diman Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 pany potrzebuje pospawać kwasówkę macie może jakieś namiary na kogoś sensownego co by mi to pospawał w dobrych pieniądzach
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 pany potrzebuje pospawać kwasówkę macie może jakieś namiary na kogoś sensownego co by mi to pospawał w dobrych pieniądzach marcin(driver)
diman Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 pany potrzebuje pospawać kwasówkę macie może jakieś namiary na kogoś sensownego co by mi to pospawał w dobrych pieniądzach marcin(driver) who
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 pany potrzebuje pospawać kwasówkę macie może jakieś namiary na kogoś sensownego co by mi to pospawał w dobrych pieniądzach marcin(driver) who jest taki użytkownik :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 pany potrzebuje pospawać kwasówkę macie może jakieś namiary na kogoś sensownego co by mi to pospawał w dobrych pieniądzach Damian ten od odkrecania Twojego koła :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 pany potrzebuje pospawać kwasówkę macie może jakieś namiary na kogoś sensownego co by mi to pospawał w dobrych pieniądzach Damian ten od odkrecania Twojego koła :gwizdanie: spawa takie rzeczy o widzisz to nie wiedziałem spoko to jak coś to mnie z nim umówisz jak będę coś już więcej wiedział :kox: dzięki
Guregoru Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Miron zamieniaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=207181.0
egon47 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ogólnie wielki szacun dla tego motorka bmw - naprawdę miazga Raz on za późno wystartował, raz nam coś wyjechało ale gdybym miał uczciwie podsumować to 335D znacznie lepiej jedzie niż 3.0tdi+soft Raz nam wszystko wyszło i do 2 biegu byłem z przodu a od 3 już mi odchodził no niestety................ tym silnikiem BWM jest o krok lepsze od Audi - niestety BMW było w automacie a ja manual - więc tu pewnie trochę straciłem BMW 18 ja na 20 - tu też pewnie nie mało straciłem BWM 283ps 580Nm i 1650kg Audi 276ps 600Nm i 1750kg.................więc w sumie wszystko się zgadza - gdybym to ja mu delikatnie odchodził - wtedy można by powiedzieć że coś jest nie tak Powiem tyle - aż się boję spotkać kiedyś na trasie 335d po sofcie. I gdybym miał kupować auto patrząc tylko na osiągi i miał by to być diesel to nie ma nic lepszego od 335d Mirek nie ma co płakać. BM-Ka to 3,5L a więc o 0,5L większa pojemność, a to dużo i to te 0,5L robi róznicę. Ustaw się z 3.0D to już cię tak bm-ka nie będzie zachwycać. Jakby tak Audi miało silnik 3.5TDI to myślę, że auta jechałyby podobnie 335D po sofcie i kosmetycznych zmianach ma podobno 700Nm. Silnik bm-ki super fajny, ale Audi nie jest jakieś gorsze. Co do M1, to ja w sumie myślałem na początku że wpadnę, ale potem finalnie dopadło mnie mega zmęczenie, więc nie chciało mi się gnać znów 40km Wpadnę Coupe jak już T będzie pod maską Ciekawe kiedy to będzie Gregory - na audi się znasz ale widzę z bmw już krucho u Ciebie dałęś się złapać na chwyt marketingowy bmw ( jak większość ) 330d to 3000 pojemności + turbo 335d to dalej 3000 pojemności tyle że bi-turbo jak pisał Czester http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Nowe-TDI-od-Audi,wid,13467034,wiadomosc.html?ticaid=1c6a2 3.0TDI Twin Turbo 313KM odpowiedz Audi na Beje?? Twin Turbo czyli jedna wieksza druga mniejsza Turbawa jesli dobrze rozumuje
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ziomki .......... "wspołczuje" ( a raczej jestem pełen podziwu ) dla rodzicow mających wiecej niz jedno bejbi na raz :zemdlal:
diman Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ziomki .......... "wspołczuje" ( a raczej jestem pełen podziwu ) dla rodzicow mających wiecej niz jedno bejbi na raz :zemdlal: tez masz czasami dość
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ziomki .......... "wspołczuje" ( a raczej jestem pełen podziwu ) dla rodzicow mających wiecej niz jedno bejbi na raz :zemdlal: tez masz czasami dość dosc moze nie, małej niemozna miec dosc :> (chociaz z drogiej strony to jest lepsza dieta niz co kolwiek ) 1.5 miecha 11 kg w dół wczoraj miala kolke 1h "spania" jak na igłach
diman Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ziomki .......... "wspołczuje" ( a raczej jestem pełen podziwu ) dla rodzicow mających wiecej niz jedno bejbi na raz :zemdlal: tez masz czasami dość dosc moze nie, małej niemozna miec dosc :> (chociaz z drogiej strony to jest lepsza dieta niz co kolwiek ) 1.5 miecha 11 kg w dół wczoraj miala kolke 1h "spania" jak na igłach ja mam miesiąc małego w domu i 5 kilo w dól widze że nie tylko ja chudnę :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 20:50_________________________________________________a my mieliśmy ostatnio jazdę 7 godzin non stop na obrotach też jakaś kolka czy ki cholera
Guregoru Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 (chociaz z drogiej strony to jest lepsza dieta niz co kolwiek ) 1.5 miecha 11 kg w dół ja mam miesiąc małego w domu i 5 kilo w dól widze że nie tylko ja chudnę :gwizdanie: Pucek ile ty masz dzieci... :polew:
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 (chociaz z drogiej strony to jest lepsza dieta niz co kolwiek ) 1.5 miecha 11 kg w dół ja mam miesiąc małego w domu i 5 kilo w dól widze że nie tylko ja chudnę :gwizdanie: Pucek ile ty masz dzieci... :polew: :polew: :polew: :polew: to doyebał
Rekomendowane odpowiedzi