piterra Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 jaaaaaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale obciachhhhhhhhhh KOMPROMITACJA ojoj MIRON :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Guru czytałeś ten temacik http://www.a4-klub.pl/smf/malopolska_piatkowy_wyjazd_do_bukowinyo_ktorej_wyjezdzamy-t70853.0.html;topicseen Już się udzielam :>[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 18:56_________________________________________________Ps. Czester i Gregory jak się nic nie zmieni to w piatek proponuję wyjazd o 8 rano wyskoczylibyśmy na A4 z rybnickiej[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 20:17_________________________________________________Dobra mała zmiana planów większa część ekipy będzie mniej więcej na A4 wpadać koło katowic o godzinie koło 7 rano co wy na to dołączamy się do nich :?: [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 20:46_________________________________________________I wogóle to pisać coś bo już 4 posta sam do siebie piszę
Pelex Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 A linkę holownicza macie bo jak Mironowi B6 zdechnie to przecież na poboczu go nie zostawicie a tak po za zlotem to żeby było śmiesznie pompa mi się rozciekła w sumie niewielki koszt około 550 -600 zeta zaczyna mnie to auto wk.....ć
M@rk Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Widzie ze Mirek twoje B6 już pomału wysprzedane 18 sprzedane odpala na popychtrzeba je komuś teraz w całości sprzedać ale Pucek jest chętny więc nie powinno być problemu z sprzedażą zawsze możesz powiedzieć że to na zdjęciach to taka zabawa była :polew: P.S Żebym Mirek nie musiał na siłce twojego paździocha pchać :P chociaż kto wie może i mogłoby się okazać że lepszy to trening niż siłownia
miron78 Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 08:09_________________________________________________no piątkowi Pany - chyba numer nam wyszedł - Ci co byli wiedzą oco chodzi
M@rk Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 08:09_________________________________________________no piątkowi Pany - chyba numer nam wyszedł - Ci co byli wiedzą oco chodzi tak trzymaj Miron pucek sie nie skapnie że to było udawane hahhaha
krolu Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 A linkę holownicza macie bo jak Mironowi B6 zdechnie to przecież na poboczu go nie zostawicie a tak po za zlotem to żeby było śmiesznie pompa mi się rozciekła w sumie niewielki koszt około 550 -600 zeta zaczyna mnie to auto wk.....ć To masz podobne odczucia jak ja... :polew: A co do piątku, to dobrze, że miałem aparat... 1. Pucek by nie uwierzył... 2. musiał bym pchać...
czester Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Pelex ty masz jakis wadliwy egzemplarz naprawde. U mnie z rzeczy ktore rozlecialy sie nie z mojej winy jest niewiele np. zacisk cieknacy, wahacze albo wiatrak klimy reszta przez moja glupote :> ale dziwne ze po wizycie u mechanika nagle Ci sie pompa rozszczelnila :gwizdanie:
gregory Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 a tak po za zlotem to żeby było śmiesznie pompa mi się rozciekła w sumie niewielki koszt około 550 -600 zeta zaczyna mnie to auto wk.....ć Dryfting..., dryfting a później pompa kaput Tak się dzieje
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 A ja się i tak zapytam dla jasności kto będzie w piątek na spocie :?:
sparki Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 A ja się i tak zapytam dla jasności kto będzie w piątek na spocie :?: a co będziesz??
Guregoru Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 A co boicie się że was zaskocze [br]Dopisany: 17 Marzec 2009, 19:03_________________________________________________Pamiętajcie że nawet jak mnie nie ma to jestem
sparki Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 wiesz w końcu to niewiele ponad 200km co to dla twojej TQ http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Tadeusza+Ko%C5%9Bciuszki&daddr=50.299689,18.684032&hl=pl&geocode=FX_n8AIdGtIyAQ%3B&mra=dme&mrcr=0&mrsp=1&sz=16&rtol=0&sll=50.301676,18.684461&sspn=0.00969,0.019312&ie=UTF8&ll=49.855693,19.368896&spn=1.251916,2.471924&z=9
Pucek Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 hheheheh taaa żarty... Miron ja nie musiałem oglądać fotek, pamiętaj że ostatnio nie chciała Ci też odpalić a ja to widziałem ale i tak sobie tak myśle, za młody na takie autko chyba jestem :gwizdanie: może czas zacząć patrzeć po sedanie? bo avant rodzinką zalatuje której niemam/nie zanosi się albo wstąpie do klubu seatowca...heheh ps padł mi dzisiaj czujnik ciśnienia oleju, zaś 49 zł w ASO zachwile będe tam stałym klientem, tylko gdyby tam pracowali mądrzejsi ludzie:/ to lece na busa bo do roboty czas spadać! to bajo
sparki Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 hheheheh taaa żarty... Miron ja nie musiałem oglądać fotek, pamiętaj że ostatnio nie chciała Ci też odpalić a ja to widziałem ale i tak sobie tak myśle, za młody na takie autko chyba jestem :gwizdanie: może czas zacząć patrzeć po sedanie? bo avant rodzinką zalatuje której niemam/nie zanosi się albo wstąpie do klubu seatowca...heheh ps padł mi dzisiaj czujnik ciśnienia oleju, zaś 49 zł w ASO zachwile będe tam stałym klientem, tylko gdyby tam pracowali mądrzejsi ludzie:/ to lece na busa bo do roboty czas spadać! to bajo pucek to wy tam w robocie musicie niezle w palnik dawać jak trzeba busem jezdzić
piterra Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 hheheheh taaa żarty... Miron ja nie musiałem oglądać fotek, pamiętaj że ostatnio nie chciała Ci też odpalić a ja to widziałem ale i tak sobie tak myśle, za młody na takie autko chyba jestem :gwizdanie: może czas zacząć patrzeć po sedanie? bo avant rodzinką zalatuje której niemam/nie zanosi się albo wstąpie do klubu seatowca...heheh ps padł mi dzisiaj czujnik ciśnienia oleju, zaś 49 zł w ASO zachwile będe tam stałym klientem, tylko gdyby tam pracowali mądrzejsi ludzie:/ to lece na busa bo do roboty czas spadać! to bajo pucek to wy tam w robocie musicie niezle w palnik dawać jak trzeba busem jezdzić no pewnie że dają a co Ty myślisz pewnie jak wracają to jest "Wesoły Autobus"
Pelex Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Czester wydaje mi się że pompa wcześniej juz ciekła bo to nie równe odpalanie pojawiło się wcześniej a pozatym mechaniory nic przy pompie nie robili. A wadliwy egzemplarz to każdy ma wcześniej czy później też ci zacznie cieknąć - jest o tym dużo na forum. Wczoraj zrobiłem serwis klimki z odgrzybianiem ozonem i musze powiedzieć efekt jak narazie jest nic nie trzeba robić w aucie tylko do zapalniczki podpina gość maszynkę do wytwarzania ozonu i grzybek w całym aucie i układzie klimy znika bez powrotnie ale szczegóły na spocie jeżeli dojadę
Pucek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 i po robocie... buhehehhe dobrze zauważyliście po ciężkiej dniówce trzeba odpowiednio odstresować, więc zimne żywce i wsioo...oczywiście piwko jako popitka dla vódki i tak caaaały tydzień na bani :polew: ta moja musi mnie rano z przystanku zabierać bo bywa bardzo ciężko z trafieniem do drzwi, a co dopiero z przystanku się dokulać i takie jest życie górnika :> ps. Pelex u mnie do padnięcia zostało jeszcze wspomaganie no i przekładnia kierownicza, a tak wszystko porobione, albo ma się zrobić tylko niema chęci NIE JESTEŚ SAM
sparki Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Pelex a miałeś ultradźwiękami odszczurzać klimę, o ozonowaniu słyszałem od kilku ludzi że działa ale na krótko zobaczymy jak będzie u ciebie
Rekomendowane odpowiedzi