krolu Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Panowie, to w piątek musi być grill obowiązkowo!!!!
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Panowie, to w piątek musi być grill obowiązkowo!!!! Dobrze prawisz
gregory Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 11 w golfie Noo, jak zajechaliśmy pod kościół to ludzie wysiadali z każdych drzwi z każdej szpary, może dlatego klapa bagażnika jest liczona jako drzwi A babcie spod kościoła to miały co opowiadać przez tydzien conajmniej Kobiety w ciazy tez liczysz ? Bez kitu ten golf z 11-toma osobami na pokładzie to było wtedy najniższe auto w mieście
piterra Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Hopy - nawet jak postawię 50 piw to i tak mnie to taniej wyjdzie niż co piątkowe zakupy mojej żonki no właśnie mniej kasy wydane i avant załadowany po sam dach a nie tylko dwie reklamóweczki i pudełko z kolejnym obuwiem :polew:
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 11 w golfie Noo, jak zajechaliśmy pod kościół to ludzie wysiadali z każdych drzwi z każdej szpary, może dlatego klapa bagażnika jest liczona jako drzwi A babcie spod kościoła to miały co opowiadać przez tydzien conajmniej Kobiety w ciazy tez liczysz ? Bez kitu ten golf z 11-toma osobami na pokładzie to było wtedy najniższe auto w mieście Ale to musieli na dachu chyba jechac :>
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a o grilu możecie pomyśleć - tylko nie wiem czy miejsce w którym się spotykamy, nadaje się na coś takiego - mogą się do nas doczepić, nawet jak gdzieś z boku się ustawimy
czester Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A jak bysmy podjechali nad jakas wode, albo lotnisko ?
krolu Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Myślcie nad miejscem, to ja zorganiuzje grille! i zrobie wszystko, żeby w piatek być !!!!
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 He no i ominęła mnie przyjemność bycia przy otwieraniu 200 stronki Proszę jaka frekwencja na przed 11 [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 10:46_________________________________________________Ps. Witam
krolu Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Guru, myśl na miejscem na grilla, w końcu to wasze rejony
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jeżeli jakieś inne miejsce żeby można było grilować - to najlepiej blisko. Żeby postać do tej np. 18.30 - 19.00 - zebrać wszystkich i przejechać gdzieś kawałek ( żeby nie tracić 20min na przejechanie i żeby wrazie czego podjechac póxniej jeszcze po spóźnionych )
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No spoty są na arenie to ja bym proponował może nie na samym parkingu bo to by dość głupio wyglądało ale za decathlonem może No chyba że lotnisko tylko na płytę do piątku raczej nie załatwię wjazdu ale może bliżej giełdy spożywczej tam jest spory kawałem trawy (miejmy tylko nadzieję że nie będzie za dużo osób na lotnisku bo ciężko będzie z miejscem)
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A o jakimś takim konkretnym grillu można ogólnie pomyśleć - wcześniej zaplanować , zrobić listę chętnych i na dłużej podjechać
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Do lotniska masz może z 10 minut jazdy [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 10:53_________________________________________________Ja z Czesterem w sobotę gadałem i wpadliśmy na taki plan żeby takiego większego grilla zrobić na lotnisku (ale to już na obszarze zamkniętym lotniska) i to grilla na cały dzień tak żeby może B-B i inni którzy mają w miarę blisko wpadli
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 myślcie gdzie w pobliżu jest kawałek trafki, gdzie będzie można bez stresu te 2 godzinki pobiwakować
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 W pobliżu areny nie ma nigdzie fajnej trawki chyba że chcesz się narażać że jakiś ciul zadzwoni po policję a wtedy raczej większość będzie musiała sobie przedłużyć pobyt
krolu Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 kombinujcie kombinujcie .... :mysli:
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A gdyby naprawdę gdzieś za norauto w sumie to tam nikt nie śmiga, te tyły zawsze są puste a przeca będziemy tylko stać - tak jak w każdy inny piątek a to, że bęziemy mieć jednego małego grilla przy sobie - na dobrą sprawe przy tylu autkach może on być nawet niezauważony[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:00_________________________________________________Co innego gdybyśmy wiekszą impreze robili
piterra Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a może jakiegoś maila wysłać do dyrekcji C.H.ARENA i zapytać czy można grilla zrobić na tym terenie za norauto tam jest kawałek uliczki gdzie mogłyby autka stać tak myślę o tym mailu żeby nas potem z płonącymi grilami nie pogonili a ty Krolu nie martw się o grile jakby było mało to od Pelexa się ściągnie tą siatkę z króliczoka :polew: [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:01_________________________________________________bo przecież dyrektor ARENY wie i ma świadomość że spotykamy się regularnie na jego terenie
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Piterra pomysł dobry ale obawiam się że nie wytłumaczysz im emailowo że chodzi o małego jednego grilla w trakcie jednego ze zlocików który u nich mamy co tydzień - odbiora to odrazu jako zaplanowanie jakiejś imprezy i wolałbym się z nimi nie bawić w coś takiego[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 11:04_________________________________________________Mój pomysł na chwilke obecną jest taki : Przyjechać jak zwykle , ludzie się zbiorą , przejechać na tyły i małego grilla sobie rozpalić W najgorszym wypadku ktoś podejdzie i zwróci uwagę, nikt nas odrazu policją straszył nie będzie W najlepszym wypadku nawet nikomu do głowy nie przyjdzie żeby się do nas doczepić jak uważacie
Rekomendowane odpowiedzi