Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok trudno, to ja jeszcze tylko poproszę adres tego auchan ...

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, jadę trasą z Katowic i skręcam w prawo na tą taka ładna nową trasę na Cieszyn tak? To ten skręt tam jest ?

Opublikowano

Tak, jak miniesz salon Renault po prawej, to potem jest takie duże skrzyżowanie (koniczynka), na nim skręcasz w prawo, są tam nawet drogowskazy na Auchan i Makro. Potem jedziesz cały czas tą drogą na cieszyn i na drugim zjeździe w prawo skręcasz pod Auchan. Na prawdę trudno nie zauważyć :)

Opublikowano

ok, dzięki za info, do zobaczenia ;)

Opublikowano

Już kiedyś was spotkałem jak miałem jeszcze 80 B4 ( jakies 2 mies temu)

Zielone :?:

Wpadnij na spocika w piątek :good: serdecznie zapraszamy :hi:

W piątek teraz sie mi nie uda bo w pracy jestem :confused4:. B4 80 ciemna czerwona :)

Opublikowano
:hi: w ten słoneczny, wycieczkowy dzień :)
Opublikowano

Pozdrowienia z roboty w teoretycznei wolny dzien :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano
:siema: w ten piekny dzien :) Krolu zyj mysla, ze wieczorem czekaja Cie same przyjemnosci, a czas w robocie jakos napewno zleci :wink4:
Opublikowano

ale cicho się zrobiło - czyżby wszyscy już na parkingu Billi czekali :decayed:

Dziś będzie prawdziwa krajoznawcza wycieczka :naughty: będziemy sie przemieszczać drogą na której mieszkam i 2km dalej budynku w którym pracuje :naughty: - przynajmniej Knurów zwiedzicie :decayed:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 09:09_________________________________________________będzie ktoś bez CB radia ? :mysli:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 09:10_________________________________________________Ostatnio na zlocie mówiłem że przy stronie 200 ja stawiam browara - ale nie wiedziałem że to będzie tak szybko :polew:

Opublikowano

ja :P

ale mam służbową komórke:D:D można gadać :P

Opublikowano

Witam Panowie z rana w ten sloneczny dzien :)

Jak tam przygotowania do wyjazdu ? o ktorej ruszacie ??

kurde , wczoraj cos mi wypadlo - kontrola w robocie z Warszawki i w piatek musze isc na 3 zmiane , wiec znow tym razem nie dam rady sie pokazac na piatkowym spocie :wallbash: a szkoda , bo wlansie oddalem auto do mycia , czyszczenia w srodku i woskowania , ehhh

Pozdro !!

Opublikowano

Witam :hi:

W piątek teraz sie mi nie uda bo w pracy jestem :confused4:. B4 80 ciemna czerwona :)

To zapraszamy za tydzień :good:

ale cicho się zrobiło - czyżby wszyscy już na parkingu Billi czekali :decayed:

Ja cie a to jeszcze nie teraz jedziemy :wallbash: to po co ja tam od 8 stałem :polew::decayed:

Opublikowano

Krisu ruszamy 16.30 :wink4:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 10:19_________________________________________________Ktoś jest chętny ? klubowa fura................może Gregory :)

http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-biturbo-quattro-C8329336.html

Opublikowano

Jacie prawie jak mój statek :polew: wiem prawie robi nie wielką różnice :naughty:

Piterra mam sprawę czy mógłbyś mnie poratować zestawem narzędzi z Twojej kolekcji będę w sobotę zawias robił i nie chce żeby mnie jakaś śróbka zaskoczyła z powodu braku sprzętu :gwizdanie:

a witam z rana znaczy mojego rana bo ja po nocnej zmianie jestem :hi:

Opublikowano

Czesc Pelex :hi: Mielismy pogode... Pucek po co myles auto :confused4:

Opublikowano

Cześć Czester nie ma tragedi z tą pogodą jest szansa że burzy nie będzie :tongue4:

Opublikowano

Szansa jest, ale niewielka :tongue4: jak bedzie padac to ja nigdzie nie jade, za dlugo auto czyscilem :tongue4:

Opublikowano

Ha też wymyłem dziś autko (wiem jakaś nowość :decayed:) ale nie dlatego że jedziemy tylko jak poszedłem na parking to przerażenie w oczach całe autko uje...e jakimś żółtym gó...m :wallbash: z drzew :>

Opublikowano

Ktoś jest chętny ? klubowa fura................może Gregory :)

http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-biturbo-quattro-C8329336.html

Jakoś boję się 2.7T , bo to worek bez dna jeszcze większy niż 1.8T.

Poza tym ja już mam chyba inne plany na przyszłość :)

Do zobaczenia klubowicze na tym billiardzie.