firmę zajmującą się profesjonalną regeneracją wahaczy w naszych Audi? Chce przekalkulować czy brać regenerowane czy nowe bo niestety kończy się panewka w "bananie" z prawej strony
Gibons Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Poleci ktoś jakiś warsztat gdzie ogarniają Webasto ? coś mi się zblokowało webasto mam ori
Onyks Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Kogoś kto zrobi mi korektę na drzwiach możecie polecić?
Marcinn993 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Potrzebny dobry mechanik który wymieni poduszki pod silnikiem w audi a5 3.0 tdi. Macie kogoś ?
turzol Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 13 minut temu, Marcinn993 napisał: Potrzebny dobry mechanik który wymieni poduszki pod silnikiem w audi a5 3.0 tdi. Macie kogoś ? Auto-Danecki.
Pucek Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 27 minut temu, Marcinn993 napisał: Potrzebny dobry mechanik który wymieni poduszki pod silnikiem w audi a5 3.0 tdi. Macie kogoś ? https://a4-klub.pl/profile/88863-secio84/ Napisz do Ryśka.
afroo. Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Odkopię. Potrzebny dobry plastikarz do pospawania pęknięcia na zderzaku.
Rekomendowane odpowiedzi