Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jo tyż beda no może dłuzej niż na godzinka :naughty:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja będę na 100% ale na godzinke :wink4:

Ja jo tyż beda no może dłuzej niż na godzinka :naughty:

chłopcy dostali przepustki od żon :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no stali bywalcy byli :>

czyli chwała klubowa B6 Mirona, 3x sedan B5, 1x avant B5 no i Pasek kombi:naughty: co daje 6 autek :gwizdanie:

mało ale chociaż tyle:)

no a Miron znów dał znać po sobie że była wypłata, bo dał się przejechać tym którzy nie jechali jeszcze :naughty: , chociaż ja też nie jechałem to wolałem nie jechać żeby spać spokojnie, a nie marzyć o takim samolocie :notworthy::kox:

a M@RK znów dał d*py i go nie było:/ ja chyba nie zobacze tych Twoich alu na aucie :rolleyes:

ogólnie patrząc spocik bardzo przyjemny, chociaż te 2 godziny to stanowczo za mało, trzeba kiedyś w sobote spotkać się nad jakąś wodą czy chociaż na fajnym terenie, zrobić po południu Grilla i posiedzieć, albo duuuże ognisko, ładnie na jakieś trawce zaparkować furacze no i pare nowych fotek porobić do tematu :)

czyli następny spot, dla wszytskich którzy nie wiedzą na FORUM NA 18:00, i Miron zmień tam w pierwszym poście info :wink4:

Opublikowano

hehe pucek jak narazie nie bylo drugi raz na spocie :rolleyes: naprwede nie moglem bo okazalo sie ze na hali mialem zgrupowanie :) teraz na spotach bede co dwa tygodnie bo zaczalem chodzic na druga szkole a on zaczyna sie juz w piatki a konczy w soboty :)

a felgi jak to felgi 17 cali na 8 cali 225 oponki :) ja dzisiaj bylem na grillu bo pogoda naprawde piekna :)

Opublikowano

M@rk Ty naprawdę musisz :bicz: nio chyba że się :drinks: wybronisz?

Aha a jak tam twoje audio, "pociągnąłeś" druta :polew: do wzmachola ??

jeszcze jedno

Pelex wykrakałeś jebnął mi tylny zacisk

a 16.10 mam przegląd :wallbash: :gwizdanie: ;(

Opublikowano

M@rk Ty naprawdę musisz :bicz: nio chyba że się :drinks: wybronisz?

Aha a jak tam twoje audio, "pociągnąłeś" druta :polew: do wzmachola ??

jeszcze jedno

Pelex wykrakałeś jebnął mi tylny zacisk

a 16.10 mam przegląd :wallbash: :gwizdanie: ;(

piteera na piwko mozemy sie umowic lub na flaszeczke jak skonczysz remont :D:D:D no chyba ze zrobimy wczesnije parapetowe a kabelek chcialem kurcze dzisiaj przeziagnac ale sie nie udalo bo cholera grill byl hehe i musialem znowu pic :evil: :evil:

Opublikowano

M@RK ty wiesz że jak ktoś musi pić to już jest nałóg :polew: może zgłoś się za wczasu na Dębową w Gliwicach tam się zajmują takimi problemami :drunk: .

PITERRA Jiulia :polew: taki żarcik :naughty: fajnie że tak szybko znalazłeś usterke można powiedzieć że uratowaliśmy Ci życie strach pomyśleć jak by przy 230 km/h nagle pedał hamulca wszedłby w podłoge :oops:

Opublikowano

M@RK ty wiesz że jak ktoś musi pić to już jest nałóg :polew: może zgłoś się za wczasu na Dębową w Gliwicach tam się zajmują takimi problemami :drunk: .

PITERRA Jiulia :polew: taki żarcik :naughty: fajnie że tak szybko znalazłeś usterke można powiedzieć że uratowaliśmy Ci życie strach pomyśleć jak by przy 230 km/h nagle pedał hamulca wszedłby w podłoge :oops:

a tam odrazu nalog :P:P teraz piterra musisz napewno postrawic flaszeczke :evil: :evil: widzisz juz jakie sa plusy pojawiania sie na spocie

Mówiąc krotko spoty ratuja Życie

Opublikowano

a tam odrazu nalog :P:P teraz piterra musisz napewno postrawic flaszeczke :evil: :evil: widzisz juz jakie sa plusy pojawiania sie na spocie

Mówiąc krotko spoty ratuja Życie

spoko spoko do 230km/h to nie da rady aaaaaaaaaa jeździło się już samochodem bez hamulców :tongue4: tak że to nie problem.

Problem jest w tym że w czwartek przegląd, za tydzień OC a ja jestem spłukany.

A wypłata po pierwszym dopiero ;( :wallbash::mysli:

Opublikowano

Pucek to Ty jeszcze nie miałeś okazji wyjejździć mi nawet 1 litra 98 i ostatnio się nawet nie przyznałeś - ok - następnym razem będziesz pierwszy :decayed:

Opublikowano

Dasz Rade pietrra :):) [br]Dopisany: 13 Październik 2008, 10:02_________________________________________________

Pucek to Ty jeszcze nie miałeś okazji wyjejździć mi nawet 1 litra 98 i ostatnio się nawet nie przyznałeś - ok - następnym razem będziesz pierwszy :decayed:

A ja tez bede mogl sprawdzic nowa turbinke czy szybciej wchodzi na oborty :P

Opublikowano

hehehh Miron, nie będzie okazji bo od teraz spociki na Forum mamy więc tam nie będe go do 6 tyś obr. ciągnął :naughty:

M@rk hehehhehh Ty mistrzu spalonych hamulców, mało Ci wydatków żeby Mironowi wymieniać tarcze i klocki na nowe? :polew:

no widzisz Pittera...znów flaszka, bo to ja i Pelex udzieliliśmy Ci rady :naughty:

Pelex dałeś rady dojechać do pracy na czas? :naughty: bo jak odjeżdzałem to miałeś całe 5 minut :>

Opublikowano

witam ekipe gliwic :hi:

może bedziemy miec zaszczyt was gościć u nas póki pogoda dopisuje przypominam że my sie spotykamy środa 18-ta parking auchan B-B :notworthy:

Opublikowano

hehehh Miron, nie będzie okazji bo od teraz spociki na Forum mamy więc tam nie będe go do 6 tyś obr. ciągnął :naughty:

M@rk hehehhehh Ty mistrzu spalonych hamulców, mało Ci wydatków żeby Mironowi wymieniać tarcze i klocki na nowe? :polew:

no widzisz Pittera...znów flaszka, bo to ja i Pelex udzieliliśmy Ci rady :naughty:

Pelex dałeś rady dojechać do pracy na czas? :naughty: bo jak odjeżdzałem to miałeś całe 5 minut :>

nie ma sprawy zawsze wozę pół litra bimbru w schowku

możesz zapytać M@rk'a jak nie wierzysz

ale spox nowe zaciski mają być już w środę

:good:

Opublikowano

Jasne PUCEK mój AFN :a4fan: jest taki szybki że ja nigdy się nie spóźniam :gwizdanie: no może czasami na spota sie nie uda dojechać na czas ale ogólnie daje rade.

Witamy :hi: kolege z BB oczywiście postaramy się was kiedyś odwiedzić ale powiem szczerze że środa i do tego 18 to jest raczej nie osiągalne dla większości z nas, ale nigdy nie mów nigdy :>

Opublikowano

nio to jak się przechwalamy to u mnie pod machą 101 rasowych arabów błękitnej krwi :JC_fan:

są tak narowiste że nawet hamulce nie dały rady i teraz trzeba tylne zaciski wymienić

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to nie tak że one nie dały rade, tylko poprostu nie musiały pracować przy tak słabiutkim silniczku :polew: i zapomniały co maja robić :naughty: