egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Siema Skapol Witaj witaj Egon... Chłopaki tylko bez skojarzeń mnie i Egona nic nie łączy... moglem tak niepisac bo znow beda glupie teksty znajac tych zryciuchow [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:08_________________________________________________ kurde ja wykorzystalem limit kasy na ten miesiac a wyplata dopiero w piatek ;( chcesz to Ci pożyczę? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:07_________________________________________________ Chłopaki tylko bez skojarzeń mnie i Egona nic nie łączy... za późno to powiedziałeś mowisz serio ??
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kurde ja wykorzystalem limit kasy na ten miesiac a wyplata dopiero w piatek ;( ale Cie nie ma na liście :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kurde ja wykorzystalem limit kasy na ten miesiac a wyplata dopiero w piatek ;( ale Cie nie ma na liście :gwizdanie: miałeś nic nie mówić
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 kurde ja wykorzystalem limit kasy na ten miesiac a wyplata dopiero w piatek ;( ale Cie nie ma na liście :gwizdanie: bo ja mialem dac dzisiaj znac
Patrikos28 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 dziewczęta bry Pitek [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:16_________________________________________________ kurde ja wykorzystalem limit kasy na ten miesiac a wyplata dopiero w piatek ;( ale Cie nie ma na liście :gwizdanie: bo ja mialem dac dzisiaj znac To jak tam Egon śmigasz z nami :gwizdanie: tak w ogóle to
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Brak funduszy mnie blokuje ;( w piatek dopiero wypata a chetnie bym sie nauczyl jezdzic na desce
A4 Mario Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wyjazd zapowiada się ciekawie i wesoło i przynajmniej raz laska nie jest omnie zazdrosna że jade gdzieś samemu i jej nie zabieram... bo o co ma być zazdrosna przeca nie o paru homoseksualistów....
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 jak by nie było jest jedno miejsce w busie... :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 jak by nie było jest jedno miejsce w busie... :gwizdanie: miejsce na moje nogi [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:21_________________________________________________ Wyjazd zapowiada się ciekawie i wesoło i przynajmniej raz laska nie jest omnie zazdrosna że jade gdzieś samemu i jej nie zabieram... bo o co ma być zazdrosna przeca nie o paru homoseksualistów.... gorzej jak wrócisz i ją zostawisz dla któregoś z chłopaków
A4 Mario Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 jak by nie było jest jedno miejsce w busie... :gwizdanie: miejsce na moje nogi [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:21_________________________________________________ Wyjazd zapowiada się ciekawie i wesoło i przynajmniej raz laska nie jest omnie zazdrosna że jade gdzieś samemu i jej nie zabieram... bo o co ma być zazdrosna przeca nie o paru homoseksualistów.... gorzej jak wrócisz i ją zostawisz dla któregoś z chłopaków Nie ma takiej opcji chyba że któryś oprócz A4 ma R8 w garażu to wtedy się zastanowie... :>
A4 Mario Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 no widzisz... każdy ma swoją cenę Taaaa ale na szczęście Ty nie masz R8... :polew:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 no widzisz... każdy ma swoją cenę Taaaa ale na szczęście Ty nie masz R8... :polew: jak już sobie kupię to Cię sprawdzę co jesteś warty :polew:
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 hahaha Somesa nowy cel zbierac na R8 i byc szfagrem Mirona
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 hahaha Somesa nowy cel zbierac na R8 i byc szfagrem Mirona
Patrikos28 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Brak funduszy mnie blokuje ;( w piatek dopiero wypata a chetnie bym sie nauczyl jezdzic na desce Ja sie przyznam ,że tez jestem prawie goły już w tym miesiącu , a wypłata może w środę Jezeli tylko kasa Cię blokuje przed wyjazdem na deskę , myślę że jakoś damy radę , jak myślicie chłopaki Dobrze by było żeby Egon z Nami skoczył , nie zostawimy chłopaka w potrzebie :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Brak funduszy mnie blokuje ;( w piatek dopiero wypata a chetnie bym sie nauczyl jezdzic na desce Ja sie przyznam ,że tez jestem prawie goły już w tym miesiącu , a wypłata może w środę Jezeli tylko kasa Cię blokuje przed wyjazdem na deskę , myślę że jakoś damy radę , jak myślicie chłopaki Dobrze by było żeby Egon z Nami skoczył , nie zostawimy chłopaka w potrzebie :gwizdanie: Jak już mówiłem dla mnie to nie problem i jeżeli będzie się czuł na siłach to ja czy ktoś tam mogę pożyczyć
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Egon, no właśnie, kasa sie znajdzie , to nie są duże pieniądze , ja Ci moge pożyczyć oddasz na spocie siema Mario , widze że już CC sprzedane pochwal sie czym to teraz szalejesz już sie nie moge doczekać jutra :drool:
Rekomendowane odpowiedzi