diman Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam wpadłem na spota czekałem ponad godzinę , ale nikogo nie spotkałem może następnym razem bo byliśmy na grillu kawałek dalej a teraz jak są krzaki to nas nie było widać mogłeś przedzwonić do Mirona na tel. nr w pierwszym poście :gwizdanie: to byśmy po ciebie wyjechali szkoda Nic sie nie stało nie ma problemu, dawno mnie nie było na forum ani na spocie więc trochę do tyłu jestem. Luzik nie 1 i nie ostatni spot no ja myśle bardzo dobre podejście szkoda że wczoraj nie zajrzałeś na forum bo pisałem o grillu
Gość .... Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam wpadłem na spota czekałem ponad godzinę , ale nikogo nie spotkałem może następnym razem bo byliśmy na grillu kawałek dalej a teraz jak są krzaki to nas nie było widać mogłeś przedzwonić do Mirona na tel. nr w pierwszym poście :gwizdanie: to byśmy po ciebie wyjechali szkoda Nic sie nie stało nie ma problemu, dawno mnie nie było na forum ani na spocie więc trochę do tyłu jestem. Luzik nie 1 i nie ostatni spot no ja myśle bardzo dobre podejście szkoda że wczoraj nie zajrzałeś na forum bo pisałem o grillu Urwałem sie z uczelni że tak powiem przyjade jeszcze, może już na tłumikach od H4mm3R
tomaszstn Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam. [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2011, 11:53_________________________________________________Może następnym razem trzeba kartkę na latarni przyczepić dla klubowiczów że jesteśmy na grilu :>
Guregoru Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 zrób jakąś fotę tego śruta obadamy jak to wygląda
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Mario http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=201781.0 :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 zrób jakąś fotę tego śruta obadamy jak to wygląda niewiem które na pulpit wstawic glut jeszcze te lampy z tyłu i bedzie gicior
Guregoru Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 zrób jakąś fotę tego śruta obadamy jak to wygląda niewiem które na pulpit wstawic glut jeszcze te lampy z tyłu i bedzie gicior Teraz muszę znaleźć zderzak do przodu a potem zajmę się lampami z tyłu
Pelex Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Guru po prostu weź te tylne lampy umyj z tej farby i bedzie dobrze A co do felg są spoko i nie będzie widać tego syfu co miałeś zawsze na felgach tego z klocków hamulcowych
czester Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Guru za lampy to ty się weź, ale przednie wpierw.
Pelex Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 przednie ! tylne ! co za różnica masz coś z tym zrobić
Guregoru Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 przednie ! tylne ! co za różnica masz coś z tym zrobić
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Guru, jeszcze lampy przód i tyl + wywalenie tych rynien z wydechu
vanstypeks Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witka. Jak tam weekend się zaczął?
MAJKI Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 po zlociku Vaga w Nysie Pozdrówka miron :gwizdanie: jak tam wyjebałeś tą mazde na A4 ? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Guru, jeszcze lampy przód i tyl + wywalenie tych rynien z wydechu Właśnie rynny zostają :gwizdanie: musiał bym je tylko wypolerować
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 wypoleruj sobie łeb wieś tańczy i śpiewa
Rekomendowane odpowiedzi