Reggi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Cześć. Po raz drugi w przeciągu ostatnich 6 miesięcy będę miał robione badanie na rezonansie magnetycznym.. ogólnie to raz miałem badanie jak byłem gówniarzem i waliło minie to więc usnąłem. W 2011 miałem drugi raz to przeżyłem traumę..przestrzeń od tej "klatki" co zasłaniają twarz do górnego płaszcza rezonansu miała z 10 cm.. więc odkryłem u siebie klaustrofobię Spociłem się jak dziki szczur, już nie wspomnę o jazdach w bani i braku oddechu i tego, że nie mogłem wytrzymać w bezruchu tych zasranych 40 minut Pytanie - co wziąć ? Chodzi mi o jakieś sprawdzone uspokajacze , nerwomixy i inne specyfiki na wyluzowanie Macie jakiś sposób ? W sobotę mam badanie i muszę się jakoś przygotować.. alkohol i narkotytki odpadają..a i nie może mnie zamulać bo później mam egzamin z mikroekonomii
Wandej Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 to może - Pawulon mówisz? Ja jak raz wiąłem ketonal to bardzo miło i przyjemnie mi się zrobiło ale to zamula:kwasny:
Buba Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 relanium 10mg godzine przed badaniem
Reggi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja jak raz wiąłem ketonal to bardzo miło i przyjemnie mi się zrobiło ale to zamula:kwasny: Zamulić może na jakieś 4-5 godzin tylko później muszę być ogarnięty do ściągania na egzaminie relanium 10mg godzine przed badaniem To jest bez recepty ? Na ile godzin mi to zryje banie ? Będę mógł prowadzić pojazd ? ---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 16:00 ---------- Wyszukałem jakiś Acodin..ale ja jebie skutki uboczne :grin: Źródła mówią o: kontaktach z Bogiem, czy tam innymi; patrzeniu na siebie z góry; szamańskich wizjach; halucynacjach; poznaniu sensu życia i całkowitym odmienieniu drogi życiowej (czyli zmienieniu tapety w telefonie); źrenicach tak wielkich, że to, że jesteś naćpany zobaczy nawet sąsiadka kuzynki Twojej babci; widzenie różnych zwierząt (np. krów, psów, kotów, niedźwiedzi); bujanie się i czasem agresja; ciągłe śmianie się; niemożność oddania moczu; pełne odprężenie i brak presji; ochota na seks u kobiet; łatwiejsze nawiązywanie rozmów o cięższych problemach w parach; swobodniejsze pozytywne reakcje emocjonalne (u osób z przyblokowanymi, zagłuszonymi emocjami).
Dev Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 najlepiej to nie spac cała noc przed badaniem
Reggi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Hydroksyzyna Afobam 0,5 albo Atarax 25 mg. Panowie to są raczej leki na receptę, nie ? Ja potrzebuję patentu bez recepty. Jutro zadzwonię do Instytutu i zapytam czy dają coś na stany lękowe..kurfa powinni dawać w końcu badanie kosztuje 500 zł
slavko87 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Hydroksyzyna Afobam 0,5 albo Atarax 25 mg. Panowie to są raczej leki na receptę, nie ? Ja potrzebuję patentu bez recepty. Jutro zadzwonię do Instytutu i zapytam czy dają coś na stany lękowe..kurfa powinni dawać w końcu badanie kosztuje 500 zł nie latwiej powiedziec ze masz klaustrofobie i zeby cos poradzili?
medik Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ragga, na receptę niestety. A gdzie masz ten MR i kiedy ?
mrogal Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Hydroksyzyna Afobam 0,5 albo Atarax 25 mg. Panowie to są raczej leki na receptę, nie ? Ja potrzebuję patentu bez recepty. Jutro zadzwonię do Instytutu i zapytam czy dają coś na stany lękowe..kurfa powinni dawać w końcu badanie kosztuje 500 zł Taki duzy chlopak piertolnij garnucha przed "zabiegiem" Albo Medik już tradycyjnie Ci ogarnie piątkę pavulonu
fly07 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 40 min trwa badanie??? Nie ma lepszego (szybszego) sprzętu??
Reggi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 nie latwiej powiedziec ze masz klaustrofobie i zeby cos poradzili? Ostatnio dostałem 3 razy zjeby i zagrozili mi powtórzeniem badania tylko tym razem z kontrastem Ragga, na receptę niestety. A gdzie masz ten MR i kiedy ? Instytut Medycyny Wsi Lublin.. sobota (19.01) o 10 rano. Nie wiem jak będzie u nich..ale ostatnio miałem, w tym szpitalu wojskowym na Majdanku to kurfa komuna Taki duzy chlopak piertolnij garnucha przed "zabiegiem" Albo Medik już tradycyjnie Ci ogarnie piątkę pavulonu Nosz syniu.. przecie kierować pojazd mechaniczny będę po południu więc najebka nie wchodzi w grę 40 min trwa badanie??? Nie ma lepszego (szybszego) sprzętu?? Nie..trwa 15..ale że ja się co chwilę ruszam to wszystko się wydłuża Jutro zadzwonię..jak mnie wj***ą tam do pasa ( mam rezonans obręczy barkowej ) to mam zbani i idę na trzeźwo..ale jak mnie wpierdolą po kostki to muszę coś przyjąć
wiedzmin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 w październiku robiłem rezonans córze.. dostała od anestezjologa gupiego jasia i wszystko poszło gładko .. ona ma 6 lat także nie byłaby sobą żeby tyle wytrzymać w bezruchu ..
Reggi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Własnie o to się jutro zapytam..czy dają coś fajnego na bezruch. A możesz określić po ilu godzinach córka była już sobą ? Do 16 muszę być w pełni świadom bo egzamin
wiedzmin Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 po badaniu z godzinę leżała.. a potem nas pożegnano i wręczono rachuneczek ..
amaradaar Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 może jak jakaś mniejsza dawka jasia to 6 godzin i już ale jak konkretna to do jeżdżenia i egzaminu może pojutrze
Rekomendowane odpowiedzi