czester Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Majki a mozesz powiedziec cos wiecej o tej firmie z Bytomia ? Ile cie to kosztowalo, jakas gwarancja, ogolnie czy jestes zadowolony bo chyba tez tak zrobie ? Kezor czemu wtryskow nie masz trzeba bylo robic odrazu te 170 a nie pieprzyc sie co chwile z podnoszeniem mocy o 10 koniow
krolu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Majki a mozesz powiedziec cos wiecej o tej firmie z Bytomia ? Ile cie to kosztowalo, jakas gwarancja, ogolnie czy jestes zadowolony bo chyba tez tak zrobie ? Kezor czemu wtryskow nie masz trzeba bylo robic odrazu te 170 a nie pieprzyc sie co chwile z podnoszeniem mocy o 10 koniow i byś mi swoje od razu sprzedał
keżor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 za wtryski liczyć tysia spokojnie , także narazie biedny student musi zadowolić sie 145koniami i 320niutami , później wkleje wykresik teraz to autko sie zbiera sie [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 16:33_________________________________________________ wracaliśmy niemiecką autostradą
gregory Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Audi sa moze i bez awaryjne do 200tys pozniej niestety jednak sypia sie troche. U mnie prawdopodobnie magiel do wymiany, ale pewnie przez to, ze jezdzilem bez wspomagania, takze jedna rzecz ciagnie za soba druga, nie wspomne juz o zawieszeniu ktore caly czas sie sypie :> ah te master sporty, wkurw... sie to zregeneruje 2 stare ori wahacze i wsadze je z powrotem. Ja tam nie wiem co wy wymagacie od aut, żeby to perpetum mobile było czy co. Takiego czegoś to nikt jak na razie nie skonstruował. Wszystko się zużywa nawet człowiek w miarę eksploatacji, taka prawda. Myślę, że pretensje za szybciej zużywające się tajle można by mieć przede wszystkim do siebie, bo wkłada się nie oryginalne tajle (jakieś wynalazki), a ma się pretensje do Audi, że konstruuje słabe auta Ja założyłem kompletną zawieche Lemforder czyli taką ze znaczkniem Audi co zakładają w fabryce i odpukać od 30tyś. stoicka cisza, poza świstem zasysanego powietrza oczywiście autor: |Audi Fan| a mi coś z tyłu się sypie... jeszcze nie wiem co ;(, ale przód mam część ori po regeneracji, część nowa jakaś firma na "L" i narazie też spokój (robiłem to styczeń luty) Lemforder może? Siema Pany, czymcie kciuki :gwizdanie: auto właśnie sie hamuje za niedługo mam nadzieje zobaczyć jakiś sensowny wykres Ja trzymałem nawet u nóg no fmic i turbo z awx czyli bez strojenia też coś daje Nie ma się tu co śmiać się co :> , bo to daje efekty nawet bez programu bo powietrze jest chłodniejsze, a sprężarka efektywniej pompuje zadane doładowanie
Pelex Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 To ja nie wiem jakim cudem Keżor nam dupska nie złatał na strefie skoro w serii na tych gratach ma 121 kucy Panowie jutro ma nap.....ać deszczyk to gdzie sie spotkamy jak zawsze pod FORUM ?
Pucek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 hheheh pogoda ma być serio MEGA BEZNADZIEJNA więc i tym też sposobem mnie nie będzie bo aktualnie mam fachowca od kafelek w mieszkaniu i muszę mu dotrzymywać toważystwa cóż, za tydzień będę na 100000% i możliwe że w piątek no i sobotę, ale niewiem czy w piątek będziemy robili spota skoro w sobote jest BIG PARTY
keżor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 siema, jestem już w BAT klubie autko lata dużo lepiej , różnica jest spora, niby 15 koni i 25Nm więcej niż miałem po programie , a czuć różnice szkoda że ma padać ;(
piterra Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 M@rk ty pierdoło nie napinaj się ze będziesz bo wszyscy wiedzą że znów się tłumaczysz co oznacza że .................. jak zwykle coś tam pierdzisz, obiecujesz, ale i tak Ci nikt nie wierzy więc daruj sobie bo wiadomo że Cię nie będzie Keżor nie zapomnij tych kawałków metalu w formie prętów o różnej średnicy, które w połączeniu z pewnym elektronarzędziem potrafią robić dziury w innych metalach :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 07:24_________________________________________________a tak w ogóle to serdecznie witam WSZYSTKICH [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 08:36_________________________________________________niezła wypowiedź Sposób na aksamitna skórę... Od czasu, jak spróbowałam nowego "Dove", moja skóra odmłodniała, stała się delikatna, przyjemna w dotyku - taka aksamitna wręcz. Zmarszczki się zmniejszyły a rysy wygładziły. Poczułam się młodsza i piękniejsza. Przybyło mi nowych sił. Aż sama się zdziwiłam! Chociaż w smaku - mydło jak mydło... [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 08:43_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_czestochowskie_2106_niedziela_godz1800_parking_m1-t83679.0.html;msg955791#new czytać pierwszy spot od NUTI'ego co wy na to może bu tak zajechać na Częstochowę :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 08:59_________________________________________________leca spać do zobaczycha o 18 na ARENIE
Pelex Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 To co Panowie lecimy na mega spocik po 29 do NUTIEGO ale by się zdziwił jakbyśmy tam wpadli w 15 autek A tak wogóle to
keżor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 to ja moge jechać na czewe tylko sobie dupne naklejke na klape [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 12:26_________________________________________________no i zejdźcie z Marka :gwizdanie: Mark wpadał na spoty dosyć częstko swego czasu i to do katowic bądź sosnowca gdzie już w ogóle ma nie podrodze , także ja mu wierze że nie może dojechać
diman Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 siemano panowie mam nadzieje ze sie pojawie na spociku dzisiaj ale juz wiem z na pewno troche pozniej jak bede jechac to do ktoregos zadzwonie spytam gdzie jestescie arena czy forum a co do tego wyjazdu na czestochowe to ja sie pisze na pewno ale pogadamy na spociku bo to jest w koncu niedziela i sie nie pracuje
keżor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Panowie, ja chyba dziś nie dojade , także dogadajcie sie co do czewy w niedziele i piszcze na forum i polecimy jakoś razem
Pucek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Panowie, modlić się o pogodę na urodziny, bo jak dzisiaj zobaczyłem prognozę pogody to szok:/ do środy leje
czester Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam Pucek tak ma byc, do srody leje, zeby sie wypadalo, a na urodziny bedzie piekna pogoda :>[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 15:13_________________________________________________Aha bylem dzisiaj na szarpakach w stacji diagnostycznej i...... dwa banany sa totalnie wybite :> Master Sport the best
M@rk Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 dzisiaj sie pojawie Piterra napisz mi na komorke czy bedziecie na Forum
egon0407 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja bede:D tylko spoznie sie troche tak o 18:30 bede ale niewiem jeszcze gdzie Arena czy forum ??:>
_Piotr_ Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Tez się wybieram, tylko gdzie się zjawić ??
Rekomendowane odpowiedzi