Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już wiem dlaczego gaśnie, IMO jakieś szopki odpier.... ;/

Dawajcie foty :D MAM NADZIEJE ZE MI SIĘ NEXT RAZEM TEZ UDA POJECHAĆ

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krolu styki przeczysc od imo i bedzie dobrze. A wlasnie mam cos dla Ciebie :tongue4:. Ide odsypiac weekend dobrej nocki :hi:

Opublikowano

A wlasnie mam cos dla Ciebie :tongue4:.

Ale się chłopak ucieszy :decayed:

Opublikowano

Krolu styki przeczysc od imo i bedzie dobrze. A wlasnie mam cos dla Ciebie :tongue4:. Ide odsypiac weekend dobrej nocki :hi:

ijaaaaaaaaa SUPER pamiętaliście o mnie ciekawe co to może by ? :slina:

Opublikowano

Pucek pewnie jakbym miał Ori kesnon u siebie albo bi to bym tego nie zrobił ale przy zwykłych lampach za wiele nie podziałasz w b7 bo owszem moge załozyc ori ksenon ale same lampy 1,500 + moduł do sterownia i programowanie no i jak rozwiążesz regulację lamp?? bo takowej wtedy nie bedzie. A te lampy robi FK nie chcesz ringów wyłączasz po jednym i po problemie, lampy kosztują duzo mniej, wygladają jak ori i najwiekszy plus ze podłaczasz je bez zadnych przeróbek + mam dalej mozliwosc regulacji z miejsca kierowcy.

Opublikowano

nie no wiadomo, każdy zakłada to co chce do autka, ale gdybym miał B7 to nie zrobił bym tego Bo było mnie stać na takie auto, to też było by mnie stać na ori xenon, to jak już się zdecydowałeś na te ringi to dlaczego sam ich nie odłączyłeś??? mnie była by siara jeździć na ringach :wink4:

ale powtarzam jak kto woli :)

Opublikowano

nie no wiadomo, każdy zakłada to co chce do autka, ale gdybym miał B7 to nie zrobił bym tego Bo było mnie stać na takie auto, to też było by mnie stać na ori xenon, to jak już się zdecydowałeś na te ringi to dlaczego sam ich nie odłączyłeś??? mnie była by siara jeździć na ringach :wink4:

Pucuś co ty taki "ori" się zrobiłeś? :mysli::shocked:

wiemy że ty grubiorz jesteś i chyba żeś tego skarbka na dole złapał

i teraz świrujesz że wszystko ori

świrujesz a na spocie pokażesz sie dopiero po świętach ?

jak już wszyscy zapomną co tu napisałeś

daj już spokój

Opublikowano

Pucek wiesz wogole ile kosztują ksenony do b7 tak zeby to miało rece i nogi z pełną regulacją?? po co mi ksenony bez regulacji jak ja cały czas mam pełny bagażnik i co mam świecić innym po gałach. ale tak czy siak trzeba liczyć kolo 4-5 tys za xenonki?(1,8-2,2 same lampy +plus układ +zderzak+spryski) a to pucek nie są ceny z ASO wiec nie mow ze jakbyś miał kase na b7 to byś wyłożył tyle za lampki bo ja wolałbym na 100% zainwestowac w co innego bo i tak ci sie to nie zwróci przy sprzedaży.

Opublikowano

co to ma być za filozofia, jak bedzie mnie stać na b7 to będzie mnie stac na ori xenony..., że tak powiem: "dupisz fleki" ...

Opublikowano

lapmki chyba są lepsze niż te które miałeś - ocenimy na żywo :wink4:

Ringi to może i wiocha ale widać je tylko z bardzo bliska więc jakoś bardzo to efektu nie zepsuje a przynajmniej jest teraz soczewka a to jest najważniejsze

I ochłonąć mi panowie :bicz: ( jak krytykować to z kulturką )

i koniec przepychanek mi tu :wink4:

Opublikowano

podsumuję to tak:

UWAGA!

PROSZĘ NIE KORZYSTAĆ Z TEGO POSTU

BĘDĄC POD WPŁYWEM ALKOHOLU

szczególna prośba do Pucka :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Eeeee bo wam bana zaraz dam :polew:

Opublikowano

tobie BANA dadzą ale ochroniarze pod forum :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tobie BANA dadzą ale ochroniarze pod forum :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 09:42_________________________________________________http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=104416334&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=26&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=2

mmmmmmmmmmm, tylko dlaczego tak drogo

Opublikowano

no cóż takie moje zdanie, ringi to do e36 a nie do B7...

tyle

a będę dopiero wtedy PITERRA bo co to za lans jak tył jest na alu a przód na przerdzewiałych stalówach, będą lampy i będzie xenon, to się pokaże

a zresztą i tak nikt się nawet nie upominał jak nie jeździłem więc poco te zdziwko? :tongue4:

wkońcu jestem przyszły seatowiec :polew:

Opublikowano

tyle

a będę dopiero wtedy PITERRA bo co to za lans jak tył jest na alu a przód na przerdzewiałych stalówach, będą lampy i będzie xenon, to się pokaże

a zresztą i tak nikt się nawet nie upominał jak nie jeździłem więc poco te zdziwko? :tongue4:

no nie obrażaj się :decayed:

wszystko będzie dobrze

i nie czuj się taki odrzucony

:rolleyes::naughty::kox:

Opublikowano

no nie obrażaj się :decayed:

wszystko będzie dobrze

i nie czuj się taki odrzucony

:rolleyes::naughty::kox:

Ale się zrobiło romantycznie :kox::naughty:

Opublikowano

Pucek xenonki będziesz miał - teraz to już furacz będzie wypas :good:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 12:34_________________________________________________

tyle

chcesz powiedzieć że w mojej corsie ringi+xenon nie pasująbo to nie BMW :polew: