Patrikos28 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 wszystkim Ostatnio przeżyłem chwile grozy moje 1.8T przestało jechać , trzęsło się jak galareta ... Po zdiagnozowaniu okazało się że w jednej świecy upaliła się elektroda , czyli mniejsze zło ,a już myślałem że motor kaput :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 wszystkim Ostatnio przeżyłem chwile grozy moje 1.8T przestało jechać , trzęsło się jak galareta ... Po zdiagnozowaniu okazało się że w jednej świecy upaliła się elektroda , czyli mniejsze zło ,a już myślałem że motor kaput :gwizdanie: to może teraz wpadniesz w piątek :gwizdanie: koksy
gregory Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 wszystkim Ostatnio przeżyłem chwile grozy moje 1.8T przestało jechać , trzęsło się jak galareta ... Po zdiagnozowaniu okazało się że w jednej świecy upaliła się elektroda , czyli mniejsze zło ,a już myślałem że motor kaput :gwizdanie: Czy ja wiem czy to mniejsze zło. Nie chcę zamartwiać cię, ale warto się zastanowić gdzie jest ta upalona cześć elektrody :gwizdanie: Jeśli została w komorze spalania to jeszcze wszystko możliwe, jeśli wyleciała w wydech to znów wirnik turbo byłby narażony. Tak jak pisałem nie chcę martwić, może po prostu elektroda się upaliła wyleciała z komory spalania przez zawór, przeleciała jakoś przez wirnik turbiny i poleciała w tłumiki.
diman Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 siemacie robol z wysp sie wita hello robolu siema czytalem ze pogoda u was po byku leje jak cholera :gwizdanie: no to sie chyba zamienilismy pogodami u mnie jest super slonce wiec jak na angielska pogode to wporzo
keżor Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 eee 23stopnie jest gitara co mu tak piszesz , u nas jest 35 stopni w cieniu i ledwo żyjemy taki skwar warto było wyjeżdżać ?
diman Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 eee 23stopnie jest gitara co mu tak piszesz , u nas jest 35 stopni w cieniu i ledwo żyjemy taki skwar warto było wyjeżdżać ? powiem ci kezor ze nie warto ale jak juz sie tego podjalem to skoncze :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Czołem ferajna................ Wybiera się ktoś w Niedzielę do Kozubnika?
gregory Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 siemacie robol z wysp sie wita Cześć! robolu, takim robolem to można być
miron78 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Czołem ferajna................ Wybiera się ktoś w Niedzielę do Kozubnika? a co tam ma być w niedziele ? Czester - będziesz jutro ? mam ten magnes
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Czołem ferajna................ Wybiera się ktoś w Niedzielę do Kozubnika? a co tam ma być w niedziele ? zlocik AUDI
miron78 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Czołem ferajna................ Wybiera się ktoś w Niedzielę do Kozubnika? a co tam ma być w niedziele ? zlocik AUDI z naszego forum ?[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 22:36_________________________________________________spadam - do jutra
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Czołem ferajna................ Wybiera się ktoś w Niedzielę do Kozubnika? a co tam ma być w niedziele ? zlocik AUDI z naszego forum ?[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 22:36_________________________________________________spadam - do jutra z kilku forum ale wszystkie audi[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 22:39_________________________________________________audi 80 klub, a6klub, audi śląski itd.
Rekomendowane odpowiedzi