krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ok trudno, to ja jeszcze tylko poproszę adres tego auchan ...
proton2 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 http://www.auchan.pl/hipermarket,bielsko-biala.html
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jeszcze jedno pytanko, jadę trasą z Katowic i skręcam w prawo na tą taka ładna nową trasę na Cieszyn tak? To ten skręt tam jest ?
proton2 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Tak, jak miniesz salon Renault po prawej, to potem jest takie duże skrzyżowanie (koniczynka), na nim skręcasz w prawo, są tam nawet drogowskazy na Auchan i Makro. Potem jedziesz cały czas tą drogą na cieszyn i na drugim zjeździe w prawo skręcasz pod Auchan. Na prawdę trudno nie zauważyć
Gość .... Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Już kiedyś was spotkałem jak miałem jeszcze 80 B4 ( jakies 2 mies temu) Zielone :?: Wpadnij na spocika w piątek serdecznie zapraszamy W piątek teraz sie mi nie uda bo w pracy jestem . B4 80 ciemna czerwona
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 w ten słoneczny, wycieczkowy dzień
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Pozdrowienia z roboty w teoretycznei wolny dzien :sick3:
czester Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 w ten piekny dzien Krolu zyj mysla, ze wieczorem czekaja Cie same przyjemnosci, a czas w robocie jakos napewno zleci
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ale cicho się zrobiło - czyżby wszyscy już na parkingu Billi czekali Dziś będzie prawdziwa krajoznawcza wycieczka będziemy sie przemieszczać drogą na której mieszkam i 2km dalej budynku w którym pracuje - przynajmniej Knurów zwiedzicie [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 09:09_________________________________________________będzie ktoś bez CB radia ? [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 09:10_________________________________________________Ostatnio na zlocie mówiłem że przy stronie 200 ja stawiam browara - ale nie wiedziałem że to będzie tak szybko
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ja ale mam służbową komórke:D:D można gadać
kris_kilt Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam Panowie z rana w ten sloneczny dzien Jak tam przygotowania do wyjazdu ? o ktorej ruszacie ?? kurde , wczoraj cos mi wypadlo - kontrola w robocie z Warszawki i w piatek musze isc na 3 zmiane , wiec znow tym razem nie dam rady sie pokazac na piatkowym spocie a szkoda , bo wlansie oddalem auto do mycia , czyszczenia w srodku i woskowania , ehhh Pozdro !!
Guregoru Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam W piątek teraz sie mi nie uda bo w pracy jestem . B4 80 ciemna czerwona To zapraszamy za tydzień ale cicho się zrobiło - czyżby wszyscy już na parkingu Billi czekali Ja cie a to jeszcze nie teraz jedziemy to po co ja tam od 8 stałem
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Krisu ruszamy 16.30 [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 10:19_________________________________________________Ktoś jest chętny ? klubowa fura................może Gregory http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-biturbo-quattro-C8329336.html
Pelex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jacie prawie jak mój statek wiem prawie robi nie wielką różnice Piterra mam sprawę czy mógłbyś mnie poratować zestawem narzędzi z Twojej kolekcji będę w sobotę zawias robił i nie chce żeby mnie jakaś śróbka zaskoczyła z powodu braku sprzętu :gwizdanie: a witam z rana znaczy mojego rana bo ja po nocnej zmianie jestem
czester Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Czesc Pelex Mielismy pogode... Pucek po co myles auto
Pelex Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Cześć Czester nie ma tragedi z tą pogodą jest szansa że burzy nie będzie
czester Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Szansa jest, ale niewielka jak bedzie padac to ja nigdzie nie jade, za dlugo auto czyscilem
Guregoru Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ha też wymyłem dziś autko (wiem jakaś nowość ) ale nie dlatego że jedziemy tylko jak poszedłem na parking to przerażenie w oczach całe autko uje...e jakimś żółtym gó...m z drzew :>
gregory Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ktoś jest chętny ? klubowa fura................może Gregory http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-biturbo-quattro-C8329336.html Jakoś boję się 2.7T , bo to worek bez dna jeszcze większy niż 1.8T. Poza tym ja już mam chyba inne plany na przyszłość Do zobaczenia klubowicze na tym billiardzie.
Rekomendowane odpowiedzi