Gość osetti Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 chłopaki w niedzielę nad ranem będę na lotnisku w Poznaniu, wie ktoś może jak tam dojechać szybko i sprawnie od strony Pleszewa, Jarocina?????? help
kiciafirerek Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 chłopaki w niedzielę nad ranem będę na lotnisku w Poznaniu, wie ktoś może jak tam dojechać szybko i sprawnie od strony Pleszewa, Jarocina?????? help :shocked: :shocked: :shocked: nie wierze wrocila naprawde ale chyba nie na dlugo juz gdzies leci do poznania kiedys jechalem i bylem lekko zszokowany bo lotnisko jest z godzine za pozanniem i jak wpadlem na lotnisko to juz bylo po odprawie kierownik lotniska osobiscie mnie odprawil i wprowadzil do samolotu :polew:
rafalekx Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 łOska ja nie pomogę A wiesz co... napiszę Ci na PW
kiciafirerek Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 chłopaki w niedzielę nad ranem będę na lotnisku w Poznaniu, wie ktoś może jak tam dojechać szybko i sprawnie od strony Pleszewa, Jarocina?????? help chłopak chłopaki w niedzielę nad ranem będę na lotnisku w Poznaniu, wie ktoś może jak tam dojechać szybko i sprawnie od strony Pleszewa, Jarocina?????? help a jak zdrowko ? jak dzidzia ?? :>
Gość osetti Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 wróciłam... a co nie pisałam?? :gwizdanie: si, jestem w PL Dzidzia rośnie, a zdrówko dopisuje, narazie
kiciafirerek Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 wróciłam... a co nie pisałam?? :gwizdanie: si, jestem w PL Dzidzia rośnie, a zdrówko dopisuje, narazie to super :> a gdzie lecisz chyba nie znowu w to samo odlegle miejsce ??[br]Dopisany: 28 Listopad 2008, 23:21_________________________________________________Ja odpadam juz do bzzzzzzzzz lece branoc koledzy kolezanki i dzieciaczki embrionki i inne pasozytki
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 ja dla odmiany, dopiero wstałem;D Co by tu teraz porobić...
Gość osetti Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Kicia Mąż mi wylatuje na 3 tygodnie ;( i musze go odstawić na lotnisko, już dostałam wskazówki od kolegów z Poznania, myślę, że dam radę, a jak nie to sie pogubię i przynajmniej będzie ciekawie [br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 00:03_________________________________________________mykam do łóżeczka, muszę się teraz wysypiać, dlatego tak rzadko do Was zaglądam moje Maleństwo ma już 7 tygodni spokojnej nocki wszystkim
Azunia Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam, uuu.... a co tu tak pusto?
rafalekx Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 hello jest tu kto Sieeeeemaaaaa Oczywiście wszystkim Demor wbijaj na gg
marcin j Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 wróciłam... a co nie pisałam?? :gwizdanie: si, jestem w PL Dzidzia rośnie, a zdrówko dopisuje, narazie Asia oby tak dalej
demoralizator Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 a rafalekx zmienił auto i nic sie nie chwali
rafalekx Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 a rafalekx zmienił auto i nic sie nie chwali nie ja Ja mam A4
demoralizator Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 tak juz a citroenem to kto dzisiaj śmigał
rafalekx Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 tak juz a citroenem to kto dzisiaj śmigał Odwal się Ładnie idzie, niestety na miasto żwawszy i mniej paliwożerny niż A4
marcin j Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 oooo 1.9 w miscie nic nie pali :>
Rekomendowane odpowiedzi