QRi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Właśnie pokazywali na niemieckim programie RTL2- "Grip" nowe R8 V10 Spyder Cabrio Nie ma go jeszcze nawet w auto salonach :gwizdanie: no czamu nic nie godosz :gwizdanie: łehhh R8 - komu sie nie marzy ja poki co poczekam az a5 beda w bardziej przestepczych cenach albo takie s5 3.0 tfsi wyrwac :gwizdanie: moze za 3 lata - jak moja czarna skarbonka sie do tego czasu sie nie rozsypie no to powiem ci QRi ze plany ambitne powodzenia mi tam wystarczy tylko poczciwe S4 b8 wiesz jak to jest w zyciu trzeba miec jakies tam cele marzenia w a5 jestem zakochany [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________ Ale wy macie skromne marzenia marzy to mi sie pomaranczowe gallardo i liv tyler
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Właśnie pokazywali na niemieckim programie RTL2- "Grip" nowe R8 V10 Spyder Cabrio Nie ma go jeszcze nawet w auto salonach :gwizdanie: no czamu nic nie godosz :gwizdanie: łehhh R8 - komu sie nie marzy ja poki co poczekam az a5 beda w bardziej przestepczych cenach albo takie s5 3.0 tfsi wyrwac :gwizdanie: moze za 3 lata - jak moja czarna skarbonka sie do tego czasu sie nie rozsypie no to powiem ci QRi ze plany ambitne powodzenia mi tam wystarczy tylko poczciwe S4 b8 wiesz jak to jest w zyciu trzeba miec jakies tam cele marzenia w a5 jestem zakochany [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________ Ale wy macie skromne marzenia marzy to mi sie pomaranczowe gallardo nie no jasne cele cza miec gallardo powiadasz :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________no nic cza sie udac wkoncu sciagnac fure na parking po wczorajszej imprezie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Qri - to może przy 2 szt. rabat dostaniemy bo dla mnie to też jedyna słuszna propozycja na przyszłośc ( ale narazie niestety daleką przyszłość )
QRi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 zawsze mozna rozkminic otwarcie salonu lambo w PL - przy sciagnieciu np. 20 sztuk () mysle ze rabaty mamy pewne a wtedy to bajka... bedziemy sie wozic democarami ... jak pietrzak carrera gt musze zmienic dilera
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 To co może zakłócić te marzenia to to, że podali cenę 156tyś EUR Koleś w tym teście jeździł nim po alpach francuskich na serpentynach chodził bokiem. Ale dźwięk tego silnika V10 Z tyłu jest szybka którą można se opuścić aby lepiej było słychać dźwięk silnika
QRi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 To co może zakłócić te marzenia to to, że podali cenę 156tyś EUR Koleś w tym teście jeździł nim po alpach francuskich na serpentynach chodził bokiem. Ale dźwięk tego silnika V10 Z tyłu jest szybka którą można se opuścić aby lepiej było słychać dźwięk silnika a w opcji mozna wziasc podajnik chusteczek jak podczas jazdy nie wytrzymie i popuszcze ?? łeh ile razy bym musial wygrac w totka zeby sie tak lansowac ??
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 łeh ile razy bym musial wygrac w totka zeby sie tak lansowac ?? raz szóstke , albo 100 000 razy trójke
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 marzy to mi sie pomaranczowe gallardo i liv tyler ja mam też skromne marzenie Lamborghini Murcielago :slina:
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Mi by styknęło białe S5... ja pierdziuuu... :sex: :sex:
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 jak jesteśmy przy lambo to ja bym chciał takie
miron78 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 strasznie kosmiczne - audi lepsze
krolu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 jak jesteśmy przy lambo to ja bym chciał takie reventon
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Jak dla mnie to lambo nr.1 jest Mulcierago: Byłem raz na targach motoryzacyjnych w Austrii i stały wszystkie Lambo koło siebie i te mi najbardziej podobało. Ten wlot na wysokości progu jest na prawdę ogromny, może na zdjęciu tak nie wygląda, ale w rzeczywistości..., no i ten tył
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Jak dla mnie to lambo nr.1 jest Mulcierago: Byłem raz na targach motoryzacyjnych w Austrii i stały wszystkie Lambo koło siebie i te mi najbardziej podobało. Ten wlot na wysokości progu jest na prawdę ogromny, może na zdjęciu tak nie wygląda, ale w rzeczywistości..., no i ten tył Całe auto jest w rzeczywistości ogromne. Widziałem na ulicach Kassel... różowego...
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Jak dla mnie to lambo nr.1 jest Mulcierago: opt.jpg/'> Byłem raz na targach motoryzacyjnych w Austrii i stały wszystkie Lambo koło siebie i te mi najbardziej podobało. Ten wlot na wysokości progu jest na prawdę ogromny, może na zdjęciu tak nie wygląda, ale w rzeczywistości..., no i ten tył piekne
QRi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 http://otomoto.pl/audi-rs6-mmi-520-km-C11911892.html cos bardziej przy ziemi gdyby to tyle nie piło tochyba juz dawno bym nie miał nerki
Bulik Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 gdyby to tyle nie piło tochyba juz dawno bym nie miał nerki :polew: dobry wieczór
Rekomendowane odpowiedzi