Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Widze spot mega udany ... dobrze ze nie wpadłem bo to wkoncu byl uroczysty dzien dla Artura to po co go psuć mu mialem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- A teraz psssyyyt po robocie zdrowie różowego pedalstwa :D:D:D:thumbup:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mirona to mijaliśmy na Knurkowie, chyba jeszcze na działce wosk nakładał Dzięki za spocika, jak zawsze baaaaaaardzo wesoło, niektórzy nieco dziabnęli... Wesoło musi być E tam dziabnęli zaraz zmoczyli usta ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- Widze spot mega udany ... dobrze ze nie wpadłem bo to wkoncu byl uroczysty dzien dla Artura to po co go psuć mu mialem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- A teraz psssyyyt po robocie zdrowie różowego pedalstwa :D:D:D:thumbup: Zbok jeden
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mirona to mijaliśmy na Knurkowie, chyba jeszcze na działce wosk nakładał Dzięki za spocika, jak zawsze baaaaaaardzo wesoło, niektórzy nieco dziabnęli... Wesoło musi być E tam dziabnęli zaraz zmoczyli usta ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- Widze spot mega udany ... dobrze ze nie wpadłem bo to wkoncu byl uroczysty dzien dla Artura to po co go psuć mu mialem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- A teraz psssyyyt po robocie zdrowie różowego pedalstwa :D:D:D:thumbup: Zbok jeden Te Diman .... to nie ja jestem różowy ...
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mirona to mijaliśmy na Knurkowie, chyba jeszcze na działce wosk nakładał Dzięki za spocika, jak zawsze baaaaaaardzo wesoło, niektórzy nieco dziabnęli... Wesoło musi być E tam dziabnęli zaraz zmoczyli usta ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- Widze spot mega udany ... dobrze ze nie wpadłem bo to wkoncu byl uroczysty dzien dla Artura to po co go psuć mu mialem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- A teraz psssyyyt po robocie zdrowie różowego pedalstwa :D:D:D:thumbup: Zbok jeden Te Diman .... to nie ja jestem różowy ... młody mam się wrócić ???? i nie będzie hi hi ....ha ha znam jednego wi aj pi 'pa ....to Ci kropa podrzuci PS. ale hajcung w tym be sześ był ustawfiony na zfaj unt zfancig st C dobrze ,że miałem schłodzone coś w lodufce to ochłonę
diman Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mirona to mijaliśmy na Knurkowie, chyba jeszcze na działce wosk nakładał Dzięki za spocika, jak zawsze baaaaaaardzo wesoło, niektórzy nieco dziabnęli... Wesoło musi być E tam dziabnęli zaraz zmoczyli usta ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ---------- Widze spot mega udany ... dobrze ze nie wpadłem bo to wkoncu byl uroczysty dzien dla Artura to po co go psuć mu mialem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- A teraz psssyyyt po robocie zdrowie różowego pedalstwa :D:D:D:thumbup: Zbok jeden Te Diman .... to nie ja jestem różowy ... To nie kolor gejem wieje więc pilnuj się
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 szkoda że mnie nie było, łyknąłbym też co nieco Ty nie mozesz bo autem jestes:decayed: Zawsze na piechotę mógłbym iść, daleko nie mam spod kebaba
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 było wpaść Ta, w pracy jestem od 18.00 ---------- Post dopisany at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- Ale w poniedziałek wypiję za ten Twój kolorek
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 no dziś wyszedł spontan Takie są najlepsze
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 tak wogóle to podziękowania dla Ryśka i Damiana za transport....pierwszy raz w karierze smerf miał wolne od wy:kox:padu na SG
neimaD Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 tak wogóle to podziękowania dla Ryśka i Damiana za transport....pierwszy raz w karierze smerf miał wolne od wy:kox:padu na SG Polecam się na next time Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi