gregory Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Guregoru kase trzeba wpłacić od razu? Nie umiałem tam doczytać jak to jest, bo przy niektórych pisze że "wpłacili zaliczkę" , a u niektórych że "wpłacili za zlot" Jakbyś mi mogł to wyklarować. Bo niby do jutra można się meldować na zlota.
Guregoru Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Wpłacaj od razu 250 zł za cały zlot i masz spokój
miron78 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Co wy chcecie od mojej zebry :?: paski nie równe bo to specjalna rasa Z innej beczki, kto wybiera się na spot ogólnopolski?? Bo ja bym się wybrał. Widziałem na liście Mirona, Guuregoru, może i ja Gregory Napiszcie, czy na pewno jedziecie i jak będzie to wyglądało? Jedziecie konwojem ze Śląska tam? Miron byłaby okazja sobie poszaleć Choć ty z dzieciakiem, ale jak masz już dobry fotelik...... Jedzie jeszcze Czester od nas (i mam nadzieję Rajmund) ale na Mirona nie patrz bo kolega jedzie wcześniej a my wyjeżdżamy dopiero w piątek I ty się głupio nie zastanawiaj bo jeszcze od myślenia cię głowa rozboli tylko zapisuj się na zlot dokładnie - jak masz możliwosć to zapisuj się czym rędzej a tymbardziej jak jeszcze na takiej imprezie nie byłeś - wrażenia i atmosfera nie do opisania - czester , guregoru i ja lecimy na 100% tyle że ja troszke wcześniej - w piątek napewno pojedzie niemały konwój od katowic więc sama jazda już będzie nie małą atrakcją [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 22:38_________________________________________________A tak ogólnie to dzięki za kolejnego odjechanego zlota Pelex - :notworthy: dzięki za browar - prawdziwy urodzinowy zlot - 100% stałych bywalców a to się często nie zdarza - w sumie 10 autek i niech to już zawsze będzie minimum. Gregory wiadomo że masz kawałek i jak przyjechać to na dłużej - wpadaj kiedy tylko Ci pasuje [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 22:42_________________________________________________ Pucek w drodze do domu silnik mi gasł na każdym skrzyżowaniu potem zapalał, coś poszarpywało, pozgrzytało pierdykło z rury i bez problemu dojechałem - ale to naprawdę nic poważnego - dogadamy się :polew: do następnego zlotu już nie powinno nic śmierdzieć w aucie
Pucek Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 hehhehe od razu tak pomyślałem że to Ty byłeś M@rk... nie no tam miałem dopiero dwójke, potem trójka ale po zimowych excesach jakoś mam obawy więc wolałem hamować, ale Ty jesteś mega szaleniec więc mogłeś poszaleć pozatym miałem cykora bo PELEX PRZYWIÓZŁ PIWKA na SPOTA no i jak by mnie niebiescy capnęli to było by tłumaczenie... :gwizdanie: a Ty M@rk może wpadnij bo mamy do pogadania... o oponkach i takich tam więc się nie bój PREZES ale dałeś ciała...moja B5 lepiej pali i to za pierwszym niż Twoja B6...obciach nooo Pelex też daje dupska i nie chce zakładać lansu czyli woli jeździć jeepem a nie szorować podwoziem jak zawsze Elyta dała rade, Piterra, ale żeś zaszalał na ręcznym teraz upalasz tył? pewnie na przodzie nie ma czego :polew: te 101 dzikich koni robią swoje :gwizdanie: VAG RULEZ
krolu Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 hehe, zlot udany i dostałem od Prezesa klubową naklejkę od teraz czuję się dumnym klubowiczem Powrót do domu był również niezłą atrakcją, skoda favorit przejeżdżająca na czerwony przed moja maska i szarżujący Pelex swoim dzipem kurcze moja 75-tka nie daje rady przy twojej 110, biegami mieszałem jak szalony, obroty jak w benzyniaku a i tak mi spokojnie odjeżdżałeś , choć zasłona dymna się pojawiała, ale czarny dym to zdrowy dym :polew: :polew:
gregory Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Pucek w drodze do domu silnik mi gasł na każdym skrzyżowaniu potem zapalał, coś poszarpywało, pozgrzytało pierdykło z rury i bez problemu dojechałem - ale to naprawdę nic poważnego - dogadamy się :polew: do następnego zlotu już nie powinno nic śmierdzieć w aucie To ja potraktowałem twoją furkę z czułością chyba, skoro po mojej jeździe nie miałeś żadnych f*ck-upów. Właśnie zapisałem się na zlota w Bukowinie
miron78 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 Gregory - impreza nam się KOX szykuje - ugaduj się z naszymi i lećcie razem
sparki Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 spocik był bardzo udany i dostałem nalepkęod prezesa Pelex dzięki za bro tak wogóle jak sie zrobi cieplej to musimy coś takiego powtórzyć tylko w jakimś ładnym plenerze i załatwić to tak zeby na jednym sie nie musiało skończyć :gwizdanie: Czester tobie dzięki za vaga dzięki niemu wiem że nic nie wiem pucek a to ty dlatego sie zatrzymałeś na tym przystanku bo kolege M@rka wypatrzyłeś bo już myślałem ze coś sie stało ??
miron78 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 hehe, zlot udany i dostałem od Prezesa klubową naklejkę od teraz czuję się dumnym klubowiczem Powrót do domu był również niezłą atrakcją, skoda favorit przejeżdżająca na czerwony przed moja maska i szarżujący Pelex swoim dzipem kurcze moja 75-tka nie daje rady przy twojej 110, biegami mieszałem jak szalony, obroty jak w benzyniaku a i tak mi spokojnie odjeżdżałeś , choć zasłona dymna się pojawiała, ale czarny dym to zdrowy dym :polew: :polew: Krolu tylko tą naklejke masz na auto przkleić a nie na kurtke żeby się jutro w Kościele lansować a co do podniesienia mocy Twojej furki poczytaj na forum - napewno jest dużo wiedzy na ten temat
mirek31071977 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 A ja to zawsze mam pod górkę Miałem być moim pędziwiatrem to mi akurat cewka pierdyknęła.Tyle dobrze,że zaraz po wyjeździe spod domu.To już 3 odkąd ją mam.No ale w Felicji to standard Jutro muszę kupić i wstawić nową.Ale co tam Fela ważne,że a4 ma się dobrze pod opieką żonki :gwizdanie: O i zacząłem 111 stronę Też piękna liczba
MAJKI Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Ta a Pelex zaginął ze swoimi 2 browarami bo nic sie nie odzywa, pewnie siedzi, pije i ogląda 39 i pół przed TV i sciaga dla Prezesa wszystkie zaległe odcinnki :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Ta a Pelex zaginął ze swoimi 2 browarami bo nic sie nie odzywa, pewnie siedzi, pije i ogląda 39 i pół przed TV i sciaga dla Prezesa wszystkie zaległe odcinnki :gwizdanie: :polew:
Pelex Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Jestem jestem proszę bardzo ważne że smakowało spot jak najbardziej udany ( a kiedy nie był ) a furka musi dymić na czarno bo jak by tak nie było to najprawdopodobniej Czester podczas ostatniego podpięcia wszech mocnego VAG-a zrobił mi benzyniaka
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Oj smakowało jeszcze raz dzięki ale szczerze to tak tylko zarzuciłem z tą 100 stronką [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 09:37_________________________________________________Gratulacje Gregory jednak się zdecydowałeś jechać na ogólnopolski
M@rk Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 jeżeli chodzi o piątki to ja raczej będzie ciężko biorąc pod uwagę ze raz kończę robotę o 19:30 a kolejny piątek szkoła i tak cały czas Pucek ja tez odrazu dałem na dwójkę bo wiedziałem ze jak tylko zobaczysz troszeczkę więcej miejsca to zaraz będziesz naciskał pedał gazu i się nie pomyliłem :evil: i byłem przygotowany Panowie tak coś i mogę już mieć do końca życia : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7972120
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Miron widziałeś w ankiecie pt. "co pijemy" na zlotach ogólnopolskich ostatnią pozycję :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: (kto czytał wątek o nazewnictwie modeli to załapie)
czester Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Na wstepie podziekowania dla Pelex za dobrego browarka :> Gurecostam nie gadaj ze Ci smakowalo bo nie piles na zlociku, mowiles ze gdzies jedziesz, ale o 21 byles no forum wiec cos tu krecisz :> moze Ty abstynent jestes ale dzieki za rzepy pod radyjko. Gregory fajnie, ze jedziesz na zlocika :> coraz wieksza ekipka sie szykuje. Co do vagowania to same dobre rzeczy sie dzieja
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Gurecostam nie gadaj ze Ci smakowalo bo nie piles na zlociku, mowiles ze gdzies jedziesz, ale o 21 byles no forum wiec cos tu krecisz :> moze Ty abstynent jestes Pojechałem do chaty napisałem posta i pojechałem do Śiemianowic a jaki ze mnie abstynent to zobaczysz na ogólnopolskim
M@rk Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 widze ze kazdy podpuszcza kazdego przed zlotem hehe
czester Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Gurecostam nie gadaj ze Ci smakowalo bo nie piles na zlociku, mowiles ze gdzies jedziesz, ale o 21 byles no forum wiec cos tu krecisz :> moze Ty abstynent jestes Pojechałem do chaty napisałem posta i pojechałem do Śiemianowic a jaki ze mnie abstynent to zobaczysz na ogólnopolskim No ja mam nadzieje bo ze mna lekko nie ma
Rekomendowane odpowiedzi