zychu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 relingów brakuje jak choleraoby ten gwint już od wiosny zawitał, bo w chmurach będziesz jeździł pomarańcz elegancko nadaje mu uroku a ramki na licznik to koło rs nigdy nie leżały, zwykłe chromowane obręcze na wiosnę wpadnie kit H&R - 40 jak byś przeczytał opis to byś zauważył:" - ramki na zegary ala RS4", nie chromowane tylko srebrny mat ---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- zadbana sztukaa jakie ramki to niby RS? przeciez rs miał dwie i to czarne ramki zegarów nic nie ściągasz... naklejasz na tą jakby listwę nad szybą. klej do szyb, dobrze docisnąć i siedzi.Próbę przy 200km/h wytrzymała A oke :[ myslem ze cos sciagaleś bo tez mnie nachodziło na taka lotke ale widzialem ze niektorym odstawała i nie była na równo i dałęm sobie spokoj , gdzie ja kupowałes ? na allegro,delikatnie odstaje, bo musi
wesz82 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Gratki:wink: Niech służy jak najdłużej. Z pomarańczami to pojechałeś,ja gdybam na nad niebieskim wykończeniem bo ori jakiś taki nudny:grin:
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 to nawet nie jest "ala" ale nazywaj sobie to jak chcesz
paput Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 to nawet nie jest "ala" ale nazywaj sobie to jak chcesz właśnie to raczej ringi polift a nie ala rs4:decayed: ja mam zamiar robić ala rs4, czyli dwa ringi na czarno
Kowi87 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zwolnijcie z tymi ramkami... tak wyglada RS4 a wszystkie te ringi sa ala B6, w B5 poza RS4 nie było tego szmelcu:hi:
zychu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 to nawet nie jest "ala" ale nazywaj sobie to jak chcesz właśnie to raczej ringi polift a nie ala rs4:decayed: ja mam zamiar robić ala rs4, czyli dwa ringi na czarno to są dokładnie te ramki: Audi a4 / s4 - Audi a4/s4 wzór Rs4 - DIDO TUNING tam nazywają je "wzór RS4" dlatego tak napisałem, więc odstosunkujcie sie troche w zwykłych b5 nie było wogóle ramek
paput Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 to nawet nie jest "ala" ale nazywaj sobie to jak chcesz właśnie to raczej ringi polift a nie ala rs4:decayed: ja mam zamiar robić ala rs4, czyli dwa ringi na czarno to są dokładnie te ramki: Audi a4 / s4 - Audi a4/s4 wzór Rs4 - DIDO TUNING tam nazywają je "wzór RS4" dlatego tak napisałem, więc odstosunkujcie sie troche w zwykłych b5 nie było wogóle ramek my cię tylko naprowadzamy, nie czepiamy się to ze tam jest tak napisane to nie znaczy że to jest prawda tu masz licznik od rsa
zychu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2013 kowi go już wkleił na poprzedniej stronie ok zmienie to żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień jak myślicie, ściągać znaczek z klapy? tak się zastanawiam... później wypadłaby wycieraczka
JONNYxPL Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 fajny egzemplarz:) fajnie masz te dekory
Hans47 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Felgi spoko nie kombinuj z niebieskim tam jak ktos polecal. Ringi zrob w polmacie dzieki ze wywaliles znaczek Moze i faktycznie pomysl o relingach wkoncu to avant zostaw znaczek na klapie.
siara Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Co do znaczka na klapę polecam http://a4-klub.pl/sprzedam-22/emblemat-dope-253916/
zychu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 zaopatrzyłem się już w nowe opony na sezon, padło na Hankook'i w rozm. 215/40 r18 nie myślałem, że będzie taka przepaść w wysokości profilu w stosunku do 17 teraz tylko nie mogę doczekać się wiosny
Mati_23 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 słuchaj mnie ile dałeś za komplet bo też się przymierzam do kupienia a i ile cali masz felgę ??? bo widzę tu 215
zychu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 felga 7.5 cena za opony poszła na pw
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 dobra opona, cicha i fajnie klei na suchym, przelatałem na takich 1,5 sezonu:thumbup1: ale springi -40 to może być za mało do tego koła:whistling:
zychu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 miałeś nowe te oponki? ile km +- wytrzymały Ci te gumy? właśnie się troche tego obawiam... na gwincie to ja nawet z domu nie wyjadę mam podjazd na chodnik
Mati_23 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 mam nadzieje że nie nowe i 1.5 sezonu stawiam na używki że miał
Michał Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 miałem komplet nowych 225/45 R17, zrobiłem na nich 10-12tys km i sprzedałem - tylko dlatego że zmieniłem koła na 18":wink: ale musisz się przygotować na to, że opony segmentu UHP dość szybko się zużywają
zychu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 niby te hankooki mają wg etykiety opór toczenia C, podczas gdy inne mają zwykle F, jest zaliczna do opon "ekologicznych" - ciekawe czy to przeklada się na przebieg na oponie
junior_tdi Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Naprawdę, wg mnie zacna jest ta Audina Połączenie czarnego z pomarańczą w tym przypadku to strzał w 10tkę ale wrzuciłbym tutaj gwint obowiązkowo
Rekomendowane odpowiedzi