Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak przegladam te zdjecia z Bukowiny i oczom nie wierze Guru co Ty z włosami zrobiłeś??

A drugie widzialem na zdjeciach B8 na SG zaprosiliście kolege na spota pod forum??

nie zapraszamy B8 bez diód i xenona :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heheh , kilka godzin temu zastanawialem sie na forum - kiedy zakladac letnie. Se myslalem , ze moze jakos w nast tyg czy cos , ale patrzac teraz za okno chyba w to watpie :disgust:

Zima prawie jak w Bukowinie :tongue4: Nie ma co sie spieszyc z tymi oponkami bo ta pogoda jest nieobliczalna, a w moim przypadku nie wiem czy np nie pojade jeszcze w gory, ale chetnie by sie juz wrzucilo te 17 :>

Ja tak przegladam te zdjecia z Bukowiny i oczom nie wierze Guru co Ty z włosami zrobiłeś??

A drugie widzialem na zdjeciach B8 na SG zaprosiliście kolege na spota pod forum??

Jak by sie przyjezdzalo na spoty to bys zobaczyl lysego gurego :polew:

A to B8 to kolegi Kosiora czy jakos tak (sorry jak przekrecilem), ale niestety ma tylko blaty z Gliwic, nie pamietam dokladnie skad jest, ale chyba niedaleko. Wiem napewno, ze pilismy z nim :)

[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 18:39_________________________________________________

nie zapraszamy B8 bez diód i xenona :decayed:

Oj Miron Miron, diody zawsze mozna dokupic :wink4:

Opublikowano

czester - fotki wypas na maxa - walnij na płytke i na zlocie na navi zobaczymy :wink4:[br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 18:47_________________________________________________

Oj Miron Miron, diody zawsze mozna dokupic

:) :) - to taki żarcik oczywiście - super by było jakby kolega miał możliwośc do nas wpaść :good: a B8 każde budzi respekt :notworthy:

Opublikowano

czester - fotki wypas na maxa - walnij na płytke i na zlocie na navi zobaczymy :wink4:

Nagram fotki na plytke bo to tylko czesc tych fotek a dokaldnie 102 z 502 wiec bedzie troche wiecej do ogladania. Stwierdzilem, ze nie kazdy bedzie chcial ogladac 20 zdjec po rzad ekipy z Gliwic, ktora bawi sie do konca :evil:

Opublikowano

A właśnie chciałem pisać że coś mało tego :kox: nagraj mi na płytkę na spocika a ja ci oddam tylko napisz czy CD czy DVD :wink4:

Opublikowano

Przynieś te cd ja wezmę lapa tez chętnie zobaczę :)

Opublikowano

Zgłaszać się kto będzie na spociku w piątek :rolleyes:

Opublikowano

Właśnie chciałem napisać, że młody przepijał nas wszystkich :kox:

No u nas to chyba rodzinne :polew: :polew:

A do tego rzucał pikantne teksty :kox: Skubany smyk :polew:

Chester twoje fotki z Bukowiny są najfajniejsze jakie do tej pory widziałem, najbardziej profi :good:

Ja jestem chory, to pewnie te lodowate browary z bagażnika mnie tak załatwiły. I muszę się teraz męczyć.

Pozdro.

Opublikowano

Lecz się lecz i na spocie na następny tydzień cię widzimy jak w tym nie dasz rady przez chorobę :)

Opublikowano

Lecz się lecz i na spocie na następny tydzień cię widzimy jak w tym nie dasz rady przez chorobę :)

No w tym tygodniu właśnie mogę nie dać rady, ale w następnym się pojawię.

Opublikowano

Miron ku...wa ja nie wiem skąd ty bierzesz te twoje teksty :polew: :polew: :polew: :polew: ty chyba masz jakiś kajecik bo to jest nie możliwe wymyślać je na bieżąco :polew: :polew: :polew: :polew:

"w poroninie też jest fajnie" :polew: :polew: "chcesz drożdżówkę" :polew: :polew: ja pie....le :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

przed chwila tez to ogladałem PREZES przec**j po prostu :kox:

a gregory koni od huhu pod maską wziął to sposobem z rozpędu :wink4:

Opublikowano

Mnie nie ma ale nie było co oglądać w końcu :quattro::decayed:

Opublikowano
:tongue4::decayed:
Opublikowano

Chester twoje fotki z Bukowiny są najfajniejsze jakie do tej pory widziałem, najbardziej profi :good:

Dzieki Gregor :hi: momentami bylo ciezko, ale staralem sie jak moglem :)

Opublikowano

ktoś tu wspominał o wygranej w toto lotka :>?? hehehe mało zabrakło, MAM CZWÓRKE :decayed:

2 liczby i woził bym się R8... :slina:

te fury Prezes które pokazałeś to są takie :thumbdown::sick3: dla mnie beznadziejne

i z innej beczki...

POTRZEBUJĘ narzynke/gwintownik żeby zrobić gwint w środku tulejki/śruby bo nie mogę za żadne skarby poluzować jednej nakrętki z mojego gwintu - poprzedni właściciel widocznie ją przykleił bo tak trzyma:/ i w akcie desperacji ponacinam ją i wywale, ale niewiem czy o tak dużych rozmiarach są narzynki/gwintowniki

HELP

Opublikowano

ktoś tu wspominał o wygranej w toto lotka :>?? hehehe mało zabrakło, MAM CZWÓRKE :decayed:

2 liczby i woził bym się R8... :slina:

te fury Prezes które pokazałeś to są takie :thumbdown::sick3: dla mnie beznadziejne

i z innej beczki...

POTRZEBUJĘ narzynke/gwintownik żeby zrobić gwint w środku tulejki/śruby bo nie mogę za żadne skarby poluzować jednej nakrętki z mojego gwintu - poprzedni właściciel widocznie ją przykleił bo tak trzyma:/ i w akcie desperacji ponacinam ją i wywale, ale niewiem czy o tak dużych rozmiarach są narzynki/gwintowniki

HELP

zmierz suwmiarką i podaj mi wymiar

[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 07:07_________________________________________________

Miron ku...wa ja nie wiem skąd ty bierzesz te twoje teksty :polew: :polew: :polew: :polew: ty chyba masz jakiś kajecik bo to jest nie możliwe wymyślać je na bieżąco :polew: :polew: :polew: :polew:

"w poroninie też jest fajnie" :polew: :polew: "chcesz drożdżówkę" :polew: :polew: ja pie....le :polew: :polew: :polew: :polew:

mój drogi Guru Miron jest z mojego rocznika

a uwierz że ten rocznik tak ma (taki soft nam pakowali)

ale jak dorośniesz to się nauczysz :polew: :polew: :polew: :polew:

może ...............

Opublikowano

piterra :decayed::good:

Opublikowano

Ej bo zacznę żałować że starszy nie jestem :decayed: dziadki :evil::tongue4:[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 09:14_________________________________________________Miron tylko żebyś po czwartku był w stanie dojechać w piątek :decayed: