adrianus Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 to spadajmy we trzech do Czech<lol> ale zaraz zaraz, do czech to ja mam za darmo :polew:
akjam Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 I ja to samo... :gwizdanie: Cała reszta śpi czy baluje?
truckmaniac Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Siemka wszystkim. Właśnie pachnąłem 1000 km z kraju i muszę sprawdzić co tam nowego w Klubie słychować
adamooz Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wiecie może jaki jest rekord prędkości na Wisłostradzie w Wawie? Słyszałem że facio jechał subaru imprezą 270km/h ale coś kombinują aby to pobić...Ten rekord
studziany Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wiecie może jaki jest rekord prędkości na Wisłostradzie w Wawie? Słyszałem że facio jechał subaru imprezą 270km/h ale coś kombinują aby to pobić...Ten rekord Twardo twardo. Niech sie rozwala na jakims drzewie to zobaczymy czy jakas czesc samochodu bedzie do rozpoznania. pozdr
Johnyjurek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 petuniaaaaaaaaaaaaaaaaa nie spać , zwiedzać ;D
mariuszA4dg Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Witam wszystkich nocnych marków i pytam o zdrowie
mariuszA4dg Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 widzę że ten wontęk coś umiera.... czy wszyscy już śpią o tej porze??
Tomeks Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 ale bym się chętnie dzisiaj złoił jebną bym chętnie jakieś 0,7 ,ale niestety,jutro wcześnie pobudka i ciężki dzień ale jutro się złoję ,wieczorem jest spot,a po po spocie nic,tylko się napierdzielić ...mówię wam,te mordy...,szok ,trza się porządnie napić,żeby zapomnieć
Rekomendowane odpowiedzi