mrogal Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 No niezły Sticker Daj więcej zdjęć, zaraz Cię tutaj sprowadzimy na dobrą drogę Witamy w klubie Wątpię
JulianSR Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 W czyms problem? Auto jest budowane pod styl Japan Style a nie GermanStyle. Do tego beda dorzucaone graty typu wiekszy intercooler zalozony przed chlodnice koszt okolo czesci samych 1300 zł. Czyli graty w silnik sa wkladane. Wiele osob moze to sie nie podobac ten styl ale ja go wybralem i mi sie podoba. O gustach sie nie dyskutuje, jednemu to sie podba innemu co innego. Japan Style (Jap-Style) to jeden z najbardziej widowiskowych stylów. Niegdyś kojarzył się z rice'em, dziś jest on używany w większości maszyn dla drifterów. Charakterystyka Jap-Style'u: - potężne zderzaki z dużymi wlotami (z przodu zawsze widać IC) - maska najczęściej z włókna węglowego (carbon) - duża ilość naklejek z logami firm, których podzespoły wykorzystano w aucie - najczęściej montowany jest NOS oraz Lambo Doors (drzwi można uchylić na kilka centymetrów na stronę, później 55 stopni w górę) oraz - ekstremalne modyfikacje nadwozia (transplantacja świateł, obniżanie dachu, otwieranie maski i klapy bagażnika siłownikami - liftami) I to zostanie zalozone. Czy sie to podoba komu czy nie.
Michał Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 I to zostanie zalozone. Czy sie to podoba komu czy nie. Czekam, oj jak ja czekam:decayed:
junior_tdi Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 W czyms problem?Auto jest budowane pod styl Japan Style a nie GermanStyle. Do tego beda dorzucaone graty typu wiekszy intercooler zalozony przed chlodnice koszt okolo czesci samych 1300 zł. Czyli graty w silnik sa wkladane. Wiele osob moze to sie nie podobac ten styl ale ja go wybralem i mi sie podoba. O gustach sie nie dyskutuje, jednemu to sie podba innemu co innego. Japan Style (Jap-Style) to jeden z najbardziej widowiskowych stylów. Niegdyś kojarzył się z rice'em, dziś jest on używany w większości maszyn dla drifterów. Charakterystyka Jap-Style'u: - potężne zderzaki z dużymi wlotami (z przodu zawsze widać IC) - maska najczęściej z włókna węglowego (carbon) - duża ilość naklejek z logami firm, których podzespoły wykorzystano w aucie - najczęściej montowany jest NOS oraz Lambo Doors (drzwi można uchylić na kilka centymetrów na stronę, później 55 stopni w górę) oraz - ekstremalne modyfikacje nadwozia (transplantacja świateł, obniżanie dachu, otwieranie maski i klapy bagażnika siłownikami - liftami) I to zostanie zalozone. Czy sie to podoba komu czy nie. ... No niezły Sticker Daj więcej zdjęć, zaraz Cię tutaj sprowadzimy na dobrą drogę Witamy w klubie Wątpię obawiam się że masz rację Julian, musisz zgadać się z Czikitą (taki tuner tu na forum) podobne pomysły macie
OLI_B5 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Życze powodzenia i czekam na efekty prac:wink:
JulianSR Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 czyli w jakim sensie kolego moge zapytac?
paput Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 W czyms problem?Auto jest budowane pod styl Japan Style a nie GermanStyle. Do tego beda dorzucaone graty typu wiekszy intercooler zalozony przed chlodnice koszt okolo czesci samych 1300 zł. Czyli graty w silnik sa wkladane. Wiele osob moze to sie nie podobac ten styl ale ja go wybralem i mi sie podoba. O gustach sie nie dyskutuje, jednemu to sie podba innemu co innego. Japan Style (Jap-Style) to jeden z najbardziej widowiskowych stylów. Niegdyś kojarzył się z rice'em, dziś jest on używany w większości maszyn dla drifterów. Charakterystyka Jap-Style'u: - potężne zderzaki z dużymi wlotami (z przodu zawsze widać IC) - maska najczęściej z włókna węglowego (carbon) - duża ilość naklejek z logami firm, których podzespoły wykorzystano w aucie - najczęściej montowany jest NOS oraz Lambo Doors (drzwi można uchylić na kilka centymetrów na stronę, później 55 stopni w górę) oraz - ekstremalne modyfikacje nadwozia (transplantacja świateł, obniżanie dachu, otwieranie maski i klapy bagażnika siłownikami - liftami) I to zostanie zalozone. Czy sie to podoba komu czy nie. ło matulu, ale to kompletnie nie będzie do niemieckiego wozu pasować
junior_tdi Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 czyli w jakim sensie kolego moge zapytac? nie dopuść do tego żeby temat z twoim samochodem popłynął jak CZIKITA http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/b5-afn-popticall-rs4-sedan-czikita-srodek-samochodu-229732/
Arkadiush Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 czyli w jakim sensie kolego moge zapytac? nie dopuść do tego żeby temat z twoim samochodem popłynął jak CZIKITA http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/b5-afn-popticall-rs4-sedan-czikita-srodek-samochodu-229732/ o masakra jakie wnętrze
kamilus Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 to nie lepiej bylo se kupic jakiegos japonczyka ? Bo to troche jak z cabrio robic dostawczaka
Mati_23 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 to nie lepiej bylo se kupic jakiegos japonczyka ? Bo to troche jak z cabrio robic dostawczaka jestem tego samego zdania co kolega,z niemca nie zrobisz japońca bo nie będzie to pasować, ale próbuj będę obserwował poczynani
qubus Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 A ja czekam na efekty nie wiem jak wy
Marc!n Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 A ja czekam na efekty nie wiem jak wy Jak każdy kto tu zajrzy:wink:
czorny_07 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam wszystkich.10. Wymiana oryginalnego nagłośnienia z powodu przepalonych głośników, wymiana na głośniki Sony Exploud , oraz radia z oryginalnego na Pionieer. 3. Założenie xenonow 10000K . jak już to xplod, ale nie o to chodzi, jak doj**iesz 10000K to daj komuś poprowadzić swój samochód i spójrz, o miśkach nie wspomne:grin::facepalm:
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 jak doj**iesz 10000K to daj komuś poprowadzić swój samochód i spójrz, kto sie tym przejmuje ?? place podatek drogowy to moge jezdzic na czym chce
xxxSzYbAxxx Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 W czyms problem?Auto jest budowane pod styl Japan Style a nie GermanStyle. Do tego beda dorzucaone graty typu wiekszy intercooler zalozony przed chlodnice koszt okolo czesci samych 1300 zł. Czyli graty w silnik sa wkladane. Wiele osob moze to sie nie podobac ten styl ale ja go wybralem i mi sie podoba. O gustach sie nie dyskutuje, jednemu to sie podba innemu co innego. Japan Style (Jap-Style) to jeden z najbardziej widowiskowych stylów. Niegdyś kojarzył się z rice'em, dziś jest on używany w większości maszyn dla drifterów. Charakterystyka Jap-Style'u: - potężne zderzaki z dużymi wlotami (z przodu zawsze widać IC) - maska najczęściej z włókna węglowego (carbon) - duża ilość naklejek z logami firm, których podzespoły wykorzystano w aucie - najczęściej montowany jest NOS oraz Lambo Doors (drzwi można uchylić na kilka centymetrów na stronę, później 55 stopni w górę) oraz - ekstremalne modyfikacje nadwozia (transplantacja świateł, obniżanie dachu, otwieranie maski i klapy bagażnika siłownikami - liftami) I to zostanie zalozone. Czy sie to podoba komu czy nie. podoba mi się Twoja wizja :decayed: o ile ze wszystkim sie zgodze, że możesz doposażyć swoje auto w takie "gadżety" to nitro też wsadzisz?? dobry projekt będzie - 1,9 TDi i NOS
Kowi87 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 W czyms problem?Auto jest budowane pod styl Japan Style a nie GermanStyle. Do tego beda dorzucaone graty typu wiekszy intercooler zalozony przed chlodnice koszt okolo czesci samych 1300 zł. Czyli graty w silnik sa wkladane. Wiele osob moze to sie nie podobac ten styl ale ja go wybralem i mi sie podoba. O gustach sie nie dyskutuje, jednemu to sie podba innemu co innego. Japan Style (Jap-Style) to jeden z najbardziej widowiskowych stylów. Niegdyś kojarzył się z rice'em, dziś jest on używany w większości maszyn dla drifterów. Charakterystyka Jap-Style'u: - potężne zderzaki z dużymi wlotami (z przodu zawsze widać IC) - maska najczęściej z włókna węglowego (carbon) - duża ilość naklejek z logami firm, których podzespoły wykorzystano w aucie - najczęściej montowany jest NOS oraz Lambo Doors (drzwi można uchylić na kilka centymetrów na stronę, później 55 stopni w górę) oraz - ekstremalne modyfikacje nadwozia (transplantacja świateł, obniżanie dachu, otwieranie maski i klapy bagażnika siłownikami - liftami) I to zostanie zalozone. Czy sie to podoba komu czy nie. po przeczytaniu tego stwierdzam ze to auto bedzie wyglądało tak jak jedno z tych:facepalm: vectra B po transfuzjii:grin: tylk oz intercoolerem nie przesadź bo chyba nie bardzo wiesz po co on tam służy i dlaczego zakłada sie większe:wink: napewno nie dlatego że tak robia w "japan style":decayed: Gdyby ktos chciał poogladacte cuda w wiekszej ilosci to zapraszam A4 (B5) - Audi A4 B5 Tuning - Tuning Cars styl sprzed 10lat nazwał bym to Kalajbra stajl :polew:
Rekomendowane odpowiedzi