Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, to w piątek musi być grill obowiązkowo!!!! :naughty:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, to w piątek musi być grill obowiązkowo!!!! :naughty:

Dobrze prawisz :good:

Opublikowano

11 w golfie :shocked:

Noo, jak zajechaliśmy pod kościół to ludzie wysiadali z każdych drzwi z każdej szpary, może dlatego klapa bagażnika jest liczona jako drzwi :decayed: A babcie spod kościoła to miały co opowiadać przez tydzien conajmniej :polew:

Kobiety w ciazy tez liczysz ? :tongue4:

Bez kitu ten golf z 11-toma osobami na pokładzie to było wtedy najniższe auto w mieście :polew:

Opublikowano

Hopy - nawet jak postawię 50 piw to i tak mnie to taniej wyjdzie niż co piątkowe zakupy mojej żonki :polew:

no właśnie mniej kasy wydane

i avant załadowany po sam dach

a nie tylko dwie reklamóweczki i pudełko z kolejnym obuwiem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

11 w golfie :shocked:

Noo, jak zajechaliśmy pod kościół to ludzie wysiadali z każdych drzwi z każdej szpary, może dlatego klapa bagażnika jest liczona jako drzwi :decayed: A babcie spod kościoła to miały co opowiadać przez tydzien conajmniej :polew:

Kobiety w ciazy tez liczysz ? :tongue4:

Bez kitu ten golf z 11-toma osobami na pokładzie to było wtedy najniższe auto w mieście :polew:

Ale to musieli na dachu chyba jechac :>

Opublikowano

a o grilu możecie pomyśleć - tylko nie wiem czy miejsce w którym się spotykamy, nadaje się na coś takiego - mogą się do nas doczepić, nawet jak gdzieś z boku się ustawimy :(

Opublikowano

A jak bysmy podjechali nad jakas wode, albo lotnisko ? :mysli:

Opublikowano

Myślcie nad miejscem, to ja zorganiuzje grille! i zrobie wszystko, żeby w piatek być !!!!

Opublikowano

He no i ominęła mnie przyjemność bycia przy otwieraniu 200 stronki :kox:

Proszę jaka frekwencja na przed 11 :decayed:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 10:46_________________________________________________Ps. Witam :hi:

Opublikowano

Guru, myśl na miejscem na grilla, w końcu to wasze rejony :P

Opublikowano

Jeżeli jakieś inne miejsce żeby można było grilować - to najlepiej blisko.

Żeby postać do tej np. 18.30 - 19.00 - zebrać wszystkich i przejechać gdzieś kawałek ( żeby nie tracić 20min na przejechanie i żeby wrazie czego podjechac póxniej jeszcze po spóźnionych )

Opublikowano

No spoty są na arenie to ja bym proponował może nie na samym parkingu :kox: bo to by dość głupio wyglądało ale za decathlonem może :naughty::decayed:

No chyba że lotnisko tylko na płytę do piątku raczej nie załatwię wjazdu ale może bliżej giełdy spożywczej tam jest spory kawałem trawy (miejmy tylko nadzieję że nie będzie za dużo osób na lotnisku bo ciężko będzie z miejscem) :)

Opublikowano

A o jakimś takim konkretnym grillu można ogólnie pomyśleć - wcześniej zaplanować , zrobić listę chętnych i na dłużej podjechać

Opublikowano

Do lotniska masz może z 10 minut jazdy [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 10:53_________________________________________________Ja z Czesterem w sobotę gadałem i wpadliśmy na taki plan żeby takiego większego grilla zrobić na lotnisku (ale to już na obszarze zamkniętym lotniska) i to grilla na cały dzień tak żeby może B-B i inni którzy mają w miarę blisko wpadli :)

Opublikowano

myślcie gdzie w pobliżu jest kawałek trafki, gdzie będzie można bez stresu te 2 godzinki pobiwakować

Opublikowano

W pobliżu areny nie ma nigdzie fajnej trawki chyba że chcesz się narażać że jakiś ciul zadzwoni po policję a wtedy raczej większość będzie musiała sobie przedłużyć pobyt :naughty:

Opublikowano

kombinujcie kombinujcie .... :mysli: :mysli:

Opublikowano

A gdyby naprawdę gdzieś za norauto :mysli: w sumie to tam nikt nie śmiga, te tyły zawsze są puste a przeca będziemy tylko stać - tak jak w każdy inny piątek a to, że bęziemy mieć jednego małego grilla przy sobie - na dobrą sprawe przy tylu autkach może on być nawet niezauważony[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:00_________________________________________________Co innego gdybyśmy wiekszą impreze robili

Opublikowano

a może jakiegoś maila wysłać do dyrekcji C.H.ARENA i zapytać czy można grilla zrobić na tym terenie za norauto

tam jest kawałek uliczki gdzie mogłyby autka stać

tak myślę o tym mailu żeby nas potem z płonącymi grilami nie pogonili

a ty Krolu nie martw się o grile jakby było mało to od Pelexa się ściągnie tą siatkę z króliczoka :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:01_________________________________________________bo przecież dyrektor ARENY wie i ma świadomość że spotykamy się regularnie na jego terenie

Opublikowano

Piterra pomysł dobry ale obawiam się że nie wytłumaczysz im emailowo że chodzi o małego jednego grilla w trakcie jednego ze zlocików który u nich mamy co tydzień - odbiora to odrazu jako zaplanowanie jakiejś imprezy i wolałbym się z nimi nie bawić w coś takiego[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:04_________________________________________________Mój pomysł na chwilke obecną jest taki :

Przyjechać jak zwykle , ludzie się zbiorą , przejechać na tyły i małego grilla sobie rozpalić

W najgorszym wypadku ktoś podejdzie i zwróci uwagę, nikt nas odrazu policją straszył nie będzie

W najlepszym wypadku nawet nikomu do głowy nie przyjdzie żeby się do nas doczepić

jak uważacie :mysli: