barszczyna Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam, chciałem was serdecznie prosić o wypełnienie naprawdę krótkiej ankiety, która potrzebna mi jest (a raczej dane za jej pomocą zebrane) do uzyskania zaliczenia z pewnego przedmiotu na uczelni. Ankieta nie zajmie wam dłużej niż minutę, a mocno mi pomożecie. Z góry dzięki. ; ) Ankieta - Preferencje Klientów na Rynku Samochodów Używanych w Polsce
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 większość tych samych odpowiedzi, również poszło
danielom Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jaki rodzaj napędu chciałby Pan/i mieć w swoim samochodzie? Na tym forum pytanie retoryczne Poszlo
barszczyna Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Hehe, dzięki panowie za wypełnienie. Naprawdę serce się cieszy, że ktoś bezinteresownie dziś jeszcze pomaga. Po zakończeniu badania przedstawię w miarę możliwości tutaj opracowane dane, cobyście mogli zobaczeć. Jeszcze raz wielkie dzięki, pozdro. ; )
Rekomendowane odpowiedzi