Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Srebny AVANT,GWINT,BIX,LED,PAKIET S4,Skóra,Foty 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moze kiedys:)

---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ----------

dozo nie widac ale zawsze cos:)

chyba nie lubisz swojego silnika skoro tak go butujesz nie do końca rozgrzanego,.

zobacz u mnie jak jedzie mój AKN po chipie z wtryskami od AKE,.

pytanie czy od AKE masz cały silnik i komputer i wtryski?? jaki przepływomierz masz???

co do spalania ja teraz mam cały czas srednie 8L/100 na fisie które zgadza się przy tankowaniu,.

pozdr

---------- Post dopisany at 07:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:08 ----------

duży plus za zderzak od esy,.hehe

ja mam Włąsnie kolego silnik o oznaczeniu AKE i komputer tez od AKE wszystko było zmienione:) takze silnik i osprzet wszystko od AKE:) POzdrawiam BTW a tak ogólnie to fajnie ci sie to auto odpycha:)

Opublikowano

dzięki, Witek robotę zrobił, pozdro

Opublikowano

Robert a masz kata u siebie? Ja swój przy 691kkm wyrzuciłem w zeszłym tygodniu - jeszcze lepiej od dołu się zbiera, 1,5krpm już się zaczyna dziać :kox: wyżej też lekko czuć lepiej. Tyle czasu się zbieram, żeby swojego nagrać - nie ma kiedy :facepalm:

Opublikowano

przy jakim przebiegu??? a mówia że 2.5 to takie słabe silniki,.

nie nie mam, zapchał się jak turbo padło dawno temu, teraz jest pusty,.

po wywaleniu tez z dołu zrobił się żywszy, ale program miałem z katem jeszcze,.pozdr

Opublikowano

691 000km :whistling: w zeszły poniedziałek, przy okazji wymiana oleju - 5W40. Dzisiaj chyba 692 700 jak dobrze pamiętam, coś koło tego.

po wywaleniu tez z dołu zrobił się żywszy, ale program miałem z katem jeszcze,.pozdr

Same story.

Opublikowano

to moze i ja wywale Katalizator?:)

Opublikowano
to moze i ja wywale Katalizator?:)

Rura fi60 w razie, jakbyś się zdecydował :decayed:

Opublikowano

gdzie takie moge dostac?:)

RURA DOLOTU 20cm fi 60/77mm STAL NIERDZEWNA - WAWA (2994475374) - motoAllegro

takie cos moze byc? ale czy nie zakrótkie?

---------- Post dopisany at 14:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------

DSC_0421.jpg

no i KAT wywalony ;)

a doradzcie mi bo mam zamiar malowac dekory w kolor auta. wiec pomalowac wlasnie w kolor auta czy raczej folie carbon 3M? czy moze aluminium szczotkowane?

---------- Post dopisany 11-02-2013 at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2013 at 14:25 ----------

DSC_0424.jpg

no i dodatkowe osłony kompletne:)

Opublikowano

osłony fajne, od czego to od A6???

Opublikowano

dokładnie kolego;) od VR5:)

Opublikowano

P&P podeszły? Ja u siebie w końcu założyłem osłonkę na zbiorniczek wspomagania :whistling: chyba jak wpadnie nowy gwint i koła, to polecę na jakiś detailing...

Opublikowano

no właśnie P&P nie podeszło:P trzeba rezac zeby to spasowało... ale da rede to ogarnąc;)

Opublikowano

691 000km :whistling: w zeszły poniedziałek, przy okazji wymiana oleju - 5W40. Dzisiaj chyba 692 700 jak dobrze pamiętam, coś koło tego.

Same story.

Czekamy na Mylion :decayed:

Bez kata dużo lepiej :wink:

Opublikowano

Widzę, że się nie nudzisz i cały czas coś działasz. :good::wink4: Bezawaryjności. :good:

Opublikowano

Czekamy na Mylion :decayed:

Nie mówię, że nie :decayed:

Opublikowano

No ładny avant :) Powodzenia w dalszych modach.

Opublikowano

Zdjęcie z widokiem na silniczek sugeruje, że drzemie tam prawdopodobnie AKE, czyli nic innego jak czyste 180KM.

W B5 nie było tego silnika, więc chyba przekładka jakaś w historii była.

Ale nie ma tego złego - mocniejsze głowice posiadasz :decayed:

Świętość nad świętości odnośnie 2.5 V6 TDI - dobry olej z interwałem wymian co 10kkm (max. 15kkm)

Ogólnie gratuluje fajnego autka :wink:

Opublikowano
Zdjęcie z widokiem na silniczek sugeruje, że drzemie tam prawdopodobnie AKE, czyli nic innego jak czyste 180KM.

W B5 nie było tego silnika, więc chyba przekładka jakaś w historii była.

Ale nie ma tego złego - mocniejsze głowice posiadasz :decayed:

Świętość nad świętości odnośnie 2.5 V6 TDI - dobry olej z interwałem wymian co 10kkm (max. 15kkm)

Ogólnie gratuluje fajnego autka :wink:

no własnie był SWAP;) takze jest ok:P

Opublikowano

Do tego co trzecią wymianę zalecałbym wymianę odmy, o ile ganiasz na ori szmaciance, ale jeszcze bardziej zalecam swap na plastikową, jedynie trzeba dłuższe śrubki mocujące zaaplikować i masz to z bani :hi: