Majkel Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/kubelki-materialowe-szare-kratke-grzane-sedan-polift-kanapa-skladana-312591/ kuźwa wystawił i już sprzedane, że też wczoraj tego nie zauważyłem :facepalm: szkoda, bo dobra cena jak za cały komplet i w takim stanie
SebaMC Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/kubelki-materialowe-szare-kratke-grzane-sedan-polift-kanapa-skladana-312591/ kuźwa wystawił i już sprzedane, że też wczoraj tego nie zauważyłem :facepalm: szkoda, bo dobra cena jak za cały komplet i w takim stanie dokładie, do tego kolor by pasował, ale widać nie tylko ja na takie polowałe
egon47 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to zaczynamy week dzisiejszym sponsorem jest
neimaD Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Za duzo kalorii zistaje przy dżin-tonic 2 night
tomaszstn Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to zaczynamy week dzisiejszym sponsorem jest http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/df/W%C3%B3dka_Wyborowa.jpg/277px-W%C3%B3dka_Wyborowa.jpg A ja o 20.00 po moją jadę i potem winko, własnej roboty
horny devil Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 czołem Panowie ---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ---------- Najlepszego Horny!!! :drunk: ps. po tego jedziesz? Scene bekannter Audi A4 auch bekannt als Eddy2 ... Ratte ... Showcar... in in Ebenweiler | eBay Dzięki za życzenia nie tylko Mańkowi Takowy tort mnie spotkał Auto zaliczkowane w poniedziałek się okaże czy bierzemy na 100% Na spocie się nim pojawie najwcześniej za 2 tygodnie - Formalności
SebaMC Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zatem czirs U mnie sponsorem jest finka/wyborowa a później pewnie wszystko co ma %
horny devil Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Albo jeszcze nie mam kacka albo wczorajszy mix whyski i metaxy nie zrobil spustoszenia w mojej glowie:decayed:
Arturoo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Piter najlepszego na te Twoje minione urodzinki
Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Horny kiedy Ty miałeś te urodziny, nic nie wiem, nawet nic nie postawiłeś Najlepszego Stary Pryku :decayed:
SebaMC Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bry:hi: pochlali a kaca ni majo, pięknie Horny kiedy Ty miałeś te urodziny, nic nie wiem, nawet nic nie postawiłeś Najlepszego Stary Pryku :decayed: No ja tak się właśnie zastanawiam czy co postawił...ta dzisiejsza młodzież... Ogarnia ktoś kolory tapicerek w be pińć? chodzi mi o to czy te kubełki spasują kolorystycznie z moją tylną kanapą, czy odcienie są różne bo na forum gościu sprzedaje same przednie kubełki i jakby spasowały kolorystycznie to może bym je szarpnął
horny devil Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja ma takie mozesz se porownac. Urodziny mialem wczoraj. A co do postawienia nie bylo okazji
Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Seba, ja też dokupiłem tylko przód do moich tylnych foteli Z tego co wiem to na bank były te szare i typowo niebieskie (_ujowe)
SebaMC Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja ma takie mozesz se porownac. Urodziny mialem wczoraj. A co do postawienia nie bylo okazji A ty masz też z el. lędźwiami do polifta? jak tak to porównamy, jak spasuje kolor to może je łyknę, szkoda tylko, że nie grzane Seba, ja też dokupiłem tylko przód do moich tylnych foteli Z tego co wiem to na bank były te szare i typowo niebieskie (_ujowe) tak mi się właśnie wydawało, ale wolałem się upewnić
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 Horny - pochwal się przynajmniej marką i modelem Komu jak komu ale najbliższej rodzinie się nie pochwalisz ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- Czescwysłane z GT-18190N
Rekomendowane odpowiedzi