JONNYxPL Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 moze kiedys:)---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- dozo nie widac ale zawsze cos:) chyba nie lubisz swojego silnika skoro tak go butujesz nie do końca rozgrzanego,. zobacz u mnie jak jedzie mój AKN po chipie z wtryskami od AKE,. pytanie czy od AKE masz cały silnik i komputer i wtryski?? jaki przepływomierz masz??? co do spalania ja teraz mam cały czas srednie 8L/100 na fisie które zgadza się przy tankowaniu,. pozdr ---------- Post dopisany at 07:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:08 ---------- duży plus za zderzak od esy,.hehe ja mam Włąsnie kolego silnik o oznaczeniu AKE i komputer tez od AKE wszystko było zmienione:) takze silnik i osprzet wszystko od AKE:) POzdrawiam BTW a tak ogólnie to fajnie ci sie to auto odpycha:)
kaju Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Robert a masz kata u siebie? Ja swój przy 691kkm wyrzuciłem w zeszłym tygodniu - jeszcze lepiej od dołu się zbiera, 1,5krpm już się zaczyna dziać wyżej też lekko czuć lepiej. Tyle czasu się zbieram, żeby swojego nagrać - nie ma kiedy
kudalty66 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 przy jakim przebiegu??? a mówia że 2.5 to takie słabe silniki,. nie nie mam, zapchał się jak turbo padło dawno temu, teraz jest pusty,. po wywaleniu tez z dołu zrobił się żywszy, ale program miałem z katem jeszcze,.pozdr
kaju Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 przy jakim przebiegu??? a mówia że 2.5 to takie słabe silniki,. 691 000km w zeszły poniedziałek, przy okazji wymiana oleju - 5W40. Dzisiaj chyba 692 700 jak dobrze pamiętam, coś koło tego. po wywaleniu tez z dołu zrobił się żywszy, ale program miałem z katem jeszcze,.pozdr Same story.
JONNYxPL Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 to moze i ja wywale Katalizator?
kaju Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 to moze i ja wywale Katalizator? Rura fi60 w razie, jakbyś się zdecydował
JONNYxPL Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 gdzie takie moge dostac? RURA DOLOTU 20cm fi 60/77mm STAL NIERDZEWNA - WAWA (2994475374) - motoAllegro takie cos moze byc? ale czy nie zakrótkie? ---------- Post dopisany at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ---------- no i KAT wywalony a doradzcie mi bo mam zamiar malowac dekory w kolor auta. wiec pomalowac wlasnie w kolor auta czy raczej folie carbon 3M? czy moze aluminium szczotkowane? ---------- Post dopisany 11-02-2013 at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2013 at 14:25 ---------- no i dodatkowe osłony kompletne:)
kaju Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 P&P podeszły? Ja u siebie w końcu założyłem osłonkę na zbiorniczek wspomagania chyba jak wpadnie nowy gwint i koła, to polecę na jakiś detailing...
JONNYxPL Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 no właśnie P&P nie podeszło:P trzeba rezac zeby to spasowało... ale da rede to ogarnąc;)
BizoOn Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 przy jakim przebiegu??? a mówia że 2.5 to takie słabe silniki,. 691 000km w zeszły poniedziałek, przy okazji wymiana oleju - 5W40. Dzisiaj chyba 692 700 jak dobrze pamiętam, coś koło tego. po wywaleniu tez z dołu zrobił się żywszy, ale program miałem z katem jeszcze,.pozdr Same story. Czekamy na Mylion Bez kata dużo lepiej
akjam Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Widzę, że się nie nudzisz i cały czas coś działasz. Bezawaryjności.
bidzio1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 No ładny avant Powodzenia w dalszych modach.
gizmo86k Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zdjęcie z widokiem na silniczek sugeruje, że drzemie tam prawdopodobnie AKE, czyli nic innego jak czyste 180KM. W B5 nie było tego silnika, więc chyba przekładka jakaś w historii była. Ale nie ma tego złego - mocniejsze głowice posiadasz Świętość nad świętości odnośnie 2.5 V6 TDI - dobry olej z interwałem wymian co 10kkm (max. 15kkm) Ogólnie gratuluje fajnego autka
JONNYxPL Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 Zdjęcie z widokiem na silniczek sugeruje, że drzemie tam prawdopodobnie AKE, czyli nic innego jak czyste 180KM.W B5 nie było tego silnika, więc chyba przekładka jakaś w historii była. Ale nie ma tego złego - mocniejsze głowice posiadasz Świętość nad świętości odnośnie 2.5 V6 TDI - dobry olej z interwałem wymian co 10kkm (max. 15kkm) Ogólnie gratuluje fajnego autka no własnie był SWAP;) takze jest ok:P
kaju Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Do tego co trzecią wymianę zalecałbym wymianę odmy, o ile ganiasz na ori szmaciance, ale jeszcze bardziej zalecam swap na plastikową, jedynie trzeba dłuższe śrubki mocujące zaaplikować i masz to z bani
Rekomendowane odpowiedzi