zychu Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witam!!! Audi trafiło w moje ręce w lipcu 2011r i mniej więcej w tym czasie zalogowałem się na forum. Auto kupione w Polsce i od nowości w rodzinie Pod maską dobrze znana jednostka 1.9 tdi AJM 115PS Kolor nadwozia to LZ9W, czyli czarna perła. Fabryczne wyposażenie: - 2 x elektryczne szyby, - ABS - ASR - wspomaganie kierownicy, - boczne poduszki powietrzne + kurtyny, - xenon ze spryskami, - skórzana kiera, - lusterko fotochrom, - kierownica regulowana w 2 plaszczyznach, - elektryczne i podgrzewane lusterka, - zmieniarka CD, - pełny FIS, Dokonane naprawy: - czyszczenie turbo - zapieczone łopatki, - wymiana napinacza paska, - wymieniony kpl. rozrząd, - nowy przepływomierz, - wymienione dwa wahacze, - olej full syntetyk MOTUL + filtry Mann, - uszczelnienie pokrywy zaworów, Wykonane mody: - fotele Recaro, - gwint, - ściema szyb, - prawe lutro od angola (trójkąt pozostał ori), - tempomat, - ori podłokietnik, - oryginalne dywaniki przód, - kiera od eSy, - alu ramki na zegary, - wywalenie znaczków z klapy, - polakierowane zaciski, - polerka końcówek wydechu, - tablice zamocowane bez ramek (ukryte wkręty) - mod tylnych świateł (podwójna postojówka i stop, tj. w miejscu fabrycznym + w miejscu przeciwmgielnych) - grill RS4 + ramka w czarnym macie, - US' owe postojówki z przodu + wyłącznik w kabinie, - CB radio Presidenta + antena z kablem puszczonym pod tapicerką, - korek oleju od R8, - kierownica obszyta by raggaman , - listwy wewnątrz polakierowane na pomarańczową perłę z palety Lambo, - polakierowana osłona silnika + korek wlewu płynu do spryskiwaczy + przedni znaczek, - osłona od passata VR5, - daszek RS4 na klapie, - koła 17'' OZ Michelangelo (juz sprzedane:wink:) - rozpórka dolna - rozpórka kielichów od a6 c5 Plany na przyszłość: - 2 DIN najlepiej z navi, - elektryka tylnych szyb, - wlepy , - usunięcie tylnej wycieraczki, - korek wlewu płynu chłodzącego od R8, - polerka felg, Początki...: Kiera od eski, ramki na zegarach: Drobne naprawy: Ameryka : Na 17'' : Pomarańczowo: Montujemy (profesjonalnie:decayed:) daszek RS4: W roli auta serwisowego : Nowe koło czeka na wiosnę i opony: Gwint w końcu wyregulowany na wys. ok. 63cm koła zamontowane: Auto pożądnie umyte...: ... i nawoskowane Mod tylnych świateł: Dekielki w pomarańczy Pod maską: Wnętrze: Są i lepsze fotele Oczywiście najpierw porządne pranie : Jest mega różnica po wypraniu: Tył już w aucie: Przód czeka na montaż : Przód też już na miejscu nawet wszystko dziala :kox: Mozaika by Kowi:
slavko87 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mi sie ten pomarancz podoba, u mnie w miescie bujala a6 granatowa wlasnie z logo pomaranczowym i rsami i wygldalo to zajebisci Od nowosci w rodzinie to ile ma nalatane po Pl? Jaki ogolny stan auta, pewnie b.dobry?
OLI_B5 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ładna sztuka i dobre mody na początek, plany też zacne:thumbup1:
Gość Shiftback Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Elegencki, konkretny, zadbany. Ile ja bym dał za kawałek miejsca do lakierowania...
Hans47 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Lubisz pomarancz Fajnie to wyglada obudowa motoru szacun tylko troche ten znaczek na grilu mnie gryzie.
siara Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ładnie się prezenci, kolor słuszny i ten orange jakiś element na zewnątrz w kolorze, do kompletu by się przydał
Mati_23 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 wszystko ładnie się prezentuje, mody zrobione z głową
zychu Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 hans, no właśnie, też nie jestem przekonany do tego znaczka i na razie założyłem ori w chromie
bartosz85 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Poka te tyle świateła jak swięca?? bo coś tam robiłeś z nimi. No i lotka tyla jak zakładałeś stara wtawałeś czy nakelejałeś na nia? bo tu różnie pisza i różnie robia Szkoda że religów nie ma.. jakos tak pusto na dachu....
zychu Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 lotka naklejona na klapę... inaczej tego nie zrobisz, chyba, że ori dorwiesz lepszej foty świateł narazie nie mam i jedno z przymiarki felg
bartosz85 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Koło w polerke dawaj cała będzie zajbiscie wygladać. A powiedz mi dużo zabawy było ze sciagniem tamtej?
zychu Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 nic nie ściągasz... naklejasz na tą jakby listwę nad szybą. klej do szyb, dobrze docisnąć i siedzi.Próbę przy 200km/h wytrzymała
Radoskur Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 piekne kolko na nowy sezon u mnie tez takie leza i czekaja na wiosne
kamilus Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 chodza mi te felgi po glowie ^^ ale kupilem juz 17' wiec moze kiedys fajna furka, powodzenia w modach i bezawaryjnosci
bartosz85 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 nic nie ściągasz... naklejasz na tą jakby listwę nad szybą. klej do szyb, dobrze docisnąć i siedzi.Próbę przy 200km/h wytrzymała A oke :[ myslem ze cos sciagaleś bo tez mnie nachodziło na taka lotke ale widzialem ze niektorym odstawała i nie była na równo i dałęm sobie spokoj , gdzie ja kupowałes ?
paput Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 zadbana sztuka a jakie ramki to niby RS? przeciez rs miał dwie i to czarne ramki zegarów
Seikokilla Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Szkoda że religów nie ma.. jakos tak pusto na dachu.... nie zakladaj, bez relingow lepiej a pomarancz rzadzi
michu93 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 relingów brakuje jak cholera oby ten gwint już od wiosny zawitał, bo w chmurach będziesz jeździł pomarańcz elegancko nadaje mu uroku a ramki na licznik to koło rs nigdy nie leżały, zwykłe chromowane obręcze
Rekomendowane odpowiedzi