booster70 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 felgi to zakup z przymusu, po 2 nieudanych zakupach cos kupic musialem ;/ na wiosne pewnie zmienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter91 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 A co to za soczewki? Pasują p&p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Niestety nie, trzeba powiekszyc otwor i mocowania przerobic ale nie jest to takie trudne jak sie wydaje [emoji14] Pare fotek na szybko Edytowane 18 Października 2015 przez booster70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 piękna kolego pogratulować autka i pozazdrościć ci jej,powodzonka w modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Super siedzi na tym kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dobrz siedzi da się skręcać na takiej glebie jeszcze? zazdrszczam listew na drzwiach i pewno braku parchów pod nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Toz to jeszcze nie gleba zrolowalem nadkola ale i tak czasem cos przytrze jeszcze parchow nie ma [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Piękne to Twoje auto - gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Dzieki ostatnio wpadł stabilizator z RS4, auto w zakretach jest bardziej zwarte, skreca jak ja chce a nie jak mu sie podoba i z nudów okleilem halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Booster, a nie myślałeś żeby na tą żółtą folie nakleić jakąś jeszcze lekko ściemniającą? Zastanawiam się czy dałoby rado coś tkaiego. Bo fajnie by siadł ciemny halogen z wpadający w żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Moze i bylo by ciekawie ale nie mam juz folii [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ładnie w czarnym zderzaku wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 odgrzeje troche temat, ostatnio znow auto na mokrym i sniegu/lodzie strasznie myszkowalo, ciezko bylo je utrzymac w jezdzie na wprost.. zawias wymieniony.. koncowki, drazki.. i dalej to samo.. wymienilem maglownice i problem znikl o dziwo wymiana magla poszla bez problemowo i w miare szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Miałem kiedyś w B6 to samo. Dopiero wymiana magla pomogła... mi zajęła 4h a Tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 5h z przerwa na obiad [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 A no to i tak dobry czas Ja rozbierałem jednego dnia popołudniu i zajęło mi to prawie 3h a na drugi dzień przytargałem inny magiel i składałem do kupy co poszło zdecydowanie szybciej bo raptem godzinkę i może 15 minut. Ogólnie to byłem przerażony bo słyszałem wcześniej jaka to "przyjemna" robota ale teraz stwierdzam, że nie ma się czego bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja tez troche nie pewnie sie do tego zabieralem a teraz moge powiedziec ze to bulka z maslem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Paszkowski Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Siemka Przeglądałem google grafikę w poszukiwaniu obniżonych B5 i trafiłem tutaj. Muszę przyznać że Autko autora tematu bardzo mocno przyciąga wzrok. Wszystkie modyfikacje, włożony czas oraz serce... zasługujesz na brawa.Jestem pod wrażeniem.Mam identyczny kolor swojej, oraz te felgi aluminiowe na których zaczynałeś przygodę. Już wiem że w przyszłym miesiącu miska olejowa zbliży się ku ziemi (gwint).Wiem też że rozstaw osi nieco wzrośnie. Czy przy tych felgach dystans 20 mm będzie odpowiedni ? Kolejne moje pytanie czy przednia oś względem tylnej powinna mieć tę samą średnicę rozstawu ?Chodzi mi o to by wyglądem przypominała wasz początek przygody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Chodzi Ci o 17" z A8? niech mnie autor szanowny poprawi ale moim zdaniem 20mm będzie Ci przycierać, tył o przodzie nie wspominając zależy jakie tam opony jeszcze będą i jaka gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 dokladnie jak karol napisal, z tylu przy 215/45 i 20mm czasem obcieralo jak na dziurze dobilo czy cos, z przodu musial bys zrolowac nadloka zeby 20mm weszlo albo opona 175 na 8j feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi