gregory Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Musiałbym do tego jakoś chatę przygotować Bo szczerze jest tu zbyt dużo przedmiotów tłukących się itp.. e luz my przeciez jestesmy ostrozni :gwizdanie: No tobie wierze, bo dziecko masz w sumie późno
czester Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Glywyce, pozdrowienia z nad Polskiego morza :> Gregor leć autostradą do Legnicy a potem drogą na Zieloną górę, i na Świnoujście, ja trasę do Świebodzina robię w około 3,5h a dalej to nie wiem ile ci zajmie.
siemian Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siemano Witam Was owieczki zagubione w wielkim świecie. Pisze Wasz nocny pasterz :decayed: eee zapomniałem ze po 23 wy wszyscy juz grzecznie spicie. Majki czewu na zlot nie jedziesz? Będziesz potępiony :> :> a ty siemian pasterzu kiedy wyruszasz na ogolnopolski w czwartek czy w piatek bo jakbys mial checi to mozesz smigac z nami w czwartek wieczorem jade w środe na noc najprawdopodobniej. Ale dzięki za propozycje. Ja pewnie będe pomykał przez Polske na dwa autka z Dawidem_n :)
egon47 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ja tez dzis beda :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 16:00_________________________________________________moze uda mi sie namowic kumpla zeby przyjechal ze mna bo od 2 tyg jest szczesliwym posiadaczem ADRa
miron78 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2010 patrząc na awaryjność Twojej fury, nie dziwię Cie się że ruszasz w środę - zawsze to większa szansa dojechania niż ruszać w czwartek
siemian Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 patrząc na awaryjność Twojej fury, nie dziwię Cie się że ruszasz w środę - zawsze to większa szansa dojechania niż ruszać w czwartek :polew: :polew: :polew: Biorąc pod uwagę że Knurów leży na końcu świata wnioskuje że Ty jedziesz już od paru tygodni Nie nie Ty pewnie wyjeżdzasz na zlot zaraz po zakończeniu poprzedniego
MAJKI Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 No niestety Siemian nie dam rady jechac na ten letni, praca, praca no i jeszcze mała źle znosi dłuższe wypady. Gregor co do wyjazdu nad morze to normalnie sie jedzie Wrocław, Zielona Góra, Gorzów Szczecin, Świnoujscie ale własnie ojciec wraca z Dziwnowa i jedzie jednak przez Niemcy bo takie korki są w Polsce
A-rek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 No i pytanie do tych co lecieli nad morze. Jaką drogą najlepiej jechać, jaką polecacie żeby do Dziwnowa śmignąć?Bulik, Majki, ktoś jeszcze był nad morzem? bylem w Dziwnowie w zeszlym roku i lecialem dokladnie ta droga Gregor leć autostradą do Legnicy a potem drogą na Zieloną górę, i na Świnoujście ale wracalem przez Berlin i ta trase tez polecam
Maxito Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 po odebraniu tabuli pls o komentarze czy ok, czy coś mogło by być lepiej
krolu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 po odebraniu tabuli pls o komentarze czy ok, czy coś mogło by być lepiej ja nie dotarłem na spota i tablice też
Mario22 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 po odebraniu tabuli pls o komentarze czy ok, czy coś mogło by być lepiej ja nie dotarłem na spota i tablice też Nic sie nie stało... ja tez nie dojechałem... konczyłem remont...
krolu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ide kuźwa spać - tak mnie ta noga boli
gregory Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Glywyce, pozdrowienia z nad Polskiego morza :> Gregor leć autostradą do Legnicy a potem drogą na Zieloną górę, i na Świnoujście, ja trasę do Świebodzina robię w około 3,5h a dalej to nie wiem ile ci zajmie. Spoko, dzięki. To nie ja jadę, a moi staruszkowie [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 21:21_________________________________________________ No niestety Siemian nie dam rady jechac na ten letni, praca, praca no i jeszcze mała źle znosi dłuższe wypady. Gregor co do wyjazdu nad morze to normalnie sie jedzie Wrocław, Zielona Góra, Gorzów Szczecin, Świnoujscie ale własnie ojciec wraca z Dziwnowa i jedzie jednak przez Niemcy bo takie korki są w Polsce Też rozważałem taką opcję, żeby przez niemcy ich puścić, ale jakby nie było to przez DE jest 130km dalej niż przez Legnicę.
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 dzięki Gliwice to my ci dziekujemy ze zaszczyciles nas twoja osoba
gregory Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mój stary numer już aktywny Orange
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Mój stary numer już aktywny Orange no to dobrze urzedniku urzedu skarbowego
Miszka82 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 dzięki Gliwice to my ci dziekujemy ze zaszczyciles nas twoja osoba Gregor nie mówię tak nie mówię nie idę na TV
Rekomendowane odpowiedzi