krolu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 apropo off topicu: http://citysmile.pl/nowosci/361-wypadek-pocigu-ktory-przewozil-106-nowych-porsche.html
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Panowie macie tu link tylko przygotujcie chusteczki bo aż żal i płakać się chce ;( http://halbot.haluze.sk/?id=4708 Tu masz linka z forum to jest to o czym mówiłem na ostatnim spocie jakbyś był to byś wiedział :gwizdanie: http://www.joemonster.org/art/10654/Miejsce_w_ktorym_wyladowalo_UFO
sparki Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 krolu to teraz sie musisz na forum focusa przenieść i poczytać co ten koleś teraz o tobie pisze
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 krolu to teraz sie musisz na forum focusa przenieść i poczytać co ten koleś teraz o tobie pisze Pewnie pisze, że też chce Audi
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Panowie macie tu link tylko przygotujcie chusteczki bo aż żal i płakać się chce ;( http://halbot.haluze.sk/?id=4708 coś mam przeczucie że bedą przeceny [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 12:59_________________________________________________krolu rozumiem że zaproponowałeś kolesiowi nie wzywanie policji i naprawę audi na swój koszt pod warunkiem naklejenia na focusa naszych klubowych naklejek , magnesów i ramek
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 chciałbym żeby mi też ktoś w dupsko wjechał:/:/:/ poraz drugi w tym roku...źle zaczynam ten rok, jechałem z Kobietą, ona chciała naśladować Pelexa, tyle że szklanka na zakręcie i szliśmy PRAWIE JAK PELEX...i cóż, 3 metry niżej się zatrzymaliśmy, czytaj. NA ŁĄCE, szkody...nie ma co pisać bo serce mi się kroi...moge zapomnieć o gwincie ;( a na dodatek szybko mnie na spocie nie zobaczycie bo leże w domu chory, za tydzień mam na noc, potem na drugą...a dopiero potem na rano...o ile auto będzie zrobione poprostu pech pech i jeszcze raz pech...ale jak by nie było MOJE AUDI JEST BEZWYPADKOWE :gwizdanie:
piterra Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 chciałbym żeby mi też ktoś w dupsko wjechał:/:/:/ poraz drugi w tym roku...źle zaczynam ten rok, jechałem z Kobietą, ona chciała naśladować Pelexa, tyle że szklanka na zakręcie i szliśmy PRAWIE JAK PELEX...i cóż, 3 metry niżej się zatrzymaliśmy, czytaj. NA ŁĄCE, szkody...nie ma co pisać bo serce mi się kroi...moge zapomnieć o gwincie ;( a na dodatek szybko mnie na spocie nie zobaczycie bo leże w domu chory, za tydzień mam na noc, potem na drugą...a dopiero potem na rano...o ile auto będzie zrobione poprostu pech pech i jeszcze raz pech...ale jak by nie było MOJE AUDI JEST BEZWYPADKOWE :gwizdanie: siemka widzisz tak to jest jak się baby słucha aż oddycham z ulgą że moja żona nie ma prawka [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 19:58_________________________________________________Czyli "PRAWIE" jak Pelex
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 no niestety, tak to jest jak kobiecie da się auto:/ fatum i tyle... apropo kolegi [email protected] widziałem to przeszedł na "drugą strone ciemności" czyli jest na xero naszego forum, no i udziela się i udziela ps. walcze w pracy o umowe na czas nieokreślony :)trzymać kciuki!!!
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 ps. walcze w pracy o umowe na czas nieokreślony :)trzymać kciuki!!! Walcz !!
piterra Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ps. walcze w pracy o umowe na czas nieokreślony :)trzymać kciuki!!! trzymamy kciuki ale taki szfarny synek jak TY to pewnie nie będzie miał problemów żeby umowę na stałe dostać tak że nie martw się na zapas będzie tak jak chcesz
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Pucek powiedz szefowi że musisz mieć umowę na stałe bo nie chcą Ci dać kredytu - a musisz koniecznie go dostać [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 08:49_________________________________________________i powiedz mu że go przewieziesz
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 buhahhahahhaah do mojego szefa to nikt wejść nie może, nawet go nigdy nie widziałem ale jak każdy wie, krysys w Jastrzębskiej Spółce Węglowej ostro daje po d*pie:/ na 70 % wiem że dostane ale na stówke dowiem się koło 10/11 lutego bo właśnie wtedy mam koniec... no a dzisiaj dostarczyłem prośbe o przedłużenie Piterra ale pojechałeś :polew: to pora klepać Panowie mojego pazdziocha w tym Vag nie pomoże
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Pucek spokojnie na pewno dostaniesz Ps. to kto się melduje na jutro na spocik :?: :?:
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 nie wiem jak jutro mam zajęcia, postaram się być
ROMI666 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 sluchajcie w audi a4 b7 odbywa sie akcja serwisowa na koszt audi...musicie sprawdzic sobie czy po nr vin czy dotyczy tez Was!! akcja wymienia przewod prawdopodobnie od turbiny
Guregoru Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 sluchajcie w audi a4 b7 odbywa sie akcja serwisowa na koszt audi...musicie sprawdzic sobie czy po nr vin czy dotyczy tez Was!! akcja wymienia przewod prawdopodobnie od turbiny Dobrze sprawdze sobie Kolega lepiej powie czemu się na spocikach nie pokazuje co
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kolega lepiej powie czemu się na spocikach nie pokazuje co Bo kolega do nas dopiero 25 stycznia ( ostatnia niedziela ) do nas dołaczył panie Guregoru Romi666 - dzięki za info ( już coś słyszeliśmy ) zapraszamy na zlociki a co do mojej osoby nie wiem jak to jutro będzie
czester Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kurde to jade jutro do ASO wymienic ten wezyk, na wszelki wypadek jak by sie miala moja niunia rozsypac w drodze na spota, tylko nie wiem czy moj model lapie sie juz na ta wymiane, a jesli tak czy to czy nie wyjade np z niedzialajacymi szybami i lusterkami Mam nadzieje ze sie chlopaki wyrobia do tej 18 jutro, wiec do zobaczenia.
krolu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 sluchajcie w audi a4 b7 odbywa sie akcja serwisowa na koszt audi...musicie sprawdzic sobie czy po nr vin czy dotyczy tez Was!! akcja wymienia przewod prawdopodobnie od turbiny a gdzie to sprawdzić?
Rekomendowane odpowiedzi