miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 No to ladnie pojechali w batalionie polubili się
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Miron, to ja chyba pojadę sam :gwizdanie: aaa i przenieś mnie do innego domku chamie Ty! :>[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:23_________________________________________________do wieczora
krolu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 za 500zł to już można wozić i tak z 2-3 razy w miesiacu - ale że to tak sporadycznie - to 300zł mu powiedziałem[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:10_________________________________________________ eee tam - wielka mi kasa - kasuje 300zł ( 50zł bierze bracik bo to niby przez niego nagrane, 50zł paliwo - zostaje 200zł ) z tego 100 zł na zaliczkę w zatorze, 50 zl na paliwo i 50 zł na piwa czy ja nie jestem mądry? nie 100zł na zaliczkę w zatorze - nie potrzeba bo zaliczke płacą Krolowie 50zł na paliwo - też zbędne bo z tego co wiem jedziesz ze mną i płacisz paliwo ( to i tak połowa tego co Twój by spalił ) 50 zł na piwa - nie po to organizowałem, żeby jeszcze pić za swoje - w ramach podziękowania możecie mi stawiać ja już pisałem, mogę zapłacić ta kaucję, ale nie jak jest z nami kędzior w domu :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 no to ja to widzę tak - żeby było sprawiedliwie - każdy daje po 100zł [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 12:32_________________________________________________a po drugie rozczarowaliście mnie - myślałem, że każdy chętnie zapłaci a tu widze każdy się miga - gdzie będziecie mieć możliwość rozwalenia domku wartości 40 tyś zł za jedyne 100zł ? tylko w Zatorze
krolu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 no to ja to widzę tak - żeby było sprawiedliwie - każdy daje po 100zł ale na alkohol :naughty:
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 noo spali Ci to jakieś 10 litrów i znów Ci wpadnie kasa że moim apu nikt nie chce jechać to jestem lepszy dwa lata temu [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 12:40_________________________________________________Siema wogole ja tez ostatnio malo czasu mam wprowadzili mi druga zmiane i z d*py te dni
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 zbyt dużo to Ty postrojonego tego auta nie miałeś
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 wiem ;p bo to kuzyn przystrajal tylko jakies frendzle na klamkach i bukiet na masce ale wazne ze bylo moje audi limuzyna
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 wiem ;p bo to kuzyn przystrajal tylko jakies frendzle na klamkach i bukiet na masce ale wazne ze bylo moje audi limuzyna Ty ziomek pamiętaj że my tą limuzyną tzn ja i Ola jedziemy do zatoru... ale dla nas specjalnie nie musisz auta przystrajac... jedynie ogarnij bagażnik żeby skrzyneczka żywca weszła...
Kędzior Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja już pisałem, mogę zapłacić ta kaucję, ale nie jak jest z nami kędzior w domu :gwizdanie: :gwizdanie: co wy tak na mnie najeżdzacie?? niby dlaczego miałbym coś rozwalić?? a po drugie rozczarowaliście mnie - myślałem, że każdy chętnie zapłaci a tu widze każdy się miga - gdzie będziecie mieć możliwość rozwalenia domku wartości 40 tyś zł za jedyne 100zł ? tylko w Zatorze nom i dlatego tym bardziej się dziwie że się tak boicie
gregory Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 klekotem w kombi do ślubu mają ludzie pomysły - najpierw się zgodziłem a teraz troche mi szkoda soboty - taki upał a ja się będę kisił w gangolu - jak ja nie cierpie tego typu ubrań [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:03_________________________________________________koks w garniaku Nie przesadzaj tam Mirosław, w aucie masz klimę, w kościele przeważnie chłodno. Teraz tylko się modlić żeby knajpa była klimatyzowana
Bulik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 w sobotę z rana będę woził do ślubu więc w piątek muszę autko wypucować i do soboty nie mogę go ruszać bo jak będą go stroić to musi być idealnie czyste - a jak umyje, pojadę na zlota i wrócę to żadna to nowość, że już będzie mega zakurzone hyyyh jakbym sie zapisał miesiąc wczesniej na forum to bym pomyślał (forumowicze mają znizke ) ,a tak przepłaciłem :gwizdanie: (Koks w garniaku ) bezcenne siema [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 19:33_________________________________________________coś dla koksów :polew: :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Pucek cos dla ciebie http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vhnqxqzht2cj#
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 w sobotę z rana będę woził do ślubu więc w piątek muszę autko wypucować i do soboty nie mogę go ruszać bo jak będą go stroić to musi być idealnie czyste - a jak umyje, pojadę na zlota i wrócę to żadna to nowość, że już będzie mega zakurzone hyyyh jakbym sie zapisał miesiąc wczesniej na forum to bym pomyślał (forumowicze mają znizke ) ,a tak przepłaciłem :gwizdanie: (Koks w garniaku ) bezcenne siema [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 19:33_________________________________________________coś dla koksów :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 22:18_________________________________________________ Teraz tylko się modlić żeby knajpa była klimatyzowana jakoś w to wątpie
Guregoru Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Pucek cos dla ciebie http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vhnqxqzht2cj# Miodzio
Rekomendowane odpowiedzi