Gość osetti Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 a tam 24ta olać wszelkie zasady, jestem w Polsce, został mi tydzień do wyjazdu korzystam z pobytu niezależnie od godziny
pet3r Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no to wyjeżdżamy przed czasem. dzieńdobrywieczór
Gość osetti Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no i o to kamaniło :> Iku żebys wiedział w mojej rodzinnej wsi wszystko jest inne
efcio Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 czyzby jutro poniedzialek? nie chce byc niegrzeczny ale chyba zaczyna sie kolejny tydzien pracy :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 czyzby jutro poniedzialek? nie chce byc niegrzeczny ale chyba zaczyna sie kolejny tydzien pracy :gwizdanie: jak dla kogo
rafalekx Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Powitać wszystkich Osa miałaś mnie odwiedzić pet3r jak eSłosiem? Lata? ykk co Ty tak rano tu robisz?
michu93 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 elo wszystkim :] mi sie tydzionek zaczyna spoko :] kupilem wózek
efcio Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 elo wszystkim :] mi sie tydzionek zaczyna spoko :] kupilem wózek to pochwal sie kolegom
Gość osetti Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Rafałku no wybacz, ale czasu brakło... a ten ostatni tydzień w PL mam zapełniony po brzegi czekam na koszulkę klubową, ale sobie strzelę foto to uuuuu
pet3r Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 rafalekx - lata jak szalone ale nie do końca tak jak powinno - kwestia przeczyszczenia lub wymiany przepływki. jeżeli po tej operacji będzie jeździć szybciej to pier*olę to, wkładam cegłę pod gaz
michu93 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ogolnie nie ma sie narazie czym chwalic bo nie mam fotek bo niedawno przyjechalem... co tu pisac 1.9 tdi 90 kucy autko jest czarne ma klimatrona i inne przydatne pierdoly z tasmy zjechalo w 1995 co tu jeszcze dodac moze to ze idzie jak burza
pet3r Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 czekam na koszulkę klubową, ale sobie strzelę foto to uuuuu no jaką, no jaką???
michu93 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 rafal to jest zwykle rs4 :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 czekam na koszulkę klubową, ale sobie strzelę foto to uuuuu Wybaczę pod warunkiem, że dostanę foto z dedykacją i jedyne w swoim rodzaju tylko dla mnie
michu93 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 czekam na koszulkę klubową, ale sobie strzelę foto to uuuuu Wybaczę pod warunkiem, że dostanę foto z dedykacją i jedyne w swoim rodzaju tylko dla mnie rafalekx tylko dla ciebie ale opublikowane na forum
Gość osetti Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 czekam na koszulkę klubową, ale sobie strzelę foto to uuuuu no jaką, no jaką??? no jak to jaką klubową granatową ----------------------- Rafałek pomyslimy ale pod warunkiem, ze odbierzesz ją osobiscie w Pankach
rafalekx Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 rafal to jest zwykle rs4 :gwizdanie: rafalekx - lata jak szalone ale nie do końca tak jak powinno - kwestia przeczyszczenia lub wymiany przepływki. jeżeli po tej operacji będzie jeździć szybciej to pier*olę to, wkładam cegłę pod gaz O losie, czekamy na foty Ja też bym chciał tam wkładać cegłę pod gaz [br]Dopisany: 24 Sierpień 2008, 23:58 _________________________________________________ Rafałek pomyslimy ale pod warunkiem, ze odbierzesz ją osobiscie w Pankach yyyy hmmm :gwizdanie: to ja już idę się pakować... kiedy będziesz miała tą koszulkę? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi