MAJKI Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 własnie że nie mam, odrazu mi to podpadło bo tam gdzie ma być guzik od esp nie ma guzika, więc myślałem że jest esp ale bez możliwości wyłączenia, a tak wczoraj patrzyłem po bezpiecznikach, no i leciałem po pustych miejscach, okazało się że w ogóle nie mam ESP, czyli dla mnie bardzo dobrze czyli jednak był po dzwonie Mirek nie denerwuj Pucka za długo szukał tego jedynego...
kris_kilt Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Siemka własnie że nie mam, odrazu mi to podpadło bo tam gdzie ma być guzik od esp nie ma guzika, więc myślałem że jest esp ale bez możliwości wyłączenia, a tak wczoraj patrzyłem po bezpiecznikach, no i leciałem po pustych miejscach, okazało się że w ogóle nie mam ESP, czyli dla mnie bardzo dobrze czyli jednak był po dzwonie
krolu Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 ja mam zajęcia do 18... wiec może być na 17 będzie powodu by zwiać po przerwie
czester Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Krolu gdyby nie spoty to bys w ogole na wyklad nie przyjezdzal, takze polowa w zupelnosci wystarczy :>
krolu Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Krolu gdyby nie spoty to bys w ogole na wyklad nie przyjezdzal, takze polowa w zupelnosci wystarczy :> prawda widać ze chłopak z politechniki
czester Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Krolu gdyby nie spoty to bys w ogole na wyklad nie przyjezdzal, takze polowa w zupelnosci wystarczy :> prawda widać ze chłopak z politechniki :decayed: P.s. Zdalem ta terme jednak
krolu Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Krolu gdyby nie spoty to bys w ogole na wyklad nie przyjezdzal, takze polowa w zupelnosci wystarczy :> prawda widać ze chłopak z politechniki :decayed: P.s. Zdalem ta terme jednak Gratulacje
gregory Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Cos Guru znikł... czyżby znów się witał???? Wy myślicie że tylko ja mam takie statystyki popatrzcie sobie na kilka statystyk "wpływowych" ludzi na ty forum :gwizdanie: także jak oni mi mogą dać za to degradację Guru do tej pory cię poważałem, ale już u mnie przepadłeś no dobra Miron, ale jak spadnie śnieg to co? nie lepiej być godzinę wcześniej? tak to przyjedzie się na 18.00 a o 22:00 trzeba jechać bo jest ślizgawica bueheheheheheh, powiedział ten co ma QUATTRO
Guregoru Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Cos Guru znikł... czyżby znów się witał???? Wy myślicie że tylko ja mam takie statystyki popatrzcie sobie na kilka statystyk "wpływowych" ludzi na ty forum :gwizdanie: także jak oni mi mogą dać za to degradację Guru do tej pory cię poważałem, ale już u mnie przepadłeś
czester Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Czesc guru Greor pucek poprostu wie, ze predzej czy pozniej wyladuje w rowie, wiec ogranicza ryzyko do minimium :>
Pucek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Ty mistrzu się nie śmiej tylko wrzucaj mi tam do koszyka te potrzebne gumki wiesz co, Ty to masz zemna przej*bane Czester...daj mi lepiej ten zderzak z eSy bo w tą zimę go zniszczysz :>
Guregoru Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Witaj Adam Tak tym bardziej że się dowiedział że nie ESP :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:21_________________________________________________ Ty mistrzu się nie śmiej tylko wrzucaj mi tam do koszyka te potrzebne gumki wiesz co, Ty to masz zemna przej*bane Ty go zostaw bo on już z tego przepracowania zdejmuje kołpaki innym
Pucek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 hehheh Guru, a Ty też u mnie sobie nagrabiłeś za to musisz mi załatwić Viste na jutro na płycie bo Król jest jakoś zły chyba na mnie
Guregoru Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 hehheh Guru, a Ty też u mnie sobie nagrabiłeś A ja za co ;(
czester Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Cos Guru znikł... czyżby znów się witał???? Wy myślicie że tylko ja mam takie statystyki popatrzcie sobie na kilka statystyk "wpływowych" ludzi na ty forum :gwizdanie: także jak oni mi mogą dać za to degradację Guru do tej pory cię poważałem, ale już u mnie przepadłeś Guru twoje ostatnie posty nic nie wnosza, nawet w takim dziale jak nasz Pucek jak bede sprzedawal auto, to moze i sie zamienie z toba za jakas olpata
Guregoru Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Guru twoje ostatnie posty nic nie wnosza, nawet w takim dziale jak nasz A ten wnosi: Masz wje*ane :polew:
Pucek Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 hehhehe niż Ty go sprzedaż to ja będę rezał już K04 a i nie masz halogenów Guru, bo posądziłeś mnie o nabijanie postów na technicznym, pamiętasz? :> Guru, jak Ty uwielbiasz jeb*ć ludzi
czester Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 :polew: albo ci juz pisac nie chce i tylko klikasz ta myszka [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 20:27_________________________________________________ hehhehe niż Ty go sprzedaż to ja będę rezał już K04 a i nie masz halogenów Guru, bo posądziłeś mnie o nabijanie postów na technicznym, pamiętasz? :> Guru, jak Ty uwielbiasz jeb*ć ludzi Nie wiem kiedy sprzedam :gwizdanie:, ale halogeny mam nawet ze spryskami
Rekomendowane odpowiedzi