Pucek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Mam dzisiaj urlop a nie potrafiłem spać za dużo zimnego piwa, boli gardło
seves Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Mam dzisiaj urlop a nie potrafiłem spać za dużo zimnego piwa, boli gardło a ja mam odwrotnie:P urlop mi sie skonczyl a spalbym i spal i spal;) potrafie to robic idealnie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ja ostatnio mam słabe spanie, aż dziwne, jak nie jakieś koszmary to znów wszystko mnie boli chyba czegoś mi brakuje
seves Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 hahahahah no chyba sam sobie odpowiedziales na katowickim czego brakuje
Pucek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 hahahahah no chyba sam sobie odpowiedziales na katowickim czego brakuje eee to nie przez brak sexu, ale chyba przez brak panny :gwizdanie: żeby nie było, panna nie oznacza od razu sex
seves Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 hahahha no Pucek zwal jak zwal, moze wlasnie przez brak sexu a nie Panny :polew: bo po co komu Panna jak wystarczy Kolezanka :polew: oczywiscie zart zeby nie bylo a skoro tak to sprobuj pobiegac pocwiczyc cos wieczorkiem :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 bo po co komu Panna jak wystarczy Kolezanka :polew: oczywiscie zart zeby nie bylo :naughty: najlepsza z opcji :gwizdanie:
stanley Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 bo po co komu Panna jak wystarczy Kolezanka :polew: oczywiscie zart zeby nie bylo :naughty: najlepsza z opcji :gwizdanie: :polew: true...
Pucek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 czy ja wiem, ruchu to ja mam aż nadto w robocie :gwizdanie: sex prawie też mam ale jakąś otwartą na propozycje koleżankę bym poznał
gregory Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ale jakąś otwartą na propozycje koleżankę bym poznał Taką jaką ja ostatnio poznałem
Pucek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ale jakąś otwartą na propozycje koleżankę bym poznał Taką jaką ja ostatnio poznałem że niby którą :gwizdanie: przecież Ty nie wychodzisz z garażu
diman Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 ale jakąś otwartą na propozycje koleżankę bym poznał Taką jaką ja ostatnio poznałem pochwal sie jaka to poznales
gregory Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Trochę inaczej uczesana była Chciałbyś...... chciałbyś..... [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 20:42_________________________________________________Szydercy W garażu to siedzę bardzo mało czasu ostatnio :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Oooooooo fujjjjjjjjj... :wallbash: :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi