Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie wyniki z prostki? Panowie meldować zaraz chodzi o klase 200+ żałuje że nie dałem rady zostać bo tak chciałem polatać ;(

Krolu wszystkich objechal :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry: z rana dzisiaj rezanko xenonow i bedzie wkoncu kompletny wozek :wink4:
Opublikowano
jakie wyniki z prostki? Panowie meldować zaraz chodzi o klase 200+

ta klasa byla najbardziej oblegana wiec ciezko bylo zapamietac wyniki :>

a tak powaznie to B7 vs. B6 byl chyba remis porownujac kilka startow

B5 1.8 T oska vs. B5 1.8 TQ - pierwszy bieg wygralo Q, drugi ośka, a trzeci idealny remis (jesli dobrze pamietam)

Opublikowano

Siema ludzie:) Wczoraj bylo naprawde super czesciej mozna robic takie wypady :naughty: Dzis bylem u kuzyna mechanika i sie okazalo ze wszytkie poduszki mam dobre i pod skrzynia i pod silnikiem:) Jedynie wyrobil mi sie taki gwint w lapie pod skrzynia i dlatego silnik mi tak latal :gwizdanie:

Opublikowano

7nVa0.jpg

pquvi.jpg

_elg0.jpg

przesyłamy kilka fotek z prac, teraz składanie i oficjalne foty :kox:

Opublikowano

Ja już po skończonej robocie kąt wtrysków 50-53 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Dzieki Piterra :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Panowie wrzućcie foty "rozgrzanej" turbiny :decayed:

Wczorajszy spot super, co nie ktorzy nawet się kulturalnie zachowywali :decayed: :decayed:

Ściganko super

a i Pelex nie byłeś wczoraj czasem na imprezie z okazji 100-lecia VATENFALL-u ?? :mysli: :mysli:

Opublikowano

7nVa0.jpg

pquvi.jpg

_elg0.jpg

przesyłamy kilka fotek z prac, teraz składanie i oficjalne foty :kox:

Hehe ciężka widze ta praca :polew: też bym podniósł jakies szkło :drinks: dla rozgrzania bo dawno nic nie piłem :kwasny:

Opublikowano

Egon - h u j n i a :decayed:

to pisał Pucek :>[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 15:26_________________________________________________Diman - wiocha :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

widziałem kilka b5 na tych lampach i lipnie to wygląda, ale raz widziałem w takim kolorze jak ma A-rek(no może ciut ciemnieszym, też avant i wyglądały ok ale to tylko raz taka widziałem......

a może to było B8 :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 16:31_________________________________________________nie pasują te lempy, ale rzecz gustu

Opublikowano

:hi:

jak dobije do 1.3 bara to masz gwarantowany pojazd moja

trzymam Cię za słowo :wink4: - fajnie że udało Wam się wpaść :good:

ogólnie myślę impreza bardzo nam sie udała, całościowo w sumie wczorajszy zlot był urozmaicony ( dużo furek, przymiarka felunku, przejazd, koryto, ściganko i.t.d. )

Piterra - :notworthy::good: za męskie podjęcie dezycji i rezerwacje lokalu

Jedyny niedosyt mam do ściganka - ta mgła była troche upierdliwa ( i dla ścigającch i oglądających ) :disgust:

cała reszta :good:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 19:02_________________________________________________Gregor a Ty już lepiej żadnej fury nie diagnozuj bo wszyscy zaczną rowerami na zloty wpadać :decayed:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 19:04_________________________________________________ze strachu że pojadą furą i już nią nie wrócą :naughty:

Opublikowano

"o k**wa, check oil - zgaś jak najszybciej"

"dobra, zjedz na pobocze i wyciagnij trojkat" miezdzą :decayed:

Opublikowano

hehehe :>

Opublikowano

Gregor a Ty już lepiej żadnej fury nie diagnozuj bo wszyscy zaczną rowerami na zloty wpadać :decayed:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 19:04_________________________________________________ze strachu że pojadą furą i już nią nie wrócą :naughty:

Nie rozumiem :embarrassed: Co ja zaś narobiłem i komu :tongue4:

Apropo wczorajszego spota, było :kox: mega fajnie. Jadło konkretne i na strefie też był ubaw. Tylko ta Puckowa fura.... :confused4: No ale Pucek butował ją jak jakieś EVO a trzeba pamiętać jednak, że to Audi. Pucek opamiętaj się czasem. Można butować, ale trzeba pamiętać że to tylko maszyna która też ma czasem dość. Ogólnie było :good: Trzeba tylko ogarnąć olej u Pucka.[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 20:26_________________________________________________No i apropo dzisiejszego rezanka to chłopaki zabrali mi cały dzień, ale mam nadzieję że Damian będzie zadowolony. w sumie to ja tylko Vag-owałem i wsparcie techniczne dawałem, głównym wykonawcom był Pucek no i Dimek praktykant :naughty:

Opublikowano

Gregor vagował, Pucek rezał Diman polewał :decayed:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 20:38_________________________________________________

hejka....widze ze sobie kreseczki robicie na spotach ???... musze kiedys wpasc :)

dawno miałeś wpaść - jak było ciepło, jasno i sucho :)

wpadaj, wpadaj - zapraszamy