Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcesz powiedzieć że w mojej corsie ringi+xenon nie pasująbo to nie BMW :polew:

Miron a czemu ty w ogóle nie jechałeś na zlocik corsą :?: wiesz jaką byś furorę zrobił :decayed::polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jasne :decayed:[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 12:46_________________________________________________a łóżeczko, sanki, wózek 3 torby turystyczne i milion innych pierduł Ty byś mi zabrał :decayed:

Opublikowano

:tongue4:

Łóżeczko mógłbym wziąć choć pewnie by mi spalanie skoczyło mocno do góry bo to ciężkie jest :kox::przebiegly:

Opublikowano

Piterra ja Cię zbanuje jak mi halusów nie załatwisz :naughty: z fiata a tak po za tym nie drapać się koty :polew: GLEBA Z KASECIAKIEM :nabijasie:

Opublikowano

kurcze, ja też bym na te halogenki reflektował jak będzie mozliwość ...

Opublikowano

a ja już wypucowałem sobie felgi na lato oponki czarne jak nowe :P:P zderzak cały czas czeka na malowanko :chytry: od razu jak się zrobi fajnie cieplutko wszystko założę za jednym razem i może moja będzie mogła stanąć obok Audi Pucka :hi:

Opublikowano

Panowie

a tak przy temacie jak jestesmy , powinienem byc teraz w piatek juz tez , ma ktos moze u siebie na stanie zaślepke czarna od przedniego zderzaka od strony pasazera , bo gdzies mi ostatnio odpadla , nawet niewiem kiedy i jak i tak troche lipa ...

Pittera , ty cos ostanio wspominales ze sie rozejrzysz :)

Opublikowano

Hehe Pelex ja Ci dam kaseciaka :) tak mi sie wydaje gleba(pucek) - kaseciak (majki) z racji posiadania ori kaseciaka w b7 :P

Opublikowano

Przynajmniej w tym względzie moje autko może być spokojne :>

Opublikowano

Guru w Bukowinie zdobył 1 miejsce w konkursie na najładniejsze białe B5 :naughty:

Opublikowano

Guru w Bukowinie zdobył 1 miejsce w konkursie na najładniejsze białe B5 :naughty:

a co jedyne bylo :P:P

Dokładnie :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 23 Marzec 2009, 15:17_________________________________________________

gurugura a ty wysyłałeś do jarko foty do konkursu na najpiękniejszą B5 na forum bo bankowo byś wygrał :tongue4::wink4:

Jarko mi na zlocie powiedział że nie może przyjąć moich fotek bo inni nie będą mieli szans :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Krissss jak by coś to posiadam taką zaślepke... zmieniałem cały zderzak na polifcie więc mam, ale musisz wytrwale jeździć ma spoty tak długo aż ja się pojawie bo jak nie to wal prosto do inter-carsu :naughty:

heheheh poprostu mam złe dni ostatnio i tak się wkur... że szok GŁUPIE BABY :polew:

buhehehhe nie musicie mi tak słodzić, gdyby tak ktoś mi zapodał klime i Turbo to bym się poczuł lepiej :> :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no to mam nadzieje ze sie jakos trafimy :) teraz w piatek na 95% bede ,

co do bab , nawet nie gadaj - nikt tak nie podnosi cisnienia , nawet zadne TURBO :gwizdanie: :>

Opublikowano

nteraz w piatek na 95% bede ,

To mało jak tylko na 95% :decayed:

Opublikowano

i tak mnie zagrzała że poprostu jutro zabieram swoje graty bo dłużej tego nie zniose... ide do mamy i tym sposobem szybciej zmiene furacza :> :polew:

no Kris ja będę tak dopiero 24 kwiecień, bo wcześniej mi zmiany nie pasują no i gdybym wpadł wcześniej to bym nie pokazał całego efektu :decayed:

no zobaczymy, może wpadne innym autkiem :wink4: