Bulik Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ps. z tym napisem co mam teraz na tylnej klapie i tymi ledami to w sumie niezłą reklame teraz allegro robię ze free ..ta za free
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Mirek może zgłoś to do allegro to coś zarobisz na tym
MAJKI Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Mirek teraz dopiero zobaczyłem jak wyglada wtrysk do 3,0 tdi no i jest duza róznica miedzy pompowtrykiwaczem do 2,0 tdi. teraz juz wiem czemu takie ceny tu 2,0 tdi A tu 3,0 tdi No i do 3,0 chyba łatwiej jest je kupic w dobrych cenach http://allegro.pl/item886612396_wtryski_wtryskiwacze_audi_a6_a8_a4_q7_3_0_tdi.html http://allegro.pl/item908097231_audi_3_0_tdi_2_7_tdi_wtryski_059130277ah_ab_bd.html
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Majki ja ptrzebuję z końcówką AH [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 15:01_________________________________________________czyli te nr 2[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 15:02_________________________________________________ok - ja spadam - będę wieczorkiem
egon47 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siema chlopy ma ktos moze przyzad to sprawdzenia lakieru bo przyjaciolka chce auto kupic [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 15:15_________________________________________________ to narka Bulik zobacz u mnie jak wygladaja lampy z przyciemnionym kierunkiem [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 15:15_________________________________________________http://www.postimage.org/image.php?v=gx13yKF0
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Majki te z 3.0 to nie są pompo wtryskiwacze, to już commonrail
Patrikos28 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siema chlopy ma ktos moze przyzad to sprawdzenia lakieru bo przyjaciolka chce auto kupic a gdzie te auto co chce kupić stoi jak gdzieś blisko to można podjechac zobaczyć , a jak w Knurowie to zagadam z bratem , on jest ekspertem od spraw lakiernictwa :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siema chlopy ma ktos moze przyzad to sprawdzenia lakieru bo przyjaciolka chce auto kupic a gdzie te auto co chce kupić stoi jak gdzieś blisko to można podjechac zobaczyć , a jak w Knurowie to zagadam z bratem , on jest ekspertem od spraw lakiernictwa :gwizdanie: wlasnie nie one stoi kolo Krakowa;/ i jest to Laguna
Patrikos28 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Bo bracik jako tako czujnika lakieru nie ma , ocenia powierzchnie fachowym okiem Ma tam jakiś znajomych handlarzy co mają czujniki lakieru . W sumie tak żeby sprawdzić dobrze musielibyście mieć jakiś czujnik :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dokladnie to jest ta ... http://allegro.pl/show_item.php?item=901773459 co myslicie kumpela jest uparta i chce Lagune
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jeżeli ktoś jest ciekaw ( lub nie wierzy ) że pisanie po brudnym samochodzi rysuje lakier to zapraszam do garażu. Furka stoi umyta i czyściutka - na myjni oczywiście zszedł cały brud - ale napisy w większości zostały. Nawet odbierając auto na myjni, osoba myjąca podeszła do mnie i pokazuje zarysowania ( żeby nie było, że stało się to przy myciu ) Troszke dziś zimno na zabawy z autem ale oczywiście nie wytrzymałem i część już usunięta. Grubsze zarysowania zostały a napis na tylnej klapie ( ledy z allegro ) został praktycznie cały ( jakby go ktoś papierem ściernym napisał ) i jest czytelny z 2 metrów ( litera po literze ). Częściowo to jest właśnie urok czarnego koloru prawdopodobnie na jasnym mało co byłoby widoczne. no w sporej części to moje dzieło.... Mirek pomóc Ci z tym? Somes - nie ważne czyje dzieło - stali i widzieli wszyscy - tak to jest - przy żartach nie zawsze się myśli o skutkach, naprawdę nie mam "mega wkur..wienia" - sam kiedyś kumplowi napisałem dla jaj coś, też zbytnio wtedy o porysowaniu auta nie myślałem ( choć robiłem to mokrą chusteczką ). Napisałem to tylko informacyjnie - że jak ktoś myśli, że przy takim czymś lakier się nie rysuje to może wpaść ( zanim fura stoi czysta ) i zobaczyć efekty. Teraz i tak nie mam zamiaru się z tym bawić do końca - będzie cieplej to się pobawię - myślę, że 95% zejdzie Mirek co ci chłopcy zrobili z B7 Łotry jedne, za jajka powiesić Najpierw myśleć potem robić :doh1:
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 oznajmiam, że koniec rezania do póki temperatura nie wzrośnie do 10 stopni tak zmarznięty przy głupim spawaniu i pasowaniu końcówek tłumika a o Kamilu to już nie wspomnę potem już trochę milsza praca przy przekładce felg do Arkowozu :gwizdanie: ale tego efektu NIKT nie zobaczy teraz muszę odpocząć czyli jak na razie cooler musi poczekać Miron, szkoda no, ale cieszę się że nie miałem z tym nic wspólnego, bo nawet nie widziałem kiedy i kto to pisał
piterra Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 po raz drugi dzisiaj Mirek jesteśmy pogrążeni w bólu razem z tobą ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ale nic się nie martw przygotuję w pracy dla ciebie specjalny rysik i będziesz mógł złoczyńcom oznaczyć auta i ładnie wyryjesz im ich nicki :polew: :polew: :polew: niby "koledzy" ze spotów :sick3: :sick3: :sick3: a tak na poważnie to chołota jedna jak nie macie co robić na spotach to weźcie przykład z psa Bo jak się psu nudzi i nie ma co robić, to se JAJA liże :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 17:01_________________________________________________No to tymczasem, borem, lasem ale ja znowu do pracy :wallbash: :wallbash: :wallbash:
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Rozumiem prezerwatywę na antenie cb ale rysowanie lakieru to coś nowego
bish - kopt Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ma ktos od nad rejestracje SGL65YN ? chyba egon
Rekomendowane odpowiedzi