Guregoru Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 chcesz powiedzieć że w mojej corsie ringi+xenon nie pasująbo to nie BMW Miron a czemu ty w ogóle nie jechałeś na zlocik corsą :?: wiesz jaką byś furorę zrobił
miron78 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 jasne [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 12:46_________________________________________________a łóżeczko, sanki, wózek 3 torby turystyczne i milion innych pierduł Ty byś mi zabrał
Guregoru Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Łóżeczko mógłbym wziąć choć pewnie by mi spalanie skoczyło mocno do góry bo to ciężkie jest
Pelex Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Piterra ja Cię zbanuje jak mi halusów nie załatwisz z fiata a tak po za tym nie drapać się koty GLEBA Z KASECIAKIEM
krolu Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 kurcze, ja też bym na te halogenki reflektował jak będzie mozliwość ...
sparki Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 GLEBA Z KASECIAKIEM :nabijasie do kogo pijesz
M@rk Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 a ja już wypucowałem sobie felgi na lato oponki czarne jak nowe :P zderzak cały czas czeka na malowanko od razu jak się zrobi fajnie cieplutko wszystko założę za jednym razem i może moja będzie mogła stanąć obok Audi Pucka
kris_kilt Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Panowie a tak przy temacie jak jestesmy , powinienem byc teraz w piatek juz tez , ma ktos moze u siebie na stanie zaślepke czarna od przedniego zderzaka od strony pasazera , bo gdzies mi ostatnio odpadla , nawet niewiem kiedy i jak i tak troche lipa ... Pittera , ty cos ostanio wspominales ze sie rozejrzysz
MAJKI Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Hehe Pelex ja Ci dam kaseciaka tak mi sie wydaje gleba(pucek) - kaseciak (majki) z racji posiadania ori kaseciaka w b7
sparki Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Właśnie się zdziwiłem bo spełniam oba kryteria
Guregoru Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Przynajmniej w tym względzie moje autko może być spokojne :>
sparki Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 gurugura a ty wysyłałeś do jarko foty do konkursu na najpiękniejszą B5 na forum bo bankowo byś wygrał
miron78 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Guru w Bukowinie zdobył 1 miejsce w konkursie na najładniejsze białe B5
M@rk Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Guru w Bukowinie zdobył 1 miejsce w konkursie na najładniejsze białe B5 a co jedyne bylo :P
Guregoru Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Guru w Bukowinie zdobył 1 miejsce w konkursie na najładniejsze białe B5 a co jedyne bylo :P Dokładnie :polew: :polew: [br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 15:17_________________________________________________ gurugura a ty wysyłałeś do jarko foty do konkursu na najpiękniejszą B5 na forum bo bankowo byś wygrał Jarko mi na zlocie powiedział że nie może przyjąć moich fotek bo inni nie będą mieli szans :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Krissss jak by coś to posiadam taką zaślepke... zmieniałem cały zderzak na polifcie więc mam, ale musisz wytrwale jeździć ma spoty tak długo aż ja się pojawie bo jak nie to wal prosto do inter-carsu heheheh poprostu mam złe dni ostatnio i tak się wkur... że szok GŁUPIE BABY buhehehhe nie musicie mi tak słodzić, gdyby tak ktoś mi zapodał klime i Turbo to bym się poczuł lepiej :> :polew:
kris_kilt Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 no to mam nadzieje ze sie jakos trafimy teraz w piatek na 95% bede , co do bab , nawet nie gadaj - nikt tak nie podnosi cisnienia , nawet zadne TURBO :gwizdanie: :>
Guregoru Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 nteraz w piatek na 95% bede , To mało jak tylko na 95%
Pucek Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 i tak mnie zagrzała że poprostu jutro zabieram swoje graty bo dłużej tego nie zniose... ide do mamy i tym sposobem szybciej zmiene furacza :> no Kris ja będę tak dopiero 24 kwiecień, bo wcześniej mi zmiany nie pasują no i gdybym wpadł wcześniej to bym nie pokazał całego efektu no zobaczymy, może wpadne innym autkiem
Rekomendowane odpowiedzi