Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podpowiedzcie co mam z tą maską robi malować, czekać?

:vaglogi: :gwizdanie: :decayed::polew: :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kufa kufa kufa, ja dziś w zamieci śnieżnej na zakręcie pojechałem prosto i uderzyłem w poręcz o sklepu;/ nic mi się nie stało mam tylko lekkie wgnieceni i pękniecie lakieru na górnym końcu maski i lekko pęknięty grill;/ podpowiedzcie co mam z tą maską robi malować, czekać? jutro wrzucę fotkę ;//

ostatnio nietypowe przetłoczenia maski są w modzie nic sie nie martw vaga podepniemy i bedzie git majonez

Tak myslalem, ze to jakas czerwona klubowa audiczka mnie sciga i wyprzedza na przejsciu, ale niestety nie poznalem w lusterku :> tylko jakis zlom jechal miedzy nami...

P.S. w sumie to delikatnie jechalem bo mialem juz ujemna rezerwe, ale jeszcze rade daje ten stary pazdzioch :hi:

wyprzedzał przecież tam jest ograniczenie do 40 :decayed:

Opublikowano

siemka

powinienem być na splocie na 99%

wiem że wszyscy lubicie bajki

więc małe przypomnienie pewnej radzieckiej dobranocki

haha http://halbot.haluze.sk/?id=4760

Opublikowano

Mam już wóz zastępczy niestety w strasznym stanie technicznym i na letnich oponach - strach w oczach normalnie

nic się nie martw - pogoda akurat na letnie :decayed:

Ja co do piątku to jeszcze nie wiem - bo mogę być ( piatek-niedziela) w górach akurat - trzeba troche Quattro sie pobawić :naughty:

Opublikowano

bo mogę być ( piatek-niedziela) w górach akurat - trzeba troche Quattro sie pobawić :naughty:

No co ty Prezes asfalt masz w Knurowie pozwijany żeby nie zamókł czy tam u was śnieg nie padał :?: :shocked::naughty::polew: Mało ci śniegu :?: :decayed:

Opublikowano

śniegu pod dostatkiem tyle że w takich warunkach to moja corsa daje radę - śnieg jest - teraz jeszcze tylko troche podjazdów trzeba znaleść - a tam gdzie mój kuzyn ma dom ( Istebna - za Wisłą ) jest więcej górek niż płaskiego asfaltu.Tam np. od soboty policja nie wpuszcza jeżeli ktoś nie posiada łańcuchów - czyli warunki w sam raz na Q :naughty:

Opublikowano

Wyczynowiec :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

dotarłem ale nie bez niespodzianek :kox:

miałem po drodze niezły exstrim na śniegu , pierwszy raz widziałem kompletnie białą autostradę :shocked: :shocked: w niemczech i ani jednego pługu :shocked:

z 3 godzin zapasu zostało mi 10 min :cool1:

ale dałem rade jak by nie tempomat to nie wiem :good:

Opublikowano

ważne że dotarłeś w całości :wink4:

Opublikowano

kurka już nie lubie tej zimy wczoraj przeskoczyły mi wycieraczki i sie zatrzymywały w połowie szyby, dzisiaj zamarznięte biegi aż strach sie bać co przyniesie jutrzejszy dzień :wallbash:

Opublikowano

Jutrzejszy dzień przyniesie spocik to nie masz co się bać :wink4::kox:

Kto się melduję :?:

Opublikowano

To zrób tak żeby nie strajkował :naughty::kox:

Opublikowano

u mnie jeszcze nic nie wiadomo

jutro o tej godzinie już będę wiedział :wink4:

Opublikowano

16:00 - 17:30 Technologie Maszyn Energetycznych wyk A-256 Jarosław Dziuba

17:45 - 19:15 Podstawy Konstrukcji Maszyn wyk A-426 dr inz. Wojciech Kosman

19:30 - 21:00 Podstawy Konstrukcji Maszyn proj

plan na piatek jaka lipa ;/ może wpadnę na chwile między jakimiś zajęciami

Opublikowano

Krolu przypomnij mi na czym i co ty studiujesz ? Juz Ci mowie ze wyklad z PKM-u mozesz olac. Jak nie masz z prof. Gendarzem to lajt, z reszta i tak na jego wyklady tez nie chodzilem :tongue4:

Ja oczywiscie tez bede :>

Opublikowano

będe...

tak długo mnie nie było, że niewiem czy trafie :polew:

a właśnie! musze wkońcu tą antene podłączyć :gwizdanie:

Opublikowano

Ja niestety nie wiem :mysli: ale jak to mówią nigdy nie mów nigdy :naughty: mam jeszcze mojego złoma ale w poniedziałek go chyba zawiozę na mały remoncik :>

Opublikowano

No w poniedziałek proszę bardzo :kox: ale spocik jest jutro czytaj piątek :rolleyes: to gdzie tam jeszcze poniedziałek :evil:

Opublikowano

Krolu przypomnij mi na czym i co ty studiujesz ? Juz Ci mowie ze wyklad z PKM-u mozesz olac. Jak nie masz z prof. Gendarzem to lajt, z reszta i tak na jego wyklady tez nie chodzilem :tongue4:

Ja oczywiscie tez bede :>

Energetykę na ISIE, no urwę się z wykładu i wrócę na projekt:P