Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:tongue4::kox:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ijeeeeeeeeszcze błąd na proformie, zaraz będą nazisci z Krosna wydzwaniać, że chcą swój towar a tu on jeszcze w Chinach nie wyprodukowany jest, cuuuuuuuuuudowny dzień :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Witam juz prawie po świętach.

Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18

1 552abc39ba36a7fcm.jpg

2 8f10ef06c64f68c4m.jpg

Do tego bedzie gleba -30mm na sprężynach H&R lub Eibacha

ja jestem za pozycja nr. 2 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 10:29_________________________________________________

Mandat dostałem wcześniej... :naughty:

hehe dobre dobre i tak każdy wie ze po filmie :P:P

Opublikowano

ja jestem za pozycja nr. 2 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 10:29_________________________________________________

Mandat dostałem wcześniej... :naughty:

hehe dobre dobre i tak każdy wie ze po filmie :P:P

Po filmie to by mnie nie złapali :polew: :polew:

Opublikowano

ja jechałem sobie fajnie drogą expresową a tu nagle znak że teren zabudowany mimo że żadnej chaty w pobliżu :disgust: panowie którzy tak ładnie sobie lecieli za mną capneli mnie gdy było blisko 140 na blacie :thumbdown:

a dowodzik za postojówki i oświetlenie blach (dzisiaj to zmieniam :tongue4:)

Opublikowano
:angry:
Opublikowano

ja jechałem sobie fajnie drogą expresową a tu nagle znak że teren zabudowany mimo że żadnej chaty w pobliżu :disgust: panowie którzy tak ładnie sobie lecieli za mną capneli mnie gdy było blisko 140 na blacie :thumbdown:

to jakie miales te postojowki niebieskie ?

Opublikowano

taaaa postojówy niebieskie :gwizdanie: dzisiaj zmienie na białe ledy i będzie spokój chociaż z tym... a dziś jeszcze i tak ściema przednich szybek :decayed:

Opublikowano

Witam panowie po przerwie swiatecznej :hi: :hi: 20 min czytania forum, ale sie udalo :>

Witam Panowie ,

Jak tam nastroje w ten mokry poniedzialek ?? u mnie obleci - chodz musialem dzisiaj na roboty na 2h skoczyc odebrac Q7 - niestety koles ja zarysowal dosc mocniej i chyba moze zapomniec o kaucji 5tys PLN , heh , to ma prezenta na swieta :naughty: , ja chociaz mialem mala nagrode ze tam musialem byc - i sie troche nia powozilem :)

A dzisiaj jak na ironie temu dniu , niebawem na pustynie jade jakies foty porobic - > tylko czego , chyba pisaku hehe :gwizdanie: :>

Pozdro !

Gdzie jedziesz na pustynie ? :shocked:

Takie szybkie pytanie do Was bo zmieniam felgi u siebie i mam 2 typy ale nie wiem w końcu na które sie zdecydować i jaki rozmiar bo są dwa do wyboru 225/45 R17 lub 225/40 R18

1 552abc39ba36a7fcm.jpg

2 8f10ef06c64f68c4m.jpg

Majki zdecydowanie opcja nr.2

Mandat nie za prędkość, tylko za jazdę lewym pasem, mnie zatrzymali coś pogadałem i dostałem tylko za brak pasów u pasażera... ale bardziej mnie wkurw... ten brak koni w moim... i jeszcze jedna panna więc ogólnie dzien na :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Krolu powiedz mi, po co jedzisz lewym pasem ? :polew: to nie Anglia

Ja jezdze juz poltora roku bez oswietlenia, i narazie nikt sie nie doczepil :>

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Majki tylko 18 i 225/40/18

Pany ja troche zarobiony jestem dzis i jutro więc czuwajcie tu :)[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 12:29_________________________________________________Krolu wiesz co jest fajne w Twojej sytuacji ( a czego nie bierzesz pod uwagę ) że przy zmianie autka jak kupisz cokolwiek z mocą 130-160 koni to będziesz mega zadowolony , rogal od ucha do ucha, radocha na długie miesiące i bedziesz miał świadomość jaką to zajebistą fure kupiłeś. Wszystko przez to , że bedziesz wstanie kupić furke za np. 25 tyś zł i przesiaśc się do furki o 100% większej mocy ( z 75 na 150 kucy ). Pomyśl kto z nas ma taką możliwość ? Ile ja musiałbym wywalić kasy żeby zmienic furę i mieć 100% więcej mocy niż teraz :decayed: - zapewne nigdy tak nato nie patrzyłeś :wink4::)

Opublikowano
Krolu wiesz co jest fajne w Twojej sytuacji ( a czego nie bierzesz pod uwagę ) że przy zmianie autka jak kupisz cokolwiek z mocą 130-160 koni to będziesz mega zadowolony , rogal od ucha do ucha, radocha na długie miesiące i bedziesz miał świadomość jaką to zajebistą fure kupiłeś. Wszystko przez to , że bedziesz wstanie kupić furke za np. 25 tyś zł i przesiaśc się do furki o 100% większej mocy ( z 75 na 150 kucy ). Pomyśl kto z nas ma taką możliwość ? Ile ja musiałbym wywalić kasy żeby zmienic furę i mieć 100% więcej mocy niż teraz - zapewne nigdy tak nato nie patrzyłeś
-> swiete slowa miron!!
Gdzie jedziesz na pustynie ?
- > Pustynia Błędowska , fajna sprawa , jak ktos nie byl to polecam , a pozniej na Pogorie , ale jaki numer to niewiem , ale chyba III

Majki - jesli chodzi o moj gust to tez bym wybral 2 , ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :gwizdanie:

Opublikowano

taaaa postojówy niebieskie :gwizdanie: dzisiaj zmienie na białe ledy i będzie spokój chociaż z tym... a dziś jeszcze i tak ściema przednich szybek :decayed:

dlatego sie dziwie czemu przyczepili do postojowke przeciez to jest oczywiste ze tylko LED BIALY trzeba zakaldac :evil:

Opublikowano

dlatego sie dziwie czemu przyczepili do postojowke przeciez to jest oczywiste ze tylko LED BIALY trzeba zakaldac :evil:

postojówki już wymienione :wink4: jeszcze tylko oświetlenie tylnej blachy i na przegląd... ale to po obiedzie :decayed:

Opublikowano

:hi:

Majki tylko 18 i 225/40/18

Pany ja troche zarobiony jestem dzis i jutro więc czuwajcie tu :)[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 12:29_________________________________________________Krolu wiesz co jest fajne w Twojej sytuacji ( a czego nie bierzesz pod uwagę ) że przy zmianie autka jak kupisz cokolwiek z mocą 130-160 koni to będziesz mega zadowolony , rogal od ucha do ucha, radocha na długie miesiące i bedziesz miał świadomość jaką to zajebistą fure kupiłeś. Wszystko przez to , że bedziesz wstanie kupić furke za np. 25 tyś zł i przesiaśc się do furki o 100% większej mocy ( z 75 na 150 kucy ). Pomyśl kto z nas ma taką możliwość ? Ile ja musiałbym wywalić kasy żeby zmienic furę i mieć 100% więcej mocy niż teraz :decayed: - zapewne nigdy tak nato nie patrzyłeś :wink4::)

Wooooooo jak mowa, przyznaję racje... nigdy tak na to nie spojrzałem :decayed:

Ja zauważyłem w passacie większą moc, a senior wygodę i stwierdził, że w audi jest dużo ciszej...(bo on dzis jechał moim audi do pracy...) [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 14:36_________________________________________________jeden bajer mi tylko nie daje spokoju, sciszanie i zgłąśnianie radia w zależności od prędkości... muszę pogrzebać czy mozna coś takiego zrobić, tylko mam nie oryignalne radio... :(

Opublikowano

[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 14:36_________________________________________________jeden bajer mi tylko nie daje spokoju, sciszanie i zgłąśnianie radia w zależności od prędkości... muszę pogrzebać czy mozna coś takiego zrobić, tylko mam nie oryignalne radio... :(

tutaj masz troche materiału do podszkolenia http://studio24.prv.pl/

dla ułatwienia chodzi tutaj o sygnał GAL i jest to któryś z pinów w dużej kostce ISO, a radio nie musi być orginalne starczy że obsługuje tą opcje jak masz do niego instrukcje to tam poszukaj :wink4:

Opublikowano

Dlatego masz taki bajerek i jest to do wyłączenia. Ja mam taki sam bajerek ale niewiem jak on sie zowie jak oblukam to Ci napisze :>

Kurcze Sparki mnie wyprzedził a tak wogóle jakie masz radio ?

Opublikowano

Tylko ja chce to włączyć bo w passacie bardzo mi się to podobało :gwizdanie:, a radio to mam (odpowiem jak blondynka) Sony...

przyjdę do domu to sprawdzę, instrukcje mam na 100% bo radio sam kupowałem, turki mi wyciągli przy sprzedazy...

Opublikowano

1 552abc39ba36a7fcm.jpg

2 8f10ef06c64f68c4m.jpg

Witam! po świętach.

Majki opcja nr. 2 jest jak dla mnie fajniejsza :good:

Ta pierwsza jest jakaś......, hhmmmm chińska :>

Opublikowano

ok dzieki, jednak padł wybór na nr2, w opcji 225/40/R18 i zawieszenie eibach pro kit -30.

Teraz tylko czekam na czesci i bede składał bolid :naughty:

Opublikowano

Do piątku dasz rade? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.